Zdravím všechny.
Programuju na Windows v Dev-C++ s SDL a mám tenhle problém: jakmile nějaký program zkompiluju s SDL, tak se po spuštění okamžitě ukončí , aniž by provedl jediný příkaz z main() nebo vypsal jakoukoli chybu (spouštím ho z konzole samozřejmě). Ani když je hned na začátku cout<<"funguju\n"; , nic se nevypíše. Zkoušel jsem to na elementárním programu, nic, na obsahu programu zkrátka absolutně nesejde.
Už nějakou dobu dělám s SDL na linuxu, ale notebook teď musel do servisu, takže teď to zkouším na windows. SDL jsem nainstaloval podle serialu na tomhle serveru a na serveru lazyfoo.net (stejnej postup). Na linuxu mi programy běžely, ale jen když jsem je spustil z konzole, jinak došlo na podobný problém. Nevím, jestli to souvisí, ale chová se to stejně.
Prosím o nějakou radu.
An00b!S
Fórum › C / C++
Poraďte pls: SDL aplikace se spustí ale hned zase skončí.
Oprava:
Ve skutečnosti programy běží, jen se nic nevypisuje na konzoli. Přitom mám jako typ projektu "konzolová aplikace" a když to zkompiluju bez SDL, všechno běží jak má...
Zkouším dál, ale tohle sám nevymyslím... :(
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů
Podobná vlákna
Pls poraďte — založil DEAS
PLS Poradte — založil Pacik
Poradte mi pls co to je — založil Lukáš
Poraďte pls — založil DEAS
Poradte pls se stylem — založil Lukáš
Moderátoři diskuze