Hledám zájemce - programátory / kodéry / vývojáře, kteří by se chtěli účastnit na programování obslužné aplikace využívající open source.
Úzká specializace na vybraný typ open souce vítána. Možnost dlouhodobější spolupráce.
Fórum › Inzerce
Tvorba Open Source
nejake dalsi informace by neuskodili
Napriklad: Co sa bude programovat (nejaky popis aplikacie a pod) a v akom jazyku. Nemyslis, ze
Pavel píše:#
# Hledám zájemce - programátory / kodéry / vývojáře, kteří by se chtěli účastnit na programování obslužné aplikace využívající open source.#
#Úzká specializace na vybraný typ open souce vítána. Možnost dlouhodobější spolupráce.
je trosku vseobecne? :D
To pavel: Tak při téhle představě jsem se skoro zabil, jak jsem se pokoušel lítat společně s židlí :D Naneštěstí pro mě marně :D
Absolutně nevím, co vám tam bude dělat databáze? Kolegu pomocníka? :D PHP je pomalý při práci se soubory, nehledě na to, že si nedokážu představit člověka, co využije instalační soubor ala PHP. Databázi tam odhaduji máte jen pro oko, protože představa přesouvání dat databáze je natolik vražedná, že sebevrahům by stačilo si ji jen představit a hned by skončili svoje trápení.
Celý tento příspěvek beru jako ironii, nic víc.
Chcete-li v tomto nesmyslným boji za práva WEBOVÝCH jazyků pokračovat, držím palce.
PS: Asi si koupím na noc plínky, jinak se počůrám smíchy :D
To survik1: dobře že žiješ, php klasickej webovej jazyk. a jednoduchej prostredek pro prezentaci. nahravani souboru do db to jsi hlavicka, debilneji bych to nevymyslel. db slouzi k preddefinovaným nastavenim, podle kterých se bude delat samotna instalace.
tvou reakci nebudu komentovat.
Neberte ma v zlom ale nechapem jedno, preco tu clovek komentuje nieco co ani nevie co je. Ja osobne ani potuchy nemam co Pavel vyvija a co na co pouziva.Urcite ma iste dovody preco to robi tak ako to robi a pokial nevidim do hlbky problemu, pokial sa nepodielam na tom, tak sa komentarov zdrzim.Je to trosku zvlastne ked skritizujete riesenie cloveka ktory napise prispevok do sekcie Inzeraty. Ak by predsa chcel nazor na dane riesenie tak asi napise niekam inam. Pride mi to trosku zvlastne. Mne jedine co na tom inzerate vadilo tak chybajuci kontakt, pretoze ked clovek uz chce dalsie informacie tak sa snad nakontaktuje, ale tu nebolo kam.To sa napravilo. Preboha ludia, trosku si krotte svoje ega. Ja viem ze ste sikovny ludia ale neprehanajte to zase. Tento prispevok neberte nejak osobne len mi to uz nedalo..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Open-Source c++ — založil Kenvelo
MS vs Open source — založil Lukáš Chadraba
Open Source projekt — založil sn3d
Open Source projekt — založil opencenter
Open source - bazar, inzerce — založil mara666