Kdy to kenečně bude – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kdy to kenečně bude – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comKdy to kenečně bude – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

selkir
~ Anonymní uživatel
140 příspěvků
12. 10. 2007   #1
-
0
-

kdy se asi podaří vyřešit problémy s přihlašováním?
Nauvědomujete si že to odvádí dosti uživatelů?!
Myslete na to!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 10. 2007   #2
-
0
-

To selkir : Portál je dokončen se všemi službami kolem. Dokončuje se pouze administrace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.184.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
13. 10. 2007   #3
-
0
-

Zvláštní, mě přihlašování funguje normálně a to již delší dobu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Tocimanko0
Grafoman
14. 10. 2007   #4
-
0
-

Hmm, prihlasovanie mi funguje už asi dva týždne... Predtým to nejak nešlo. Ale toto vypíše, keď si idem meniť nastavenie môjho účtu:



Úprava osobního nastavení

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/readers.php on line 160

Nejste přihlášeni - Nové přihlášení


Deje sa niečo???? Dosť ma to, ehm, sere.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
tobel0
Návštěvník
14. 10. 2007   #5
-
0
-

Tocimanko píše:#
# Hmm, prihlasovanie mi funguje už asi dva týždne... Predtým to nejak nešlo. Ale toto vypíše, keď si idem meniť nastavenie môjho účtu:#
#

#
#Úprava osobního nastavení#
##
#Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/readers.php on line 160#
##
#Nejste přihlášeni - Nové přihlášení
#
##
#Deje sa niečo???? Dosť ma to, ehm, sere.


Mam presne ten samy problem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
ps2console0
Super člen
14. 10. 2007   #6
-
0
-

To Curo:tak spusti uzivatelsku cast aspon a administraciu potom

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
DeathHumanCZ0
Stálý člen
14. 10. 2007   #7
-
0
-

Já mám jeden problém, registroval jsem se do kurzů C++ a HTML.
Z C++ jsem odevzdal 3 úkoly a z HTML 6.
Když klinu na "Moje úkoly", tak se mi zobrazí pouze úkol z JavaScriptu který jsem dělal před cca. 1/2 rokem.
Ale moje nově odevzdané úkoly tam nejsou.
Tak dám "Výpis úkolů", kliknu na HTML a pomocí vychledavače slov v prohlížeči hledám slovo "DeathHumanCZ".
Všechny úkoly které jsem odevzdal jsou opravené, ale přesto nejsou v seznamu "Moje úkoly" a nejsou ani v mém profilu, kde se dole vypisují.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 10. 2007   #8
-
0
-

To DeathHumanCZ : to může být díky chystání vypuštění nové verze.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Tocimanko0
Grafoman
15. 10. 2007   #9
-
0
-

Curo píše:#
# To DeathHumanCZ : to může být díky chystání vypuštění nové verze.


LOL :D Vsetky problemy na tejto stranke, ktore sa v poslednej dobe vyskytli, mozu byt vdaka vypusteniu novej verzie :D :D LOL LOL .. haluz.. to bol dovod

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
17. 10. 2007   #10
-
0
-

To Curo: A opraví se to kdy...?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
18. 10. 2007   #11
-
0
-

To DeathHumanCZ : No teď už to opravovat nebudu. Nemělo by to na těch pár dní význam :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
18. 10. 2007   #12
-
0
-

To Curo: Ale notak, kazíš překvápko =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Tocimanko0
Grafoman
18. 10. 2007   #13
-
0
-

Ooooo, uz sa teším!! Takže Curo, dávam ti pár dní :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý