Právě mi navýšili limit a rychlost netu tak mě zajímá jaká je ta vaše.
Me: Limit 5 GB já vim málo, ale moc toho nestahuju, mě tohle absultně vyhovuje. Ryhlost 5120 download/512 upload kbps. A sotjí mě to měsíčně 300, za 1GB navíc platim 70 kč - tohle mě hodně štve.
Fórum › Offtopic
Internet
Mám Netbox Gold, 4096/s down/ 1024/s up kbps, bez limitu, 565 kč/měsíc.
Prostě dostačující ... 3Mbit/256Kbit, 1GB/den za 495,-
Zapoměl jsem dodat, že můj poskytovatel je www.elsat.cz
to samé co má Manq.. od O2 ... zlodějové jedni :-D
LOOOOL, to snad neni mozne! :( :( Moje:
speedmeter.sk
Výsledky merania rýchlosti
Rýchlosť prijímania dát (download) : 29,4 kB/s ( 235 kbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 23,1 kB/s ( 185 kbps )
Toto su rychlosti za bieleho vsedneho pracovneho dna :( Poskytovatel: T-Mobile - "Rychly Internet"
A bezne slubuju rychlost 2MBit!!! Zderstvo.. Hned ako vyprsi zmluva, menim poskytovatela!!!
Btw: V neskorsich nocnych hodinach (niekedy) a hlavne rano to dosahuje niekedy rychlost do 100KB/s. Aj to vynimocne raz za mesiac :'(
To Tocimanko:ten internet mam aj ja...a este k tomu 2GB obmedzenie...furt zatazujem kamosa, nech mi stiahne to a to...
1,5Mbit/400kbps, měsíčně 714,-Kč, žádná agregace, fup a podobné blbosti :-)
Sleduj mě na @MartinSimko
Vždy je nejake obmedzenie, ibažeby bol vyhradeny samostatny kanal, ale to by sa to asi nepohybovalo v tychto cenovych hladinach. Tie ceny su preto "ľudske" lebo je tozdieľany kanál. => obmedzovany
Tak, sice jsem na kompu net nemohl rozchodit asi dva měsíce... Teda ne na kompu, ale na kompu ve Win... Ja pracuju v Linuxech a kdyz tak ve win na ntb... A mam od O2, FUp 12GB/mesic... a todle mi nameril speedmetr....
rychlost připojení k internetu: 3,315Mbit/s
rychlost stahovani dat: 424,3 kb/s
A nemam Verejnou IP
To Nefaritus : dřív jsem byl u ódvojky a to je s prominutím shit. každou chvíli to padalo,limit 1GB na měsíc. po překročení jsem jel na 64kb/s prostě děs. zlatý č. komunikace. mohu jen doporučit. zatím 1 výpadek cca půl hodinový a jsem u nich skoro 2 roky. 2Mb/s tam a zpět 512kb/s. uplně stačí.
myslite ze je dobry napad tady sirit informace o mesicnich poplatcich za internet?? nezapomente ze google a podobne "haveti" si vytvari vas profil. pak vam budou vyskakovat pop-upy a bannery pres celou stranku o nejlepsim poskytovateli :smile5: od te doby nechodim na oficialni stranky sve zubni pasty :smile14:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Internet so susedom — založil Pip
2pc + 1 internet — založil JMM
Predam internet — založil Smokie
Internet v ostravě — založil alo
Pripojenia na internet — založil M4st3R