Dobrý den, nejsem si jist zda toto téma patří do této sekce, ale lepší jsem nenašel.
Před měsícem jsem se pustil do tvorby Profesionálního klanového webu, Po designové stránce v celku v pohodě, a s kámošem, který má skušenosti s php jsem se do toho pustil. Práce šla velice pomalu, protože byl furt inactve, nyní je online jednou za 14 dní takže nice neuděláme, já sám mam minimální znalost php. Potřeboval bych ten web dokončit, klidně za delší časový úsek, ale dokončit. Nachází se zde nějaká dobrá programátorská duše s dobrou znalostí php a chutí pomáhat?
Prosím pomožte. na vyžádání pošlu screen designu webu. Děkuji
Fórum › Inzerce
Pomoc s Klanovým webem
tohle mozna spis do inzerce :)
jinak pomohl bych, ale za financni odmenu, ktera ti bude asi proti srsti ...
sorry kamo, ja by som napisal aj gratis, ale nemam moc casu, mam roboty asi az do konca roku ... mozno potom :D
http://jakub.lajmon.name
kdyz narazis na neph, tak ti jedou na rs eden, ktery je sice placeny,ale existuje spousta dalsi rs, ktere sou zdarma, pro clany jich je taky dost, takze jestli se spokojis s redakcnim systemem, ktery nebude uuuuplne do puntiku to, co si prejes(mnohdy toho maji o dost vic, ale sou obecne, takze nemuzou splnit presnou predstavu kazdeho)...
Tak tedy dobrá, screen je zde www.indefinitos.com/design5.jpg a právě se snažim pomocí divů nakodovat ten vzhled, ale vůůůůůůůůbec to nezvládam.
co vše bude na webu, ten kdo zná aspoň trochu klanové stránky tak to zhruba ví, a jinak mam v pořítači napsané skoro všechny funkce a způsobi zobrazování stránek.
to insider: uměl by jsi to RS usadit mnou nakreslený skin?
ten gesign je fajn taky typicky (co najviac informacii hned poruke) podla mna by sa ti asi naozaj oplatilo nejake RSko a design by sa tam mal v pohode dat natlacit ale s rs nemam skusenosti takze v tom ti velmi neporadim
dostat ten skin do rs by nemel byt problem, staci se podivat na dany rs a na jeho soucasny skin, abys pochopil, jak pracuje se sablonama a pak uz to jen upravit podle sveho
insider napsal:
dostat ten skin do rs by nemel byt problem, staci se podivat na dany rs a na jeho soucasny skin, abys pochopil, jak pracuje se sablonama a pak uz to jen upravit podle sveho
...+ napsat spoustu CSS (titulky článků, ankety atd. atd.), které BlackJack nenapsal, protože nepočítal s tím, že to bude potřebovat. Ale jinak to opravdu není problém (tedy aspoň v případě phpRS) - stačí na příslušná místa vložit něco podobného, jako php include (velmi laicky řečeno):smile3:
Změna, na žádnej RS skin se to házet nebude, du dotoho pohlavě, s kámošem děláme na html, css (beztabulkovým layoutu) plně sématický a SEO. A pak si budu asi na dosmrti hrát s php než to všechno naprogramuju. Kdyby mi chtěl někdo pomoct z phpkem tak může :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pomoc s webem — založil JeanBabtisteGrenouille
Žádost o pomoc s webem — založil BloodRings
Interakce s webem — založil little0inker
Propojení s webem — založil RePRO
Programovací jazyk pro spojení s webem — založil dragon124