Bohužel grafika a obecně "umění" (teda ne ze tohle by bylo umeni ale vy to snad pochopite :D ) neni moje silna stranka jak na papire ta na monitoru :-( ...tak sem si naistaloval photoshop a pustil sem se do prace s neurcitym cilem :D....po pul hodine nepretrziteho tvoreni a mazani sem dokoncil tohle...vim ze do Louvru to asi nepude ale pls reknete na rovinu. mam nakou sanci ze bych nekdy moh v photoshopu vytvorit neco uspokojujicicho? :-) Tenhle muj vytvor se mi docela libi ale asi jako obvykle budu jedinej toho nazoru tak mi to pls zhodnotte a reknete jestli ma smysl abych se dal snazil.
P.S. To pozadi by asi mohlo bejt svetlejsi nebo mit aspon bledsi barvy ne?
http://img206.imageshack.us/my.php?image=beznzvuxj9.png
Fórum › Photoshop
Prvni prace v photoshopu
theunknown píše:#
# Bohužel grafika a obecně "umění" (teda ne ze tohle by bylo umeni ale vy to snad pochopite :D ) neni moje silna stranka jak na papire ta na monitoru :-( ...tak sem si naistaloval photoshop a pustil sem se do prace s neurcitym cilem :D....po pul hodine nepretrziteho tvoreni a mazani sem dokoncil tohle...vim ze do Louvru to asi nepude ale pls reknete na rovinu. mam nakou sanci ze bych nekdy moh v photoshopu vytvorit neco uspokojujicicho? :-) Tenhle muj vytvor se mi docela libi ale asi jako obvykle budu jedinej toho nazoru tak mi to pls zhodnotte a reknete jestli ma smysl abych se dal snazil.#
#P.S. To pozadi by asi mohlo bejt svetlejsi nebo mit aspon bledsi barvy ne?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vase prvni prace — založil Stoner
Vlnovka ve photoshopu — založil Paja2
Animace ve photoshopu — založil Notrbov
Zoner obrázek do Photoshopu — založil Ladislav
Techniky Photoshopu -> GIMP — založil dr3ex