Zdravim, nevíte pls někdo jak změnit hodnotu tlačítka u <input type='file'.. potřeboval bych tam dát vlastní text !!! Moc díky za odpověď.
Fórum › HTML / XHTML
Input type='file'
Nevím jestli by to fungovalo, ale zkus to pomocí CSS - nadefinuješ třeba obrázek do pozadí a pak input-u dáš class=""
Netestováno!!!
Sleduj mě na @MartinSimko
To Mautinek:Díky za tip.
To Zelenáč:Díka za odpověď ale jenom by mě zajímalo jak může popisek tlačítka ohrozit bezpečnost ?
Jiny popisek by mohl splest nezkuseneho uzivatele, ktery by potom mohl nahrat napr. nejakou tajnou databazi.. (to je moje vysvetleni, proc ten popisek nejde menit, takze to neber moc vazne - rad si poslechnu nejaky jiny duvod ;-)
To Mautinek : Pokud zmenis pozadi, ten text tam stejne zustane... Spis nahrat obrazek s novym textem, nastavit mu vyssi "z-index" a soupnout ho s "position: relative" PRED cele tlacitko.
To Zelenáč: a jak ho pak budes "mackat" kdyz pred tim bude obrazek? Javascriptem onclick a hledat nejakou vlastnost toho inputu?
napr onmouseover->obrazek zmizi (muze zmacknout); onmouseout-> obrazek se objevi... Pokud by se nastylovalo to cudlitko, nemuselo by to ani moc bit do oci..
Otazka je, zda vubec to tlacitko CSS neignoruje stejne jako atribut value...
To Zelenáč: mno já spíš myslel celé tlačítko nahradit obrázkem, u type="submit" to funguje jestli to fakčí u type="file" jsem nezkoušel...
Sleduj mě na @MartinSimko
Vzhled tohodle prvku je celkově hodně omezenej, takže s ničím podobným nepočítejte. Vím, jak to udělat, ale je to IE-only ... takže je zbytečný se o tom bavit (kdyžtak hledejte).
mozek nemuze, google pomuze: http://www.quirksmode.org/dom/inputfile.html
potreba javascript, zkousel sem jen v FF
To insider : Velice zajímavé řešení...rozhodně se hodí a funguje i v Opeře...zkuste někdo IE 6 ....nechce se mi zapínat VPC s WinXP :)
To insider : Já mám na Windows Vista IE 7 a hledal jsem cestu, jak si tam dostat i IE 6. Bohužel IE 6 Standalone neexistuje, tak to musím řešit pomocí obrazu disku s XP a IE6 ve Virtual PC
ja mam xp a ie7(ac se asi buduete divit :D) a nemam cas tam hodit ie6sa, snad se mi to casem povede :)
To insider : Až najdeš IE 6 standalone, tak dej vědět, protože já funkční řešení nenašel...na win vista s IE 7 jsem si vždy poničil i jádro IE 7 :(
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Input type file — založil Nazghul-CZ
Input type text — založil roman.jaros
Input a input type — založil
Post value z input type image — založil gizmo16
The public type Now must be defined in its own file — založil wicked