Nedávno jsem spustil server, který se zabývá (bude zabývat) informačními technologiemi. Především programováním a sítěmi.
Proto bych chtěl touhle cestou najít budoucí spolupracovníky, kteří mají zájem podílet se na zajímavém projektu.
Je mi téměř jedno, jaké máte znalosti. Stačí mi napsat co ovládáte a určitě se nějak dohodneme. V tuhle chvíli hledám:
- redaktory (zatím programovací jazyky, je úplně jedno jaký; uvítám i znalce technologií Cisco)
Výhodou je znalost CMS Drupal.
U všech pozic požaduji dobré vycházení se stávajícími členy.
Nejde mi o to, aby se mi ozvali lidi, kteří napíšou jeden článek za měsíc. Jde mi o to, aby se ti, co se ozvou a budou mít zájem s námi spolupracovat, dostatečně věnovali práci a týmovému rozvoji.
Nabízím:
Nic :). A v tuhle chvíli potenciální zájemci ztrácí zájem a opouštějí tento topic. V tuhle chvíli vám opravdu nemohu nic nabídout. Mám zajištěnu reklamu, ale nic z ní nekápne. Proto žádám ty, kteří se dočetli až sem, pochopili mojí situaci. Čím víc lidí se ozve, tím dřív se web dostane do pořádného provozu. A z toho také vyplývají odměny pro vás. Každý bude mít samozřejmě svůj e-mail neco@switch-world.cz a prostor pro reklamu.
Takže v případě vašeho zájmu se, prosím, ozvěte na můj e-mail: spoluprace@switch-world.cz
A ještě to nejdůležitější - Jedná se o stránku www.switch-world.cz
Těším se na naší spolupráci ;-) .
Fórum › Inzerce
Hledám programátory - redaktory
To Smokie: Konkurence musí být...
To michal07: Ale přesto mi to vrtá hlavou, jak tě napadlo sem psát takovídle dotaz na web se stejnou tématikou...
Ja konkurenciu uznavam. Skor by som ho mazal prave kvoli tomu, ze si zhana ludi na konkurencnej pode...DeathHumanCZ píše:#
# To Smokie: Konkurence musí být...#
#To michal07: Ale přesto mi to vrtá hlavou, jak tě napadlo sem psát takovídle dotaz na web se stejnou tématikou...
to Smokie: ale vždyť to už se tu určitě řešilo...prostě každej chce mít svůj e-zin a že by si před tím udělal méno(/nabral zkušenosti/zjistil že je to stejně nanic:D) na nějakým profláklejším serveru to ne
to michal07: jako nechci tě od toho odrazovat ale jsi jen jeden z mnoha..
to michal07: jako nechci tě od toho odrazovat ale jsi jen jeden z mnoha..
Určitě jsi ho pobzbudil...
Ale pravda to je.
Proč o programováni všichni dělají e-zin když už o tom (kvalitní) e-zin je...
Přitom je tu pořád takových volných témat.
Já připravuji také e-zin, ale ten (snad) v ČR ještě nikdo nemá...
Jen co se naučím v PHP.....
Vies, internet je velky. Kazdy si mysli, ze prave on prerazi a pritom 80% tychto e-zinov sa nedozije prveho roku a 19% skonci po dvoch...DeathHumanCZ píše:#
##to michal07: jako nechci tě od toho odrazovat ale jsi jen jeden z mnoha..
#Určitě jsi ho pobzbudil...#
#Ale pravda to je.#
#Proč o programováni všichni dělají e-zin když už o tom (kvalitní) e-zin je...#
#Přitom je tu pořád takových volných témat.#
#Já připravuji také e-zin, ale ten (snad) v ČR ještě nikdo nemá...#
#Jen co se naučím v PHP.....
to Smokie: A 1% bude sloužit dlouhá léta jako programujte...
DeathHumanCZ píše:#
# to Smokie: A 1% bude sloužit dlouhá léta jako programujte...
Věřme v to ;-)
Sleduj mě na @MartinSimko
Osobně si myslím, že Programujte úspěch teprve čeká :) Ale, to uvidíte sami dle toho, co máme v plánu.
Jinak opravdu doporučuji se spíše přidat k již existujícím projektům, pokud chcete pomáhat. Pokud si chcete vydělat, věnujte se něčemu jinému nebo si piště blog ala Radek Hulán.
již zavedlý projekt nabýdne i jakési uspokojení pro většinu zůčastněných a zapojit se na některých můžeš víc, než si myslíš. Nicméně je potřeba asi umět i něco jiného, než nainstalovat Drupal (nic proti němu), ale něco člověk umět umí, aby to mohl prezentovat.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Já z pozice redaktora můžu říci, že na progamujte mám širokou škálu a možností. Vím, že když vydám článek, tak si ho mnoho čtenářů otevře a přečte a proto to dělam. Ne pro to abych nějak zviditelňoval své jméno a nepotřebuju mít svůj e-zin, abych mohl říct že tomu šéfuju, že je můj...to by nemělo smysl :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledám C++ programátory — založil Pavel Mrňa
Hledám programátory C# — založil jonnyq
Hledám redaktory! — založil Shadow2334
Hledám redaktory — založil Petr
Hledám programátory do frameworku — založil ingiraxo