C# zacatek – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# zacatek – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# zacatek – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Alan0
Věrný člen
20. 5. 2006   #1
-
0
-

Zdarek, zkousel jsem podle prvni lekce v c# udelat Hello World, stahl jsem si SharpDevelop2. Napsal jsem kod:



using System;

public class prvni{

public static void main(){
Console.WriteLine("Hello World");

}


}


zkusil to zkompilovat, ale vypsalo mi to chybu:

řádek 1 : No Inputs Specified(CS2008)

Nevite prosim kde je chyba?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Reklama
Reklama
Tomáš Bos0
Stálý člen
20. 5. 2006   #2
-
0
-

Skus napisat Main s velkym M:



using System;
class HelloWorld {
public static void Main() {
Console.WriteLn("Hello World");
}
}


Ked ti nepojde ani to tak skus dat ako parameter Mainu String[] args:


using System;
class HelloWorld {
public static void Main(string[] args) {
Console.WriteLn("Hello World");
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- Tuk tuk tuk!
Kto tam?
- Rekurzia.
Ktoze???
- Tuk tuk tuk!
Murmand0
Duch
12. 11. 2006   #3
-
0
-

Tak mám stejný problém a ani toto nepomáhá...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Murmand0
Duch
12. 11. 2006   #4
-
0
-

No ještě aby pomohlo, když jsem měl prázdný projekt... už jsem si na to přišel... ty soubory se musí vkládat do projektu :o)
Zlatý VB :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
12. 11. 2006   #5
-
0
-

To Murmand: to je logika ...

BTW: jste tu ve špatném topicu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 113 hostů

Podobná vlákna

Zacatek — založil alannek

Zacatek — založil Murray

Zacatek Java — založil silent

Začátek GUI v C — založil tap9701

C# pro začátek? — založil Sunshinekx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý