Nevím, jestli jsem vybral správné vlákno, pokud ne tak se omlouvám.
V současné době pracuji na stránkách s matematickým zaměřením a rád bych do nich integroval MathMl. Našel jsem tuto stránku:
http://www.mathmlcentral.com/Tools/FromMathML.jspPomocí ní můžete vyrenderovat libovolný matematický vzorec jako obrázek. Já bych potřeboval aby se toto renderování zautomatizovalo, protože ručně vyrenderovat všechny vzorce a uploadnout na web, to by trvalo moc dlouho. Vlastně bych potřeboval něco jako je na wikipedii. Text mezi tagy <math> </math> se vyrenderuje a na stránce se místo textu obrazí automaticky obrázek.
Děkuji za všechny nápady.
Fórum › Typografie
Math Ml
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker : Mám opravený první článek o MathML od nefaritus-e. Zatím mi ale bylo "poručeno" nevydávat. Tak třeba se to tam někdy bude probírat. Ale ty to asi potřebuješ hned, s čímž ti tedy asi neporadím. Do toho nevidím.
s Nefratiusem jsem už mluvil. Říkal, že až bude mít čas, pokusí se najít řešení...
Pro vyzkoušení Vaš
Pro vyzkoušení Vaš
Tak snad již vše ok ;)
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To nefaritus: nepřišel jsi už na nějaké řešení?
Pro vyzkoušení Vaš
Pro vyzkoušení Vaš
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Moderátoři diskuze