Chyba Py2EXE – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba Py2EXE – Python – Fórum – Programujte.comChyba Py2EXE – Python – Fórum – Programujte.com

 

pawlik0
Grafoman
9. 10. 2007   #1
-
0
-

setup.py:

from distutils.core import setup

import py2exe
setup(
windows=[
{
"script": "WBlink!.pyw",
"icon_resources": [(1, "icon.ICO")]
}
],
)

chyba:
Error:MFC71.dll: No such file in directory.

verze pythonu:
Python 2.4

připomínky: používám
import win32com.client

nemůže to být tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sa Nata A Na. Howgh
pawlik0
Grafoman
22. 10. 2007   #2
-
0
-

Omlouvám se, zázračně to nešlo na woknechXP, na Win2000 ve škole v pohodě. Nebo chyba v pythonu?...Nebudu to dál řešit, hlavně že už to funguje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
pin2k0
Stálý člen
22. 10. 2007   #3
-
0
-

MFC71.dll tahle knihovna je většinou potřeba...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
martin.0070
Newbie
5. 11. 2007   #4
-
0
-

ja mam tiez problem s py2exe , vypise mi toto :

 File "C:\Programy\Python25\Lib\site-packages\py2exe\build_exe.py", line 918, in

patch_python_dll_winver
add_resource(unicode(dll_name), data, RT_STRING, id, delete)
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0x9d in position 28: ordinal
not in range(128)

wtf ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.64.–
pawlik0
Grafoman
6. 11. 2007   #5
-
0
-

Pustíš to normálně přes Python? Dělá ti to tam taky? Zkus odstranit všechny háčky a čárky z programu? Co kdyby jsi to popsal podrobněji? Kód apod.?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
martin.0070
Newbie
6. 11. 2007   #6
-
0
-

no takze mi to robi aj pri uplne jednoduchom programe

print "ahoj"

raw_input()

zeby zle nainstalovane py2exe ??

edit: tak som kompletne skusil vymazat python, nainstalovat ho znovu + nainstaloval som moduly + py2exe a stale to na mna vybluvne tu chybu :smile10:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.208.–
pawlik0
Grafoman
6. 11. 2007   #7
-
0
-

A jaký máš ten setup.py?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
martin.0070
Newbie
6. 11. 2007   #8
-
0
-

from distutils.core import setup   

import py2exe
setup(windows=["program.py"])

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.121.–
pawlik0
Grafoman
6. 11. 2007   #9
-
0
-

Nevím, jestli to bude tím, ale windows nezobrazuje konzoli.
zkus console



from distutils.core import setup
import py2exe
setup(console=["program.py"])

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
martin.0070
Newbie
6. 11. 2007   #10
-
0
-

no takze uz viem kde bola chyba, keby mal niekto taky problem , tak chyba je v tom ze setup.py a program.py som mal umiestene v
C:\Documents and Settings\Maťo\Plocha
a kedze tam je diakritika tak to asi nechcelo zobrat...

pawlik dik za ochotu

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.121.–
pawlik0
Grafoman
7. 11. 2007   #11
-
0
-

njn, dobře že jsem línej na to, abych dal python do PATH, a compiluju to vedle Pythonu[Program Files/Python24] :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
martin.0070
Newbie
7. 11. 2007   #12
-
0
-

Nechcem zakladat novy topic, ale mam este jednu otazku ohladom py2exe. Ako spravim jeden exe subor? Hladal som to aj v dokumentacii, ale bud som tomu nejako nepochopil alebo som nasiel nieco ine.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.0.–
pawlik0
Grafoman
8. 11. 2007   #13
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Py2exe error — založil bortak

Py2exe, backend — založil Clq

Pmw a py2exe — založil pel

Problém s Py2exe — založil kylexy

Py2exe error — založil to_jsem_ja

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý