Tvorba Open Source – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tvorba Open Source – Inzerce – Fórum – Programujte.comTvorba Open Source – Inzerce – Fórum – Programujte.com

Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
11. 10. 2007   #1
-
0
-

Hledám zájemce - programátory / kodéry / vývojáře, kteří by se chtěli účastnit na programování obslužné aplikace využívající open source.
Úzká specializace na vybraný typ open souce vítána. Možnost dlouhodobější spolupráce.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dr.Silenec
~ Anonymní uživatel
44 příspěvků
12. 10. 2007   #2
-
0
-

nejake dalsi informace by neuskodili

Nahlásit jako SPAM
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
12. 10. 2007   #3
-
0
-

To Dr.Silenec: co bys rad věděl?

Nahlásit jako SPAM
Tocimanko0
Grafoman
12. 10. 2007   #4
-
0
-

Napriklad: Co sa bude programovat (nejaky popis aplikacie a pod) a v akom jazyku. Nemyslis, ze

Pavel píše:#
# Hledám zájemce - programátory / kodéry / vývojáře, kteří by se chtěli účastnit na programování obslužné aplikace využívající open source.#
#Úzká specializace na vybraný typ open souce vítána. Možnost dlouhodobější spolupráce.

je trosku vseobecne? :D

Nahlásit jako SPAM
sn3d0
Věrný člen
12. 10. 2007   #5
-
0
-

aspon kontakt by sa zisiel..

Nahlásit jako SPAM
shutdown -h now
pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
12. 10. 2007   #6
-
0
-

To Tocimanko: instalační aplikace pro open source. píšeme v php, mySQL, CSS,XHTML a další sprandy...
kontakt pavel@four.cz

Nahlásit jako SPAM
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
13. 10. 2007   #7
-
0
-

To pavel: Tak při téhle představě jsem se skoro zabil, jak jsem se pokoušel lítat společně s židlí :D Naneštěstí pro mě marně :D

Absolutně nevím, co vám tam bude dělat databáze? Kolegu pomocníka? :D PHP je pomalý při práci se soubory, nehledě na to, že si nedokážu představit člověka, co využije instalační soubor ala PHP. Databázi tam odhaduji máte jen pro oko, protože představa přesouvání dat databáze je natolik vražedná, že sebevrahům by stačilo si ji jen představit a hned by skončili svoje trápení.

Celý tento příspěvek beru jako ironii, nic víc.
Chcete-li v tomto nesmyslným boji za práva WEBOVÝCH jazyků pokračovat, držím palce.

PS: Asi si koupím na noc plínky, jinak se počůrám smíchy :D

Nahlásit jako SPAM
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
14. 10. 2007   #8
-
0
-

To survik1: dobře že žiješ, php klasickej webovej jazyk. a jednoduchej prostredek pro prezentaci. nahravani souboru do db to jsi hlavicka, debilneji bych to nevymyslel. db slouzi k preddefinovaným nastavenim, podle kterých se bude delat samotna instalace.

tvou reakci nebudu komentovat.

Nahlásit jako SPAM
Zelenáč0
Posthunter
15. 10. 2007   #9
-
0
-

Absolutně nechápu ty lidi, co okomentují něčí příspěvěk slovy "Radši to nebudu komentovat"....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
sn3d0
Věrný člen
15. 10. 2007   #10
-
0
-

Neberte ma v zlom ale nechapem jedno, preco tu clovek komentuje nieco co ani nevie co je. Ja osobne ani potuchy nemam co Pavel vyvija a co na co pouziva.Urcite ma iste dovody preco to robi tak ako to robi a pokial nevidim do hlbky problemu, pokial sa nepodielam na tom, tak sa komentarov zdrzim.Je to trosku zvlastne ked skritizujete riesenie cloveka ktory napise prispevok do sekcie Inzeraty. Ak by predsa chcel nazor na dane riesenie tak asi napise niekam inam. Pride mi to trosku zvlastne. Mne jedine co na tom inzerate vadilo tak chybajuci kontakt, pretoze ked clovek uz chce dalsie informacie tak sa snad nakontaktuje, ale tu nebolo kam.To sa napravilo. Preboha ludia, trosku si krotte svoje ega. Ja viem ze ste sikovny ludia ale neprehanajte to zase. Tento prispevok neberte nejak osobne len mi to uz nedalo..

Nahlásit jako SPAM
shutdown -h now
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
15. 10. 2007   #11
-
0
-

To Zelenáč: výsměcho komentovat fakt nebudu, proto jsem napsal, tvou reakci nebudu komentovat.

Nahlásit jako SPAM
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
15. 10. 2007   #12
-
0
-

To sn3d: Jsi to vystihnul hezky

Nahlásit jako SPAM
Zelenáč0
Posthunter
15. 10. 2007   #13
-
0
-

To Pavel : To nebylo mirene primo na tobe, spis mi prijde zajimave, kolik lidi ztraci cas psanim prispevku ve smyslu "Do tohoto prispevku nebudu nic psat" ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
16. 10. 2007   #14
-
0
-

To Zelenáč:ja sem to pochopil :)

Nahlásit jako SPAM
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
19. 10. 2007   #15
-
0
-

To pavel: INSTALAČNÍ APLIKACE ZA VYUŽITÍ PHP, MYSQL ETC. No já se nechám překvapit, ale říkám předem, nevěřím tomu.

Nahlásit jako SPAM
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
20. 10. 2007   #16
-
0
-

To survik1: oki

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Open-Source c++ — založil Kenvelo

MS vs Open source — založil Lukáš Chadraba

Open Source projekt — založil sn3d

Open Source projekt — založil opencenter

Open source - bazar, inzerce — založil mara666

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý