Nesmyslný text navíc ve ff + jiná velikost v opeře – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nesmyslný text navíc ve ff + jiná velikost v opeře – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comNesmyslný text navíc ve ff + jiná velikost v opeře – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Fonadius0
Návštěvník
8. 10. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, mám následůjící kód

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
<style>
.obal{
height: 31px;
width: 40px;
}
.vnitrek
{
background-color: #D2D2D2;
border: 1px solid #388C85;
border-left: 0px;
font-size: 20px;
font-family: Arial;
padding: 3px;
color: black;
width: 100%;
height: 100%;
}
</style>
</head>
<body>
<div class='obal'><input type="text" class='vnitrek' readonly></div>
</body>
</html>

A mám s ním dva následující problémy. První: Při zobrazení ve ff mi to z mně neznámého důvodu kromě jednoho inputu zobrazí ještě v levém horním rohu text . A druhý: Podle plánu jsem tímhle měl obejít různé modely počítání rozměrů objektu. (nastavím blok pevné velikosti a ten 100% vyplním blokem s rámečkem a okrajem) bohžel mi to taklhle nefunguje. Ve ff a ie se mi to zobrazuje stejně ale v opeře se mi to zobrazuje o několik pixelů kratší, což je podle mě celkme zvláštní, když výška funguje úplně normálně.. Moc díky za každou radu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nevěřte moc firmám, které slibují komplexní řešení vašich problémů. Komplexní řešení z pravidla mívají netriviální imaginární část.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
11. 10. 2007   #2
-
0
-

To Fonadius :
ten text navic je diky tomu, ze to mas zrejme ulozeno v UTF-8 s identifikacnimi bity, tzv BOM. musis to tedy ve svem editoru ulozit bez nich.

problemy s width: 100% resim pomoci display: block; muzes vyzkouset, ale nevim...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Fonadius0
Návštěvník
13. 10. 2007   #3
-
0
-

moc díky, uložil jsem to jako cp1250 a už to nic navíc nezobrazuje. to display: block bohužel nepomohlo.. :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nevěřte moc firmám, které slibují komplexní řešení vašich problémů. Komplexní řešení z pravidla mívají netriviální imaginární část.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý