Použití iconv() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Použití iconv() – PHP – Fórum – Programujte.comPoužití iconv() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jumi0
Duch
23. 10. 2007   #1
-
0
-

Máte někdo zkušenosti s iconv()? Chci si dat na stranky scoreboard od firmy ktera ho nabizi pouze v iso-8859-2 a ja pouzivam utf-8. Zkousel jsem to takto ale bez uspechu.

$retezec = '<script language="JavaScript" src="http://www.nejakadomena.cz/scoreboard2.php" type="text/javascript"></script>';
$retezec = iconv("iso-8859-2", "UTF-8//TRANSLIT", $retezec);
echo $retezec;

Mozna tomu vadi ze je to v script. Ma s tim nekdo zkusenosti? Predem dekuji za kazdy napad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Reklama
Reklama
insider0
Věrný člen
23. 10. 2007   #2
-
0
-

no timto zapisem si prevedl jen text ohledne scriptu, ne vsak jeho zdroj...
takze file_get_contents (http://cz.php.net/manual/en/function.file-get-contents.php) a mohlo by to vypadat nejak takto:



$retezec = file_get_contents('http://www.nejakadomena.cz/scoreboard2.php'); // je nutne, aby ta funkce mela pristup ke vzdalenym souborum!
$retezec = iconv("iso-8859-2", "UTF-8//TRANSLIT", $retezec); // ten zapis nevim, jestli je tak i v manualu, tak ok, ja s iconv jeste nedelal
echo '<script language="JavaScript" type="text/javascript">'.$retezec.'</script>';

nebo retezec muzes ulozit do souboru a pak bys do src dal ten ulozeny soubor

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

C# - pouziti += — založil aleskm

Použití GUI — založil Nicolas

Pouziti siforvani v C++ — založil Holek

Použití metody — založil vena

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý