Ako optimalizovať zdroják pre prehliadače – Typografie – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako optimalizovať zdroják pre prehliadače – Typografie – Fórum – Programujte.comAko optimalizovať zdroják pre prehliadače – Typografie – Fórum – Programujte.com

 

pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
22. 10. 2007   #1
-
0
-

snažím sa robiť stránku cez dreamveavare ale ked tam dám súbor na stiahnutie alebo do pozadia obrázok tak aj súbor aj obrázok ide a je vidno len v mozile a netscape. čo mám urobiť aby to bolo normálne aj inde (opera, IE...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
22. 10. 2007   #2
-
0
-

To pETER : lepší by bylo, kdyby jsi uvedl zdrojový kód, takto ti moc neporadíme... Zkus zkontrolovat, jestli tam nemáš zpětná lomítka (\), jestli je cesta zadaná relativně...Dej sem kód...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #3
-
0
-

To Mautinek : malo by to byť dobre, tu je kód:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"

"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Web 5. a 11. krúžku- Home</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
color: #FFFFFF;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
}
a:link {
color: #999999;
text-decoration: none;
}
a:visited {
text-decoration: none;
color: #999999;
}
a:hover {
text-decoration: underline;
color: #999999;
}
a:active {
text-decoration: none;
color: #999999;
}
.style2 {font-size: 12px}
.style3 { font-size: 9px;
color: #666666;
}
.style4 {color: #666666}
.style6 {color: #999999}
body {
background-image: url();
background-color: #000000;
}
.style1 {color: #FF0000}
-->
</style></head>

<body>

...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
23. 10. 2007   #4
-
0
-

A v body je co? Tohle vypadá správně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #5
-
0
-

To DeathHumanCZ :

<body>

<table width="813" height="216" border="0" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" background="rámčekhore2.PNG">
<tr>
<td width="813" height="210"><div align="center">Úvod</div></td>
</tr>
</table>
<table width="813" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="20" cellspacing="0" background="rám.PNG">
<tr>
<td width="170" align="left" valign="top"><p><span class="style2">úvod</span></p>
<p class="style2"><a href="5.kruzok.htm" title="5. krúok">5. krúžok</a></p>
<p class="style2"><a href="11.kruzok.htm" title="11. krúok">11. krúžok</a></p>
<p class="style2"><a href="Forum.htm" title="Fórum">fórum</a></p>
<p class="style2"><a href="Obrazky.htm" title="Obrázky">obrázky</a></p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p>
<p class="style2"> </p></td>
<td width="563" align="center" valign="top"><p> </p>
<p> </p>
<p class="style1">Na stránke sa pracuje</p>
<p class="style1"> </p>
<p class="style1 style7">Pošlite fotky z krúžkovice.</p></td>
</tr>
</table>
<table width="813" border="0" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" background="rámspodok.PNG">
<tr>
<td height="22"> </td>
</tr>
</table>
<p align="center"><span class="style3"><span class="style6">admin</span> <a href="mailto:energyofpeterg@gmail.com" class="style4">pETER</a></span></p>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #6
-
0
-

dal som si do http://seo-servis.cz akoze zanallizovat tu stranku, zdrojovy kod, a napisalo ze naslo dve chyby, ale neviem ake a kde :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
don_Dominique0
Super člen
23. 10. 2007   #7
-
0
-

To pETER : Pokud si používáš Firefox tak si do něj stáhni validátor, a všechny chyby uvidíš !

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
23. 10. 2007   #8
-
0
-

Zatím vidím chybu na 10 a 11 řádku a to ve jméně 5.kruzok.htm a 11.kruzok.htm. Ty tečky za číslicemi by tam neměli být. nahraď je třeba za _.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
DeathHumanCZ0
Stálý člen
23. 10. 2007   #9
-
0
-

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fseo-servis.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #10
-
0
-

hm zmenil som to ale stále nejde dobre tá stránka

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #11
-
0
-

toto mi vzniklo ked som to tam vlozil: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ftehla.ic.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&ss=1&outline=1&group=0&No200=1&verbose=1

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #12
-
0
-

To don_Dominique : vacsinou pouzívam avant ale aj firefox mam, kde sa da stiahnut ten validator?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
don_Dominique0
Super člen
23. 10. 2007   #13
-
0
-

To pETER : dej si nástroje>správce doplňků>získat rozšíření načte se ti stránka a tam do hlednání zadej HTML Validator a sosej !

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #14
-
0
-

To don_Dominique : hm neviem to tam najst, mam to sice po anglicky cize inak ale malo by to tam byt no neviem to najst

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
don_Dominique0
Super člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 10. 2007   #16
-
0
-

To don_Dominique : hm nejde otvorit

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
insider0
Věrný člen
23. 10. 2007   #17
-
0
-

To Anonymní uživatel : tak bez pouziti url - https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/249

zaroven neco pri cura, kdyz se do url vlozi https tak to hodi chybku, pokud to teda don blbe nezkopiroval

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
pETER
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2007   #18
-
0
-

fajn som si nainstaloval a ono mi to bude zistovat validitu same alebo mam nieco nastavit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
insider0
Věrný člen
23. 10. 2007   #19
-
0
-

po nainstalovani bys mel mit vpravo dole ikonku bud cerveneho kolecka s krizkem, zluteho trojuhelniku, nebo zeleneho kolecka s "fajfkou", kdyz na to najedes, tak se ti vypise, kolik je tam chyb a varovani, kdyz na to kliknes, nebo nechas zobrazit zdrojovy kod(ctrl+u), tak vrchni bunka je kod, leva spodni je vypis validatoru a prava spodni je popis chyby. Zvyraznene radky v kodu znaci chybu

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
pETER0
Duch
23. 10. 2007   #20
-
0
-

hm diki, skusim to potom opravit a dufam ze to pojde

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.174.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý