NOVA VERZIA – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

NOVA VERZIA – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comNOVA VERZIA – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

ps2console0
Super člen
21. 10. 2007   #1
-
0
-

Tak sme sa konecne dockali. skoro o 23:00 som sa zobudil kvoli tomuto...no nahodou sa mi to lubi,bude trvat (a to poriadne dlho) kym si zvyknem. Co hovorite vy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Today was a good day... ICE CUBE
Jeyekomon0
Stálý člen
21. 10. 2007   #2
-
0
-

To ps2console :
Ja jsem konzervativni, takze se mi proste vzdycky bude styskat po starem hezkem dobrem.. ale zvyknu si ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.65.–
jjk
insider0
Věrný člen
21. 10. 2007   #3
-
0
-

No ja myslim, ze se nova verze povedla naramne.
Vypada to, ze si s tim dal curo hodne prace a vypada to dobre.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
tommz90
Stálý člen
21. 10. 2007   #4
-
0
-

Funkce jsou super. Ale vzhled hlavní stránky se mi nezdá. To bílé pozadí mi přijde dost divné. Jakoby tam chyběla nějaká barva ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.209.19.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
21. 10. 2007   #5
-
0
-

To tommz9 : Bílé pozadí je nejlepší pro články a do nich vkládané obrázky..

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Janek
~ Anonymní uživatel
56 příspěvků
21. 10. 2007   #6
-
0
-

Sundej si prohlížeč snadno a rychle: http://uloz.to/64593/programujte.avi

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.238.–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
21. 10. 2007   #7
-
0
-

To Janek : No jo no ta opera... :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
21. 10. 2007   #8
-
0
-

Sem tam se stane, že se tu ještě objeví chyby. Snad je omluvíte.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Smokie0
Expert
22. 10. 2007   #9
-
0
-

Ja som bol pri prvej navsteve prekvapeny...a sklamany, lebo v porovnani s predoslou verziou mi to pripadalo take puste a prazdne.
Ale myslim, ze az take zle to nie je. Su tu zaujimave veci, ktore ma prekvapili (zalozky, podcast). Treba si zvyknut.

Len by som urcite popracoval na sablone pre clanky. Hlavne vypustil tu vertikalnu ciaru za prvym pismenom. A inak by som usporiadal prvky. Napriklad "Precti si take" by som dal hned za koniec clanku, pripadne ak je v clanku anketa tak ju by som dal na koniec a "Precti si take" pod nu. Potom tu listu s odkazmi "Tisk" "Doporucit",... by som dal bud navrh, alebo na spodok pred diskusiu. To je zatial asi vsetko :)

Dobra praca Curo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
22. 10. 2007   #10
-
0
-

Asi mi bude chvilku trvat, než se v tom zvyknu orientovat. Ale jinak dobrá práce, opravdu to za to stálo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
don_Dominique0
Super člen
22. 10. 2007   #11
-
0
-

No jo konečně je to tu, chvíli si budu zvykat. Poprví sem byl docela šokován ale myslim si že to bude fajn. :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
22. 10. 2007   #12
-
0
-

Mě se nová verze líbí je dle mě mnohem "použitelnější" než verze minulá. Dobrá práce!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.185.–
pin2k0
Stálý člen
22. 10. 2007   #13
-
0
-

Jednoduše řečeno "Good work".
Smokie: Ta čára je tam imho super, i když já jsem ulítlej na podobný věci :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
janc10
Návštěvník
22. 10. 2007   #14
-
0
-

nova verzia portalu je super, uz som si na nu zvykol :smile7: :smile4: :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.71.–
mephi0
Expert
22. 10. 2007   #15
-
0
-

zad si zvykam na nove veci. A taktiež to nabehuje trochu rychlejšie, alebo sa mi to zda ? :D
tymto chcem poďakovať za novy web.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Jarda0
Stálý člen
22. 10. 2007   #16
-
0
-

Je to dobrý, jen mi to Opera moc dobře nežere :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.226.–
Hehe :D
Luk4Senko
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
22. 10. 2007   #17
-
0
-

No to je supééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééér


good job všem kdo to dělali :)

btw : to včerejší zpoždění stálo za to ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.19.–
Vasek0
Stálý člen
22. 10. 2007   #18
-
0
-

Určitě je to změna k lepšímu, ale ještě chvíli potrvá než se rozkoukám :smile1:
Chtěl bych se zeptat, jak je to s novými redaktory?(Myslím už přijatými, kteří čekali na vydání nové verze ...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.60.–
pin2k0
Stálý člen
22. 10. 2007   #19
-
0
-

Jarda: mě to opera zobrazuje krásně, co tam máš za chyby?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 10. 2007   #20
-
0
-

To Vasek : budou registrováni v několika málo dnech.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Phoenix0
Super člen
22. 10. 2007   #21
-
0
-

narazil sem na maličkej bug, když tady http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2007102200-nova-verze-vypustena
nahoře kliknu na "anketa čtete weblogy?" tak to zaprvé skočí na anketu Jak hodnotíte novou verzi portálu? a zadruhý mi to odsune menu až pod patičku.

Jinak na novou verzi sem lez už asi měsíc před vydánim, takže to pro mě žádnej šok nebyl (ale Curovi psst, abych nedostal ban :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
tom*p0
Stálý člen
22. 10. 2007   #22
-
0
-

Líbí se mi využití skvělých tango ikonek :smile4:

V Opeře se fórum trochu roztahuje do šířky:



btw. kde potom najdu svého vlastního smajlíka?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
Jacob0
Věrný člen
22. 10. 2007   #23
-
0
-

Moc pěkný, časem si zvyknu, ale jediný co mě nepotěšilo, je to že u fóra neni napsaný o jaký téma jde. Offtopic, Testovací fórum atd. Jestli jsem to teda nepřehlídl ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.173.–
Chtěl bych neznamená nic, chci znamená hodně.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 10. 2007   #24
-
0
-

To tom*p : v chatu.
je zajímavé, žě někteří v opeře problém mají, někteří ne.. To jsou ty verze tak odlišné? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 10. 2007   #25
-
0
-

To Jacob : je to v titulku (když tam najedeš myší)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 10. 2007   #26
-
0
-

To Phoenix : opraveno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
22. 10. 2007   #27
-
0
-

Hej, ony byly změněny levely! Hm... level "Boss" zněl výrazně líp, než level "Odvážlivec" :-( :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 10. 2007   #28
-
0
-

To Garret Raziel : BOSS je až dále :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Jarda0
Stálý člen
22. 10. 2007   #29
-
0
-

ad Opera:třeba teď mám forum nějak divně roztáhlý, občas se mi seká načítání stránky :X

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.226.–
Hehe :D
pawlik0
Grafoman
22. 10. 2007   #30
-
0
-

+ Nové možnosti.
+ A prakticky celý web.

- To pouze-textové menu vypadá nudně.
- Vzhled webu v nižších rozlišeních.

Celkově Dost dobrý!
:smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
DeaLer+2
Hero
22. 10. 2007   #31
-
0
-

To Jarda : stejně tak u mě ... diskuze v Opeře zlobí i na dalších místech

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Phoenix0
Super člen
22. 10. 2007   #32
-
0
-

Curo napsal:
To Phoenix : opraveno.


a co ten nápis čtete weblogy? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
Al0
Věrný člen
22. 10. 2007   #33
-
0
-

Nová vgerze super, kdybych nebyl uživatel opery :smile1: Jinek luxus, akorád mě trochu štve, že mi nějak nefachá stahování videií..(A to ani ve veleváženém IE :smile3: )

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
22. 10. 2007   #34
-
0
-

A o vydání nové verze Programujte.com se psalo i ve zprávičkách na root.cz. Hádejte, kdo tam tu zprávičku přidal ;-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
22. 10. 2007   #35
-
0
-

Jej, na programujte uz jsem nebyl asi 1,5 mesice a najednou koukam, ze ve Speed Dialu je uplne novy obrazek :)

No co, gratuluju. Ted se sem jeste nejakou dobu moc nedostanu, takze to jen nejak vic zkoumat nebudu. Jen dve drobnosti:

1) Proc je v opere ten pruh s avatary na sirku pres pul obrazovky? Ono to v O obecne bna siruk dost blbne, cele ta stranka se nejak podivne roztahuje. SKoda, I <3 Opera.
2) Doporucuju nodit boldem nazvy topicu v prehledech jednotlivych for, bude se to lip cist.

Btw, koukam ze jsem jdou dat giganticky avatary, w00t!

Jen dotaz - to jste psali vsechno sami (vsechno sam, curo?) ?

EDIT: WoW, ty 160*200 avatary jsou vazne :thumb_up: . Ale za tu kontrolni otazku v nastavenich by se melo strilet, kdo proboha ma pocitat takovy priklady jako 9*4???

EDIT 2: Nic proti, ale ten podcast, to je fakt sila. Fakt jsem necekal, ze se do cilove vekove skupiny UZ nebudu vejit ;)

A jeste jedna poznamka z grafickeho hledika - ten clovek, co je na obrazku v podcastech, by mel byt bud normalne barevny, nebo by mel byt JEN jako silueta s tou bilou mp3kou. Tohle je snad ta nejhorsi moznost.

Doufam ze tenhle prispevek nezni moc negativne, cely je to hrozne kruty, ale nemam cas na to abych si to prolez, tak radsi rypu. Ale znate to, rypaly nema nikdo rad :smile5:

EDIT 3: Wtf, jaktoze nemam nejvyssi dostupny titul, uz jsem si tu na to zvykl :smile17:

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
echo1120
Stálý člen
22. 10. 2007   #36
-
0
-

Nova verzia je super! :smile7: Skutocne na vysokej urovni. :smile2:
Zatial jedine co mozem vytknut je Akademia-Ruby .NET, je tam datum 11.08.2007, co je dost neaktualne :smile12:
P.S.: v poslednej dobe som uplne mimo, takze keby bol 8. mesiac tak dajte vediet....

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.75.–
tom*p0
Stálý člen
22. 10. 2007   #37
-
0
-

Při procházení fórem jsem zjistil, že jen toto vlákno se v Opeře roztáhne do šířky, ostatní mi jedou úplně normálně..., což si nedovedu vysvětlit. Tohle je prostě široké aťobnovuji, jak chci.

Dále je celkem významná chyba to, že pokud zmenším okno prohlížeče, tak nápisy na bocích Home, RSS Fórum, Záložky... se nevkusně zobrazí přes stránku a nejdou ani přečíst. Měl by být stanoven nějaký minimální okraj, aby do samotné stránky nikdy nezasáhli a vždy zůstali alespoň v tom minimálním okraji.

Byl bych moc rád, kdybych mohl používat vlastního smajlíka nejen v chatu, ale i na fóru, ale asi jste už o tom přemýšleli při tvorbě této funkce.

No věřím, že některé nedostatky vyplynou až s časem a postupně se všechno doladí. I přes první pocity zmatení už jsem si na nový portál zvykl, prošel jsem si ho a už mi připadá lepší, než předchozí.

Ještě jsem si všiml opravdu povedeného stylu pro kód. Dokonce i s číslováním řádků, což tuším v předchozí verzi nebylo.

EDIT: Taky bych chtěl doplnit, že pokud chcete mít horizontální menu, které se zalamuje, tak aspoň ať se nezalamují jednotlivé témata - např. Visual na konci jednoho řádku a Basic na začátku druhém, estetičtější by bylo zalomit celý Visual Basic na druhý řádek

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
ps2console0
Super člen
22. 10. 2007   #38
-
0
-

To DeaLer : tento stary avatar je lepsi :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Today was a good day... ICE CUBE
Mircosoft+1
Věrný člen
22. 10. 2007   #39
-
0
-

První pohled na fórum (zbytek jsem ještě moc důkladně neprohlížel).

Plusy:

+ Konečně zmizela chyba při odhlašování. Sláva!
+ Všechny ty nové vychytávky (doba od posledního příspěvku, náhledy, změna velikosti textového pole, mapa znaků atd.) jsou opravdu dobrý nápad.

Mínusy:

- Proč je proboha na přihlašování samostatná stránka? V minulé verzi mi stačilo dostat se přes nějaký přímý odkaz do příslušné sekce fóra, vyplnit jméno, heslo, zmáčknout tlačítko a byl jsem přihlášený a mohl jsem rovnou začít číst. Teď po kliknutí na odkaz "login" skočím na přihlašovací stránku, jméno, heslo, OK a pak nevím proč skončím na stránce s nastavením a musím se proklikat zpátky na fórum a pracně znova najít tu sekci, ze které jsem si ödskočil přihlásit se. Hrůza a děs!

- Původní tlačítko "Zpět na diskuse" bylo lepší než nový textový odkaz "Zpět", protože bylo větší a líp se do něj trefovalo myší. Je to imho jedna z nejpoužívanějších funkcí z celého fóra, takže čím míň času strávíme mířením na něj, tím líp.

- Co takhle před zobrazením příspěvků zkusit stripslashes()? (mluvím o těch zalomítkovaných úvozovkách)

- Formátování textu z minulé verze už nefunguje a v některých příspěvcích jsou místo češtiny otazníky (doufám, že to je jenom dočasné vývojové stadium).

Ostatní:

* Pokud jde o formu (barvy, design atd.), je mi to celkem jedno.

* Možná by bylo dobré v úseku (code) ... (/code) vyřadit z provozu formátování. V programech se dost často píšou věci jako pole[ b ] a tak, a když tu hranatou závorku takhle nevyložím mezerama, tak se to akorát ztuční a z kódu je nesmysl.


Snad jsem vás moc nenaštval :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.249.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 10. 2007   #40
-
0
-

To Mircosoft : [ b ] se mov nepoužívá, spíše [i].
Příspěvky se zobrazují dobře, pokud ne, jedná se spíše o starší příspěvky.
Přihlašování je stejné jako předtím, stačí mít zobrazené menut a přihlásit se - vrátí vás to zase do fóra.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
23. 10. 2007   #41
-
0
-

To Curo : no je fakt, že pokud by se vyplo fotmárování v code, zpřístupnila by se pak mnou kdysi navrhovaná změna, a to sjednocení tagů na foru, komentářích

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
23. 10. 2007   #42
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
DeaLer+2
Hero
23. 10. 2007   #43
-
0
-

To formátování bych taky vyřadil ... je fakt, že se [ b ] moc nepoužívá, ale není dobrý na to spoléhat (už jsem to kdysi psal). S tím formátováním a zobrazením starších příspvěků by to chtělo něco udělat (řikals, že proběhne hromadnej převod).

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
don_Dominique0
Super člen
23. 10. 2007   #44
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
23. 10. 2007   #45
-
0
-

To don_Dominique : to je asi těmi dlouhými odkazy, co tam jsou

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
Mircosoft+1
Věrný člen
24. 10. 2007   #46
-
0
-

Dalsi postrehy z provozu:
- Ten odkaz na menu se v IE 6 nezobrazi (Firefox je OK). Proto jsem prve tak nadaval na novy zpusob prihlasovani - proste jsem o nem nemohl vedet. Byl bych docela pro, aby se tenhle prvek presunul do horni listy.
- Kdyz oznacim diskusi ve foru jako prectenou, zobrazuje potom uz trvale sediva ikona (zadne nove prispevky), i kdyz tam neco pribyde. To je bug nebo feature?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.164.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
DeathHumanCZ0
Stálý člen
24. 10. 2007   #47
-
0
-

Curo, nemohl by jsi udělat, že když nasvítíš na odkaz chat tak se ti ukáže počet uživatelů na chatu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
Mircosoft+1
Věrný člen
27. 10. 2007   #48
-
0
-

Další pozorování na IE 6.0:

- Pole pro vložení přílohy (vpravo dole nad tlačítkem "Vložit odpověď") je jenom asi 2 znaky široké. Což vlastně ani nevadí, ale vypadá to dost divně.
- Nefunguje editace příspěvků. Kliknu na tlačítko Editovat a asi se nějak špatně předá adresa, protože se v adresním řádku objeví tohle: http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=# , čili obrazovka pro vložení nového příspěvku.
- Avataři se hrozně roztahují do výšky. Mám dojem, že se všem nastaví nějaký stejný fixní rozměr bez ohledu na skutečnou velikost a poměr stran.
- Odkazy Záložky, RSS fórum, Home a Menu jsem naknec náhodou objevil schované nalevo v takovém prázdném bílém obdélníku pod horní navigační lištou, tady je screenshot: http://mircosoft.ic.cz/obrazky/bug-scrshot.gif

Pod Firefoxem je to v pohodě, ale neměl by server zaměřený mj. na webdesign být příkladem pro všechny a fungovat všude? ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
27. 10. 2007   #49
-
0
-

To Mircosoft : IE6 bude historií, bohudík. Máme tu IE7, i pro nelegální uživatele. Chcete-li menší komfort, nechte si starší auto ;). Dobrovolně či nedobrovolně každý jednou přejde, pač IE6 ty stránky v budoucnu prostě nezobrazí. (takže neberu v potaz to, že IE6 neumí PNG a také to, že neuí fixní pozice). Mimojiné, toto je technicky zaměřený server a očekávají se technicky nadaní uživatelé (nonIE6) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.184.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
DeathHumanCZ0
Stálý člen
28. 10. 2007   #50
-
0
-

Curo, našel jsem takovej mini-bug, přijímám RSS zdroje a tím sem si vyřešil to co jsme probíraly na chatu(chybí tlačítko zobrazit všechny příspěvky :-D),ale například tento tvůj příspěvek mi do RSS "pošty" příšel dvakrát, jednou včera a podruhé dneska ráno.
A už se to stalo asi 5x v jiných diskuzích. Né že by mi to vadilo, ale možná stím půjde něco dělat.
BTW.: Mám Operu 9.24

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
Sony0
Návštěvník
28. 10. 2007   #51
-
0
-

ten novej layout je povedenej

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.177.83.–
don_Dominique0
Super člen
29. 10. 2007   #52
-
0
-

Ještě sem narazil na takovou maličkost: Pokud si stránku uložim pomocí Soubor->uložit stránku jako (CTRL+S), tak se mi potom v té uložené verzi objevují v článcích všechny zdrojové kódy 2x ! V přiloženym souboru je screen !

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.176.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
29. 10. 2007   #53
-
0
-

To don_Dominique : tak, to už není zas tak naše chyba ;)
K uložení stránky je dobré dát tisk a poté si stránku uložte, budete ji mít bez zbytečné grafiky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
mylan40
Super člen
31. 10. 2007   #54
-
0
-

Nechcel som reagovať hneď, ale až po niekoľkých dňoch, aby to bolo objektívne a skutočne musím povedať, že tento portál vyzerá teraz VÝBORNE - jednak po grafickej stránke a jednak po funkčnej stránke - páči sa mi to viacúrovňové menu, tie prvky s fixnou pozíciou (+-menu, home, záložky...) a všetky tie nové funkcie, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako malé detaily, ale sú veľmi užitočné a na iných portáloch nie sú... Zaujímavé je, že aj napriek tomu množstvu tých perfektných funkcií je portál stále prehľadný. Celkovo vyzerá tento portál so svojou grafikou a funkciami VEĽMI MODERNE. Curo & spol. - odviedli ste perfektnú prácu!!!

A na záver niekoľko malých pripomienok, ktoré si nemôžem odpustiť :-D
- nepáči sa mi, že na hlavnej stránke v tom okienku, kde sú aktuálne témy z fóra nie je pri každom vlákne napísané, do akého jazyka patrí, tak ako to bolo v predchádzajúcej verzii - ja viem, že sa to zobrazí po nabehnutí myšky, ale je to nepraktické...
- každý link sa zobrazí ako "link (v novom okne)", čo ma dosť mätie, hlavne to "v novom okne" je tam zbytočné, keď chcem niečo v novom okne, kliknem na to vo Firefoxe prostredným tlačítkom myši.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
31. 10. 2007   #55
-
0
-

To mylan4 : presne tak, mas pravdu, to v "novem okne" bych okamzite odstranil.. ;) ale... Curo je tu pan :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.171.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
31. 10. 2007   #56
-
0
-

To mylan4 : já mám například na prostředním tl. namapovanou jinou funkci (a, mimojiné, ho ani napoužívám, jelikož je de-facto na kolečku a špatně se mačká). Takže to tak lze jednoduše otevřít v novém panelu. Možná je to na diskuzi ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
don_Dominique0
Super člen
31. 10. 2007   #57
-
0
-

Heh do přílohy sem dal část screenu toho co mi dneska nabídl google k hledání tady na programujte ! docela zajímavý.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.176.–
pawlik0
Grafoman
11. 11. 2007   #58
-
0
-

Ty slůvka tam jsou proto, aby zabíraly místo?
Myslím, že tam není nutné je tam mít..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
uniq
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 11. 2007   #59
-
0
-

zdravim, len by som chcel upozornit, ze v tom napise, co je ako priloha chyba nko :) ale inak sa mi tento design dost paci :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.247.224.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
15. 11. 2007   #60
-
0
-

To uniq : Fíha, jak si tohodle může někdo všimnout :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
mates0
Grafoman
15. 11. 2007   #61
-
0
-

To uniq : no ty jo toho siš všimnul. ikdyž ve foru je NOVÝNÁZOR bez mezery ale to je asi shválně :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
Smurffy0
Newbie
20. 11. 2007   #62
-
0
-

Forum je graficky peken prevedene, no mne sa zda byt neskutocne pomale, neprehladne a taktiez mi vadi zbytocne vela sekcii, ziadny moderatori, skusenejsi koderi... Dovolim si tipnut, ze ak sa nepsravia iste zmeny, tak sem(na forum) o pol roka uz nikto nebude chodit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.157.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
20. 11. 2007   #63
-
0
-

To Smurffy : Fórum je od toho, aby zde sekce byly, nebo chcete všechny věci týkající se webdesignu v jedné diskuzi?

Moderátoři jsou už myslím skoro u všech diskuzí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Smurffy0
Newbie
20. 11. 2007   #64
-
0
-

tak v podstate je dobre rozdelene, len mne sa zda byt trocha neprehladne, co si myslim, ze dost ludi odradza

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.157.–
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
22. 11. 2007   #65
-
0
-

To Smurffy : Tak každý fušuje do něčeho jiného. Chceme dát příležitost se vyjádřit k co nejvíce tématům. Vám by se líbilo, kdyby byly např. jen střední školy zdravotnické a průmyslové? Určitě ne.

Jak lépe zpřehlednit fórum? Kritika je sice dobrá, ale možná by byla ještě lepší, kdybyste přišel i s nějakým nápadem.

(Mimochodem, pokud vadí vykání, omlouvám se. Snažím se být i na Internetu zdvořilý. ;-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
Smurffy0
Newbie
25. 11. 2007   #66
-
0
-

To Frosty : Samozrejme, ze kazdemu sa paci nieco ine, no ma zmysel vytvarat sekcie ktore pre male percento uzivatelov? A to sem mozno z tych 10% chodi jeden ci dvaja? Nevravim, ze tie sekcie su zle, ale pre sucastny stav nevyhovujuce.

Napady? Zrusit asi 15 sekcii, ktore maju bud 0 alebo do 10 tem. Napr v grafike by v pohode stacili 4-5 sekcii. Tematicke diskusie by som zrezal na polovicu. O portalu by som dal do jednej sekcie, rovnako aj elektrotechniku.

Rovnako sa mi nepaci, ze hned prvy prispevok v teme je reklama. Ak chcete reklamu, ok, ale hned prvy post? Taky 5-6 idealne.
Podla mna by stacilo, keby sta sa troska viac vzili do myslenia ludi v tejto uponahlanej dobe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.157.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
25. 11. 2007   #67
-
0
-

To Smurffy : myslím, že do myšlení lidí se vcítíváme více, než je zvyklé.

Hodně sekcí je nových, nelze je tedy zrušit jen proto, že tam doposud je pár příspěvků.

V grafice by stačilo 4-5 sekcí, a diskuze ke kterým graf. programům máme zrušit? nebo které jazyky máme "odstřelit"? To není jednoduchá otázka. A pokud nebudou některá témata v budoucnu navštěvovaná vůbec, jejich smazání je jisté, tak či onak.

O portalu by som dal do jednej sekcie


A není?

Ad reklama: je za prvním příspěvkem a je to zcela béžné vě světě. Takto se vkládá reklama nejčastěji. Navíc odděluje dotaz od odpovědí a rušivá dle mého názoru také není. Navíc je v testovací fázi, ve výsledku tam možná ani žádná reklama nebude.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.184.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Smurffy0
Newbie
25. 11. 2007   #68
-
0
-

V grafice by stačilo 4-5 sekcí, a diskuze ke kterým graf. programům máme zrušit? nebo které jazyky máme "odstřelit"?


Vsak staci vytvorit jednu sekciu Ine graf programy a je po probleme.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.157.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Nová stránka — založil Jan Malý

Nová klikačka — založil XITmaniak

Nová RAMKA — založil GCC

Nová ramka. — založil Dodiq

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý