Problem s SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem s SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

yaqwsx+9
Posthunter
11. 10. 2007   #1
-
0
-

NEvim,proc,prestalo mi fungovat SDL.Program

int main()

{

return 0;
}

mi jede bezpro,ale
#include <SDL.h>


int main()
{

return 0;
}


mi pri kompilaci vyhodi
1>Compiling...

1>main.cpp
1>Linking...
1>MSVCRTD.lib(crtexe.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _main referenced in function ___tmainCRTStartup
1>C:\Documents and Settings\X\Dokumenty\Visual Studio 2005\Projects\sdll\Debug\sdll.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
1>Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\X\Dokumenty\Visual Studio 2005\Projects\sdll\sdll\Debug\BuildLog.htm"
1>sdll - 2 error(s), 0 warning(s)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Puzivam VS
Nevite co s tim?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
mephi0
Expert
12. 10. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
yaqwsx+9
Posthunter
12. 10. 2007   #3
-
0
-

NO,ja vim mam i normalni aplikace,ale tady dava priklad,co mi to vsude haze za chybu.Tim jsem chtel ukazat,ze ta chba je asi v SDl,bohuzel nevim co je to zac a jak ji vyresit

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
tmi0
Věrný člen
26. 10. 2007   #4
-
0
-

fakt nevim, ale jsi si jisty ze si nastavil spravne linkovani? protoze ta chyba se vyskytuje pri linkovani a zminuje chybu nevyreseneho externiho odkazu... treba bys taky mohl mit jinou verzi headeru a knihovny... VS nepouzivam takze ti prilis pomoci nemohu, ale s SDL zkusenosti mam a nikdy sem s nim problem nemel. naopak nejcastejsi chyba na kterou jsem narazil u jinych byvala zpusobena linkovanim

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
26. 10. 2007   #5
-
0
-

Přesně jak píše tmi, zkontroluj si, zda máš k projektu přilinkovány všechny potřebné knihovny..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
yaqwsx+9
Posthunter
27. 10. 2007   #6
-
0
-

To Jura : NO tady tento problem jsem uz davno vyresil...Presnou pricinu neznam, ale pro vyreseni stacilo nahradit SDL.h a uz to fungovalo. Pravdepodobne v tom puvodnim bylo neco spatneho....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.78.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
tmi0
Věrný člen
27. 10. 2007   #7
-
0
-

odkud si ho prosimte mel? SDL.h made in china?) mas jeste to 'vadny' SDL.h? kdyztak mi ho posli rad bych se na nej podival...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
yaqwsx+9
Posthunter
27. 10. 2007   #8
-
0
-

To tmi : Bohuzel jsem ho uz smazal,ale nebylo primo ze stranek SDL,protoze tehdy zrovna nejak nefungovaly.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.115.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
tmi0
Věrný člen
27. 10. 2007   #9
-
0
-

to by to mozna vysvetlovalo, mohl to bejt hlavickac pro nejakou starou verzi knihovny kde by byly jiny jmena... ale nevim, o historii SDL toho vim asi tolik jako valecnik z kmene čukvánců o amortizovane casove slozitosti...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Tocimanko0
Grafoman
1. 12. 2007   #10
-
0
-

"using namespace std;" ??? Mozno..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
yaqwsx+9
Posthunter
1. 12. 2007   #11
-
0
-

Tocimanko napsal:
"using namespace std;" ??? Mozno..


?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.105.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
dadajax0
Newbie
1. 12. 2007   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.227.–
yaqwsx+9
Posthunter
1. 12. 2007   #13
-
0
-

Naprosto netusim co tu resite.....Problem uz je uspesne vyresne...Viz vyse

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.105.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
dadajax0
Newbie
1. 12. 2007   #14
-
0
-

aha, nějak jsem to přehlídl :) tak nic no

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.227.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Problém s SDL — založil Systém

Problem so SDL — založil entity

SDL problém — založil newbie

Problem s SDL — založil Milan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý