Cas vykonavania programu – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cas vykonavania programu – Python – Fórum – Programujte.comCas vykonavania programu – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom@sQo0
Stálý člen
16. 10. 2007   #1
-
0
-

ahoj,
ako sa da zistil aktualny cas s presnostou co najvacsiou(milisekundy a presnejsie)? chcem totiz zmerat cas vykonavania jedneho programu...
podla moznosti by som poprosil aj linky a dokumentaciu oficialnych modulov v pythone(hoc aj v anglictine) ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom@sQo
Reklama
Reklama
geon0
Grafoman
16. 10. 2007   #2
-
0
-

pycz nebo manuál: hledej timeit

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Tom@sQo0
Stálý člen
17. 10. 2007   #3
-
0
-

mnoo ja by som skor potreboval nieco v style:



start = terajsi_cas_vmilisekunadach() # na toto potrebujem funkciu

# nejake tie prikazi programu
# .... ... ... ...
# ... . .. . . . . .. . ....blablabla

end = terajsi_cas_vmilisekunadach()

cas_behu = end - start

a toto ak sa nemylim timeit neplni, lebo ako pozeram pouziva sa zhruba takto:
timeit.timer(telo ktore bude testovat)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom@sQo
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
17. 10. 2007   #4
-
0
-

To Tom@sQo: Dlouho jsem to nepoužil, ale tuším že to bylo nějak takto:



import time
cas=time.clock()
#program
cas=time.clock()-cas

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Tom@sQO
~ Anonymní uživatel
158 příspěvků
20. 10. 2007   #5
-
0
-

thx, to je to, co som potreboal :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Čas — založil Kenvelo

Čas — založil šampík

Dátum/čas — založil mylan4

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý