ListView ,ziskani dat – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ListView ,ziskani dat – .NET – Fórum – Programujte.comListView ,ziskani dat – .NET – Fórum – Programujte.com

Taz
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 10. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,
jsem zacatecnik, tak mejte trpelivost :)

Mam listview a vnem se zobrazuji data z MS SQL serveru, potreboval bych aby kdyz kliknu na nejaky radek a pote treba na tlacitko , tak aby se do nejake premene ulozil udaj z prave oznaceneho radku (treba jen z prvniho sloupce ID) ...

Proste nemuzu prijit na to jak dostanu jednotlive radku do nejake promene a mohl snima dal pracovat...

Thx za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
16. 10. 2007   #2
-
0
-

Zdravím,
předpokládám, že tě nenapadlo hledat u prvku ListView vlastnost Items, která obsahuje položky prvního sloupce. Každá položka pak obsahuje vlastnost SubItems, která obsahuje další položky v řádku.

Vím, jsi začátečník, ale trochu snahy (příp. použití logiky) by neuškodilo .. stejně tak jako použití googlu.

Nahlásit jako SPAM
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Taz
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 10. 2007   #3
-
0
-

Samo ze napadlo a na googlu jsem ted 5h denne ...

Problem je v tom ze to programuju pod .net 3.5 , a v Bete VS 2008 kde tato vlastnost neni... sry tohle jsem mel asi uvest hned na zacatku...

Nicmene, uz jsem si poradil (z programatosrkeho hlediska to asi nebude nejcistejsi ,ale funguje to), diky za snahu.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

ListView získání textu — založil hráč

Výpis z dat Listview — založil bernie

Aspx - ziskani dat — založil Pavel

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý