Náhrada include z PHP – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Náhrada include z PHP – .NET – Fórum – Programujte.comNáhrada include z PHP – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
abcd
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
11. 10. 2007   #1
-
0
-

Ako mam spravit skratene linky stylu /clanok.aspx?id=123&farbapozadia=cierna. Lebo v PHP je to dostatocne jednoduche. A v asp som skusal vsetko mozem ale newiem ako.

-----------------
DeaLer: titulek vlákna byl změněn, aby byl v souladu s obsahem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
11. 10. 2007   #2
-
0
-

To abcd: Co tím myslíš? Jak přistupovat k těm hodnotám?

if (this.Request.QueryString["id"] != null)

{
string identifier = this.Request.QueryString["id"];
}


Tvůj dotaz je velmi nekonkrétní a titulek taky nestojí za nic. Zapracuj na tom ... příště to smáznu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
abcd
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
12. 10. 2007   #3
-
0
-

Proste chcem mat stranku napr. Default.aspx. Bude tam design formatovanie proste vsetko co ma byt na hlavnej stranke. A chcem spravit napr link /Default.aspx?id=123. tym ze hlavni obsah bude obsahovat text co obsahuje nejaky subor 123. Proste chcem nieco taketo http://tvorba-webu.zdarek.com/php/include.php ale v ASP.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
12. 10. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
abcd
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
17. 10. 2007   #5
-
0
-

O master pages viem ale chcem nieco ako. http://www.w3schools.com/asp/asp_incfiles.asp.Ked spravim v asp stranku pomocou master pages sice vzhlad bude rovnaky ale budem mat vela suborov. Priklad spravim nejaky blog. Poslem nejaky clanok. Ked budem mat master page bude to /clanok/1234.aspx. ale to nechcem checme spravit /Default.aspx?clanok=1234. Nieco na taky styl.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
17. 10. 2007   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
abcd
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
23. 10. 2007   #7
-
0
-

Skusal som vsetko mozne ale stale mi to nejde hladal som vsade mozne ale moc mi to nejde. Mohol by si mi napisat nejaky najlahsi navod po cesky/slovensky? pls :smile10:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.83.–
tommyv5800
Newbie
23. 10. 2007   #8
-
0
-

Skus nieco taketo

<%@ Page Language="C#" %>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<script runat="server">
private void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (!Page.IsPostBack)
{
if (Request["sec"] == "" || Request["sec"] == null)
{

}
else if (Request["sec"] == "1")
{
Response.Write("1");
}
else if (Request["sec"] == "2")
{
Response.Write("2");
}
else if (Request["sec"] == "3")
{
Response.Write("3");
}
}

}
</script>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head id="Head1" runat="server">
<title>Untitled Page</title>
</head>
<body>
<%

if (Request["sec"] == null || Request["sec"] == "")
{
string identifier = this.Request.QueryString["sec"];
}

else if (Request["sec"] == "1")
{
string identifier = this.Request.QueryString["sec"];
}

else if (Request["sec"] == "2")
{
string identifier = this.Request.QueryString["sec"];
}

else if (Request["sec"] == "3")
{
string identifier = this.Request.QueryString["sec"];
}

%>



<form id="form1" runat="server">
<div>
1
</div>
</form>



</body>
</html>

a daj /Default.aspx?sec=1,/Default.aspx?sec=2,/Default.aspx?sec=3

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.83.–
http://diclama.qsh.sk/
DeaLer+2
Hero
23. 10. 2007   #9
-
0
-

To abcd : Není možný, že ti ani jedna z možností nefungovala ... pastni sem nějakej tvůj pokus, ať je nad čím diskutovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
abcd
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
24. 10. 2007   #10
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.85.–
tommyv5800
Newbie
24. 10. 2007   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.70.–
http://diclama.qsh.sk/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Php include url — založil tribalcz

Php - include in html — založil Dalkoplaz

PHP include a CSS — založil mik2

NAhrada Retazca — založil Marek

Nahrada retazca — založil Marek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý