Hledám programátory - redaktory – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledám programátory - redaktory – Inzerce – Fórum – Programujte.comHledám programátory - redaktory – Inzerce – Fórum – Programujte.com

michal07
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
18. 10. 2007   #1
-
0
-

Nedávno jsem spustil server, který se zabývá (bude zabývat) informačními technologiemi. Především programováním a sítěmi.
Proto bych chtěl touhle cestou najít budoucí spolupracovníky, kteří mají zájem podílet se na zajímavém projektu.
Je mi téměř jedno, jaké máte znalosti. Stačí mi napsat co ovládáte a určitě se nějak dohodneme. V tuhle chvíli hledám:

- redaktory (zatím programovací jazyky, je úplně jedno jaký; uvítám i znalce technologií Cisco)

Výhodou je znalost CMS Drupal.

U všech pozic požaduji dobré vycházení se stávajícími členy.
Nejde mi o to, aby se mi ozvali lidi, kteří napíšou jeden článek za měsíc. Jde mi o to, aby se ti, co se ozvou a budou mít zájem s námi spolupracovat, dostatečně věnovali práci a týmovému rozvoji.

Nabízím:
Nic :). A v tuhle chvíli potenciální zájemci ztrácí zájem a opouštějí tento topic. V tuhle chvíli vám opravdu nemohu nic nabídout. Mám zajištěnu reklamu, ale nic z ní nekápne. Proto žádám ty, kteří se dočetli až sem, pochopili mojí situaci. Čím víc lidí se ozve, tím dřív se web dostane do pořádného provozu. A z toho také vyplývají odměny pro vás. Každý bude mít samozřejmě svůj e-mail neco@switch-world.cz a prostor pro reklamu.

Takže v případě vašeho zájmu se, prosím, ozvěte na můj e-mail: spoluprace@switch-world.cz
A ještě to nejdůležitější - Jedná se o stránku www.switch-world.cz
Těším se na naší spolupráci ;-) .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
18. 10. 2007   #2
-
0
-

To ti neprijde divne, az arogantne, si prist na web zaoberajuci sa tou istou tematikou ako tvoj a este na nom hladat ludi, ktori budu pre teba pisat?

Ja byt moderator fora, tak uz davno si zmazany.

Nahlásit jako SPAM
DeathHumanCZ0
Stálý člen
18. 10. 2007   #3
-
0
-

To Smokie: Konkurence musí být...
To michal07: Ale přesto mi to vrtá hlavou, jak tě napadlo sem psát takovídle dotaz na web se stejnou tématikou...

Nahlásit jako SPAM
Vskutku...
Smokie0
Expert
18. 10. 2007   #4
-
0
-

DeathHumanCZ píše:#
# To Smokie: Konkurence musí být...#
#To michal07: Ale přesto mi to vrtá hlavou, jak tě napadlo sem psát takovídle dotaz na web se stejnou tématikou...

Ja konkurenciu uznavam. Skor by som ho mazal prave kvoli tomu, ze si zhana ludi na konkurencnej pode...

Nahlásit jako SPAM
Phoenix0
Super člen
18. 10. 2007   #5
-
0
-

to Smokie: ale vždyť to už se tu určitě řešilo...prostě každej chce mít svůj e-zin a že by si před tím udělal méno(/nabral zkušenosti/zjistil že je to stejně nanic:D) na nějakým profláklejším serveru to ne

to michal07: jako nechci tě od toho odrazovat ale jsi jen jeden z mnoha..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
18. 10. 2007   #6
-
0
-

Určitě jsi ho pobzbudil...
Ale pravda to je.
Proč o programováni všichni dělají e-zin když už o tom (kvalitní) e-zin je...
Přitom je tu pořád takových volných témat.
Já připravuji také e-zin, ale ten (snad) v ČR ještě nikdo nemá...
Jen co se naučím v PHP.....

Nahlásit jako SPAM
Vskutku...
Smokie0
Expert
18. 10. 2007   #7
-
0
-

#

#
#Určitě jsi ho pobzbudil...#
#Ale pravda to je.#
#Proč o programováni všichni dělají e-zin když už o tom (kvalitní) e-zin je...#
#Přitom je tu pořád takových volných témat.#
#Já připravuji také e-zin, ale ten (snad) v ČR ještě nikdo nemá...#
#Jen co se naučím v PHP.....

Vies, internet je velky. Kazdy si mysli, ze prave on prerazi a pritom 80% tychto e-zinov sa nedozije prveho roku a 19% skonci po dvoch...

Nahlásit jako SPAM
DeathHumanCZ0
Stálý člen
18. 10. 2007   #8
-
0
-

to Smokie: A 1% bude sloužit dlouhá léta jako programujte...

Nahlásit jako SPAM
Vskutku...
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 10. 2007   #9
-
0
-

# to Smokie: A 1% bude sloužit dlouhá léta jako programujte...

Věřme v to ;-)

Nahlásit jako SPAM
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
19. 10. 2007   #10
-
0
-

Osobně si myslím, že Programujte úspěch teprve čeká :) Ale, to uvidíte sami dle toho, co máme v plánu.

Jinak opravdu doporučuji se spíše přidat k již existujícím projektům, pokud chcete pomáhat. Pokud si chcete vydělat, věnujte se něčemu jinému nebo si piště blog ala Radek Hulán.

již zavedlý projekt nabýdne i jakési uspokojení pro většinu zůčastněných a zapojit se na některých můžeš víc, než si myslíš. Nicméně je potřeba asi umět i něco jiného, než nainstalovat Drupal (nic proti němu), ale něco člověk umět umí, aby to mohl prezentovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
23. 10. 2007   #11
-
0
-

Já z pozice redaktora můžu říci, že na progamujte mám širokou škálu a možností. Vím, že když vydám článek, tak si ho mnoho čtenářů otevře a přečte a proto to dělam. Ne pro to abych nějak zviditelňoval své jméno a nepotřebuju mít svůj e-zin, abych mohl říct že tomu šéfuju, že je můj...to by nemělo smysl :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Hledám C++ programátory — založil Pavel Mrňa

Hledám programátory C# — založil jonnyq

Hledám redaktory! — založil Shadow2334

Hledám redaktory — založil Petr

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý