Overflow – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Overflow – Visual Basic – Fórum – Programujte.comOverflow – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kolarcz
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
17. 10. 2007   #1
-
0
-

nevite nekdo proc me tato funkce nefunguje pise overflow?

Function unpak(text As String) As Variant

unpak = _
(Asc(Mid(text, 1, 1))) + _
(Asc(Mid(text, 2, 1)) * 256) + _
(Asc(Mid(text, 3, 1)) * 256 * 256) + _
(Asc(Mid(text, 4, 1)) * 256 * 256 * 256)
End Function

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
maty0
Návštěvník
18. 10. 2007   #2
-
0
-

HAHAHAHAHAHAHA
Protože jsi hloupý...

integer= 4 bajty range –2 147 483 648 až 2 147 483 647

Asc Function
-------------------
Returns an Integer representing the character code corresponding to the first letter in a string.
Syntax
Asc(string)
-------------------

a ten tvůj nesmysl teda pardon funkce vrací hodnotu mimo rozsah integeru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
kolarcz
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
18. 10. 2007   #3
-
0
-

to vim taky, ale jak to mam vyresit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
maty0
Návštěvník
19. 10. 2007   #4
-
0
-

Nepoužívat tenhle nesmysl který zoveš fumkcí, co to a k čemu jako má být?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
19. 10. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
maty0
Návštěvník
19. 10. 2007   #6
-
0
-

jestli tohle má být jako pokus o kryptování tak na to hodně rychle zapomeň a použij něco skutečně funkčního

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Tocimanko0
Grafoman
19. 10. 2007   #7
-
0
-

To maty: Hmm, nemusis si hned z kazdeho robit srandu. Len nehovor, ze ty si sa narodil ako perfektny programator! Odpovede typu "Jsi hloupy" a pod. si nechaj pre seba.. Dik za pochopenie... (ani ja nemam moc rad ked si niekto robi z mojej snahy o nieco srandu, skus byt trosku empaticky, co ty na to? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
maty0
Návštěvník
19. 10. 2007   #8
-
0
-

já si z nikoho srandu nedělám:ale když někdo používá funkci evidentně nesmyslně,bez ohledu na její syntaxi, v chybové hlášce má jasně vysvětleno kdeže je problém - owerflow= přetečení a ptá se co s tím tak musím být patřičně kritický..
Tohle totiž není o začátečnictví či dokonalosti ale o logickém uvažování

Algoritmus kde každý dalží znak má hodnotu 256* vyšší než předchozí je hloupý...
nechci ani domýšlet co by bylo výstupem v případě 20znakového řetězce......

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
Tocimanko0
Grafoman
19. 10. 2007   #9
-
0
-

Hmm, účel funkcie je síce neznámy, ale zakladateľ tohto fóra nemusí prezrádzať, načo mu je, i keď aj mne sa zdá, že praktické využitie nemá. Fórum je na to, aby sme si pomáhali a bolo by dobré, keby prispievatelia nepridávali k príspevkom týkajúcich sa problému i kritiku nápadu/zámeru, keď to nie je potrebné. Hmm, i keď si myslím, že v Offtopicu to nie je až také potrebné ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
maty0
Návštěvník
19. 10. 2007   #10
-
0
-

myslím si že poukazování na případné nesmysly právě na fóra patří aneb když někdo programuje hovadinu
tak je lepší ho navést jiným směrem než být spolupachatelem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1 nebo 0 toť otázka
kolarcz
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
19. 10. 2007   #11
-
0
-

ta funkce ma byt neco jako v php unpack() a maty uz tu nepis stava se ten prispevek akorat neprehledny, dik.
a nemohli byste me to nekdo opravit?:D byl bych moc rad, vyzkousel sem vsecky datovy typy krome Decimal kterej tady nejde :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
19. 10. 2007   #12
-
0
-

maty píše:#
# HAHAHAHAHAHAHA#
#Protože jsi hloupý...#
##
#integer= 4 bajty range –2 147 483 648 až 2 147 483 647#
##
#Asc Function#
#------------------- #
#Returns an Integer representing the character code corresponding to the first letter in a string.#
#Syntax#
#Asc(string)#
#-------------------#
##
#a ten tvůj nesmysl teda pardon funkce vrací hodnotu mimo rozsah integeru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ked som si precital tu reakciu, hned som vedel, ze si to ty... na programujte.cz nie je nikto tak namysleny... Na chybu sa da upozornit aj normalnym sposobom a nie tak ako to robis ty...teda ja som majster sveta, clovek ktory nerobi chyby a vy vsetci co sa na nieco pytate ste len primitivni debili, co nikdy nic poriadne neurobia... Evidentne si ty nikdy zaciatocnikom nebol...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Overflow — založil Johny.

Overflow a float — založil Mara

Text-overflow — založil Onsi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý