Tadyto moje malý udělátko( zatím ve verzi 0.0.14-alpha, kódové jméno ICE-1) je předurčeno pro programování her.
Co to umí:
Udělat nový projekt(udělá to pár složek a uloží ini soubor s informacemi)
otevřít textový editor(Win XP Home a Proffesional pouze) pro skriptování a objektování, zatím v tom nic nejde udělat pořádně...
Co to chce udělat:
Ať to konečně nepíše neustále No Project Opened
Opravit a zprovoznit Load project
udělat doprostřed průzkumníka
a ať si to najde v registru pythona a bude spouštět vámi zvolený editor
pak to bude verze 0.1 a vyleze i source kód...:
http://rapidshare.com/files/60931369/PyGM.exe.html
EDIT:PyGM je to proto protože Game Maker je chráněný ale jeho zkratka GM není
Fórum › Python
PyGM-pomoc s programováním her přichází!
Programovat aplikace v GameMakeru je trochu divné a nepraktické (ale opovažte se někdo kritizovat MiniCDA!!!), protože nemohou obsahovat standartní komponenty jako tlačítka, textová pole, menu, radio-tlačítka apod., takže si veškerou grafiku musíš vymýšlet sám, což zrovna vždy nevypadá nejlíp.
btw. Co to dělá v sekci Python? Já vím, že to s ním souvisí, ale nemělo by to být spíš ve Zdrojových kódech (pokud bys šířil GMD/GM6/GMK soubor), Inzerci nebo Offtopicu?
Tak to jsem potom budto spatne pochopil Danyho prispevek ja, nebo jsem spatne pochopil tvuj, nebo na to doopravdy nemuzes prijit :-)
Tvuj prispevek zni, jako by si mel pocit, ze tu Dany schani pomoc s projektem v Game Makeru.. :-?
Já jsem Danyho příspěvek pochopil jako snahu o distribuování nějaké aplikace, kterou naprogramoval v GameMakeru. Nic o pomáhání jsem nepsal - to, že jsem vyslovil svůj názor o programování aplikací v GameMakeru, neznamená, že bych se chtěl stát jeho osobním lektorem Delphi. A to, že tady Danyho příspěvek nemá co dělat, snad uznáš.
To Zelenáč: Achjo, to je domluva :). Ta aplikace, co Dany vytvořil je dělaná v GM (už podle ikonky a loadovacího screenu) a zřejmě má sloužit jako IDE pro Python specializované na vytváření her v Pythonu (zřejmě v Pygame...?).
udělám v GM menu a ten scripter
"...a GM se přitom ani nedotknu." :D. Takže JE to dělaný v GM, byť jen částečně... ne fakt, vem si na to Delphi... nebo samotný Python (+ Tkinter/wxPython/PyGTK).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pomoc z programováním — založil kommin
Pomoc s programováním — založil Lenka
Pomoc s programováním — založil Jan Mašinský
Pomoc s programovaním — založil Gabry5
Hra:Roboti přichází — založil Ahoj3