Proc to nejde – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Proc to nejde – MySQL – Fórum – Programujte.comProc to nejde – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bbtrash0
Stálý člen
22. 5. 2006   #1
-
0
-

Prosim poradte proc mi to nejde:

$vysledek1 = mysql_query( "SELECT Count() FROM uzivatele", $GLOBALS["dbspojeni"]);

echo "Teď je registrováno $vysledek1 uživatelů";


Kdyz to spustim tak se objevi "ted je registrovano uzivatelu", takze misto cisla se nic nezobrazi
:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Reklama
Reklama
22. 5. 2006   #2
-
0
-

Do tech zavorek vloz hvezdicku, to by melo pomoct. Viz zde:

http://www.techonthenet.com/sql/count.php

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
bbtrash0
Stálý člen
22. 5. 2006   #3
-
0
-

Diky moooc du to zkusit :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
bbtrash0
Stálý člen
22. 5. 2006   #4
-
0
-

ted mi to vyhazuje

Resource id #5

du si poradne precist ten link co si poslal reseni tam musi byt :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
bbtrash0
Stálý člen
22. 5. 2006   #5
-
0
-

:dabel: ne odpoved sem nenasel
tohle by melo fungovat

$vysledek1 = mysql_query( "SELECT Count(*) FROM uzivatele", $GLOBALS["dbspojeni"]);

echo "Teď je registrováno $vysledek1 uživatel?";
:error:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
22. 5. 2006   #6
-
0
-

Aaah, ty jsi trotl (a ja taky, ze jsem si toho nevsim) :super:

Ty musis nejdriv ty vysledky nejdriv zpracovat, query vraci jen odkaz na ne (to je ten Resource id #5). Mysql_result to udela. :cigo:

 

$vysledek1 = mysql_query( "SELECT Count(*) FROM uzivatele", $GLOBALS["dbspojeni"]);

$pocet=mysql_result($vysledek1,0);

echo "Tež je registrováno $pocet uživatelů";



gukni se sem:

http://php.vrana.cz/ziskani-poctu-radek.php

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
bbtrash0
Stálý člen
22. 5. 2006   #7
-
0
-

Dík, jsem trotl, to víš kritickej první tejden MySQL :?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Proč to nefunguje — založil Radim Krsička

Proč to padá ? — založil Lukáš Vašek

Proc to nejede — založil roman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý