Vývojové prostředí – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vývojové prostředí – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comVývojové prostředí – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zelenáč0
Posthunter
23. 10. 2007   #1
-
0
-

Včera mě naštvala anjuta - stará verze pořád nějak zlobila - rozohld jsem, že nainstaluju novější.. Takže upgrade z 1.2 na 1.4 (výš mě to nepustilo) Teď to prozměnu nejde ani spustit :-) Takže, znáte nějaké jiné pěkné IDE pro C++?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Reklama
Reklama
Colpik0
Super člen
23. 10. 2007   #2
-
0
-

KDevelop forever! Pokud teda nejseš Gnoumák...

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.124.–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Zelenáč0
Posthunter
23. 10. 2007   #3
-
0
-

Jsem :smile14:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
afri0
Newbie
23. 10. 2007   #4
-
0
-

Eclipse...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.79.–
Petr Muller, RHCE[br] Then you WIN!
Zelenáč0
Posthunter
23. 10. 2007   #5
-
0
-

J eclipse mi zatim docela vyhovuje :smile7: Jen skoda ze zere tak nechutne mnozstvi pameti. Firefox je proti tomu andilek :smile10: Kazdopadne moc dik :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
DeaLer+2
Hero
23. 10. 2007   #6
-
0
-

Když už tu mluvíte o těch vývojových prostředích, nemohl by někdo testnout novej MonoDevelop - http://www.monodevelop.com/Main_Page? Já teď nemám kde a zajímalo by mě, jak na tom je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zelenáč0
Posthunter
23. 10. 2007   #7
-
0
-

Mno tak jsem uchlacholen v Eclipse napasl par radku a koukam, ze nikde neni zadnej cudlik zcompilovat?! Vyzkousel jsem vse od F1 az po F12 a nic... Asi se zase vratim ke stare "dobre" Anjute :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
afri0
Newbie
24. 10. 2007   #8
-
0
-

Hm, zabit IDE jen proto, ze nejsi schopny najit si dokumentaci k perspektive C/C++ :)
No delej jak chces :) Eclipse je pomerne komplexni vyvojove prostredi, a jako takove holt neni napoprve uplne pratelske :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.79.–
Petr Muller, RHCE[br] Then you WIN!
Zelenáč0
Posthunter
24. 10. 2007   #9
-
0
-

Spis jsem liny... Anjuta mi vcelku vyhovovala - nema hromadu serapaticek ktery nikdy nevyuziju, jednoduse se ovlada... Zabit IDE jen proto, ze nejsem schopny nainstalovat jeho novejsi verzi :o) S Eclipse navic na mem stroji opravdu nemam sanci, pokud k tomu chci mit jeste otevrenou dokumentaci ve Firefoxu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
afri0
Newbie
24. 10. 2007   #10
-
0
-

ok, vsak je na tobe, co pouzivas. A chapu, ze eclipse ma hromadu serepeticek, co nikdy v zivote nevyuzijes. Ja taky ne. Ja pouzivam teda hlavne vim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.79.–
Petr Muller, RHCE[br] Then you WIN!
Zelenáč0
Posthunter
24. 10. 2007   #11
-
0
-

Nj, premyslim o textaku a konzoli...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
ian0
Stálý člen
24. 10. 2007   #12
-
0
-

Zelenáč napsal:
Nj, premyslim o textaku a konzoli...


Ja pouzivam kate + gcc (makefile) + gdb a jsem naprosto spokojen, v mnohem je to rychlejsi nez IDE, je pravda, ze tomu sice chybi automaticke doplnovani kodu a graficky debugger, ale zase nemusim cekat, az se mi nacte hromada zbytecneho grafickeho balastu a muzu hned editovat kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.128.–
-- ian
tmi0
Věrný člen
30. 10. 2007   #13
-
0
-

souhlasim, vim je vim... IDE mi pride vhodny pouzivat snad jen pro vetsi projekty. a jake mate nazory na RAD IDEcka? ja zkousel jen qt-cko a pripadalo mi docela dobre...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
ian0
Stálý člen
31. 10. 2007   #14
-
0
-

tmi napsal:
souhlasim, vim je vim... IDE mi pride vhodny pouzivat snad jen pro vetsi projekty. a jake mate nazory na RAD IDEcka? ja zkousel jen qt-cko a pripadalo mi docela dobre...


ja mam take zkusenost pouze s qt designerem, udelal na me velice dobry dojem, pokud clovek dela nejake slozitejsi gui, je to nesmirne uzitecna vec, zvlast se mi pak libi moznost vkladat si tam vlastnorucne vytvorene widgety. Jenze ja stejne delam jen male utilitky k svymu engine a na to mi staci zapisovat graficke ovladaci prvky do kodu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.128.–
-- ian
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Vývojové prostředí — založil Kenvelo

Vyvojove prostredi — založil ondrej

Vývojové prostředí — založil gajasek

Vývojové prostředí — založil Dominik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý