Poraďte pls: SDL aplikace se spustí ale hned zase skončí. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Poraďte pls: SDL aplikace se spustí ale hned zase skončí. – C / C++ – Fórum – Programujte.comPoraďte pls: SDL aplikace se spustí ale hned zase skončí. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

An00biS
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 10. 2007   #1
-
0
-

Zdravím všechny.

Programuju na Windows v Dev-C++ s SDL a mám tenhle problém: jakmile nějaký program zkompiluju s SDL, tak se po spuštění okamžitě ukončí , aniž by provedl jediný příkaz z main() nebo vypsal jakoukoli chybu (spouštím ho z konzole samozřejmě). Ani když je hned na začátku cout<<"funguju\n"; , nic se nevypíše. Zkoušel jsem to na elementárním programu, nic, na obsahu programu zkrátka absolutně nesejde.

Už nějakou dobu dělám s SDL na linuxu, ale notebook teď musel do servisu, takže teď to zkouším na windows. SDL jsem nainstaloval podle serialu na tomhle serveru a na serveru lazyfoo.net (stejnej postup). Na linuxu mi programy běžely, ale jen když jsem je spustil z konzole, jinak došlo na podobný problém. Nevím, jestli to souvisí, ale chová se to stejně.

Prosím o nějakou radu.
An00b!S

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
An00biS
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 10. 2007   #2
-
0
-

Oprava:

Ve skutečnosti programy běží, jen se nic nevypisuje na konzoli. Přitom mám jako typ projektu "konzolová aplikace" a když to zkompiluju bez SDL, všechno běží jak má...

Zkouším dál, ale tohle sám nevymyslím... :(

Nahlásit jako SPAM
Zelenáč0
Posthunter
8. 10. 2007   #3
-
0
-

Na linuxu SDL vypisuje normalne do konzole, ale na Woknech do souboru tusim "stdout.txt" ve slozce s programem ;-)

Nahlásit jako SPAM
An00biS
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 10. 2007   #4
-
0
-

Jo, je to tak. A už funguju! Dík.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Pls poraďte — založil DEAS

PLS Poradte — založil Pacik

Poraďte pls — založil DEAS

Poradte pls se stylem — založil Lukáš

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý