Caute, mam problem zo svojim notebookom.. Vzdy ked ho uplne nabijem tak potom vydrzi na baterke 1.5 - 2 hodiny. Staihol som si aj jeden software ktory by mal tento cas predlzit ale moc to nepomohlo. Bateria by som mal mat naformatovau korektne. Ked idem s kamosom vo vlaku tak on vydrzi na baterke podstane dlhsie a to ma ten isty optimalizacny program a porovnatelnu zostavu NB ibaze NEMA DVOJADROVY PROCESOR AKO JA. Takze asi to je v tych dvoch jadrach.. DA sa nejako jedno vypnut :-D ? Alebo co mam robit ?PLS HELP
Fórum › Hardware
Vydrz NB
To dalaman: Napiš sem svou konfiguraci a kapacitu baterky.
c2d by se melo umet podtaktovat, ale jedno jadro myslim vypnout nejde, vzdy pobezi obe ...
kdyz si stahnes notebook hardware control a zobrazis si graf, tak je tam i kolik to aktualne spotrebovava energie, pokud jedes na baterku, no pokud ti to zere 20W(asi mas nastaveny moc velky jas), tak 47/20 ti vyjde +- vydrz v hodinach ...
ja mam sestavu podobnou, akorat trochu vetsi cislo u procesoru a disk na 7600 otackach a ati grafiku(ta taky zere vic, nez intelovska), ale vetsi baterku a mam tuseni, ze kdyz snizim jas, tak mi to bere neco okolo 14W
takze co je potreba pri baterce:
snizit jas lcd panelu (to je ten nejvetsi zrout)
podtaktovat procesor
podtaktovat grafiku(nevim, jestli je to mozne u intel grafik)
nespoustet programy narocne na vykon pocitace -> podtaktovani by te bud brzdilo, nebo by se to nahodilo zpatky na normalni frekvenci a bralo by to vic
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vydrzite zajtra bez PC? — založil radypala
Moderátoři diskuze