IE zobrazí , ale mozilla ne – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

IE zobrazí , ale mozilla ne – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comIE zobrazí , ale mozilla ne – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 10. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
prosím vás o radu.
Tuto otázku jsem pokládal již na jíné forum o webu, ale nedostalo se mi odpovědi, tak pišu sem.
Mám kod který rozliší zda jde o IE nebo ne a podle toho používá JS.



<!--[if IE]>
<script>
function video(kvalita)
{
if (kvalita==0){
document.all.video.innerHTML='Horší kvalita<br><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" showstatusbar="1" EnableContextMenu="false" autostart="true" width="176" height="202" transparentstart="1" loop="0" controller="true" src="data/hlavni/horsi-kavarna.avi"></embed><br>Velikost: 4,76 MB<br>';
closeIt="";
}
else{
document.all.video.innerHTML='Lepší kvalita<br><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" showstatusbar="1" EnableContextMenu="false" autostart="true" width="352" height="334" transparentstart="1" loop="0" controller="true" src="data/hlavni/lepsi-kavarna.avi"></embed><br>Velikost: 16,6 MB<br>';
closeIt="";
}}
</script>
<![endif]-->

<!--[if !IE]> -->
<script>
function video(kvalita)
{
if (kvalita==0){
document.video.document.write('Horší kvalita<br><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" showstatusbar="1" EnableContextMenu="false" autostart="true" width="176" height="202" transparentstart="1" loop="0" controller="true" src="data/hlavni/horsi-kavarna.avi"></embed><br>Velikost: 4,76 MB<br>');
closeIt="document.video.document.close()";
}
else{
document.video.document.write('Lepší kvalita<br><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" showstatusbar="1" EnableContextMenu="false" autostart="true" width="352" height="334" transparentstart="1" loop="0" controller="true" src="data/hlavni/lepsi-kavarna.avi"></embed><br>Velikost: 16,6 MB<br>');
closeIt="document.video.document.close()";
}}
</script>
<!-- <![endif]-->

<center>
Video<br>
<div id="video"></div>
<input type="button" onclick="video(0)" value='Horší kvalita'> <input type="button" onclick="video(1)" value='Lepší kvalita'><br>
<IMG src="data/hlavni/kavarna.JPG">
</center>


Funguje to v IE na 100%. Ale v mozille to nefunguje a ani to nezobrazí chybu.
Děkuji moc za odpovědi.
S pozdravem Paulí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.78.–
Reklama
Reklama
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
24. 10. 2007   #2
-
0
-

S tímhle by si měl jít spíš do sekce JavaScript, tady bohužel nemohu radit... JS neznám

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
don_Dominique0
Super člen
24. 10. 2007   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý