Presun na ID – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Presun na ID – PHP – Fórum – Programujte.comPresun na ID – PHP – Fórum – Programujte.com

 

mORb0
Stálý člen
28. 10. 2007   #1
-
0
-

Ahojte.. v stranke (dajme tomu, ze niekde v strede) mam umiestneny formular na pridavanie komentarov.. po odoslani sa dokazem na tento formular nastavit (aby sa stranka rovno posunula nanho) pomocou odkazu index.php....#add_comment. Ale v pripade ze uziatel zada zle data tak ho to presunie uplne na zaciatok stranky a potom musi scrollovat zase dole.. no a ja by som chcel aby ho to tam premiestnilo rovno (aj pri vyplnenom formulari). Nevedel som kam tento prispevok zaradit, tak som ho supol do tejto sekcie.. Kod nie je este celkom upraveny takze ho berte z rezervou



$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$check_user_comment = mysql_query("
SELECT *
FROM table
WHERE ip = '$ip'
AND id_item = '$id_item'
AND datum_pridania
BETWEEN DATE_SUB( now( ) , INTERVAL '15'MINUTE )
AND now( )
");
$check_user = mysql_fetch_array($check_user_comment);
if(!$check_user){

$view = "no";
$result = "";
if($send == "yes"){

if($meno == ""){
$view = "yes";
$result .= '<span class="shadow fail">Prosím, zadajte vaše meno</span>';
}
elseif($meno == "Milan Kohút" || $meno == "MilanKohút" || $meno == "Milan Kohut" || $meno == "MilanKohut" ){
$view = "yes";
$result .= '<span class="shadow fail">Zadali ste zlé meno</span>';
}

if($email == ""){
$view = "yes";
$result .= '<span class="shadow fail">Prosím, zadajte váš email</span>';
}

if($komentar == ""){
$view = "yes";
$result .= '<span class="shadow fail">Prosím, zadajte váš komentár</span>';
}

}
else{
$view = "yes";
}
if($view == "yes"){
?>
<div class="comment" id="add_comment">
<h2 class="h2-blogitem">Pridaj komentár</h2>
<?php if(isset($result)){ echo $result; } ?>
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
<label for="meno">Meno <span class="orange">(Povinné)</span></label>
<input type="text" class="comment-input" name="meno"/>
<label for="email">E-mail <span class="orange">(Povinné)</span></label>
<input type="text" class="comment-input" name="email"/>
<label for="web">Web</label>
<input type="text" class="comment-input" name="web"/>
<label for="komentar">Komentár <span class="orange">(Povinné)</span></label>
<textarea name="komentar"></textarea>
<input type="submit" value="" class="comm-submit" />
<input type="hidden" name="send" value="yes"/>
</form>
</div>
<?php
}
else{
$komentar = WordWrap($komentar, 200, " ", 1);
$komentar = Str_Replace("<","<",$komentar);
$komentar = Str_Replace(">",">",$komentar);
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
mysql_query("INSERT INTO table (id_item,meno,email,web,komentar,ip,datum_pridania) VALUES('$id_item','$meno','$email','$web','$komentar','$ip', now())");
echo '
<div class="comment" id="add_comment">
<h2 class="h2-blankcomment">Komentár bol úspešne odoslaný</h2>
<span class="shadow">Ďakujem vám za váš komentár k tomuto príspevku</span>
</div>';
?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=index.php?page=blog_read&id_item=<?php echo $id_item; ?>#add_comment"/>
<?php
}
}
else{
echo '
<div class="comment" id="add_comment">
<h2 class="h2-blankcomment">Pridávanie komentárov</h2>
<span class="shadow">K tomuto príspevku môžete pridávať komentáre len v 15 minútovom intervale</span>
</div>';
}


dakujem za radu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.34.–
www.milankohut.com
mORb0
Stálý člen
28. 10. 2007   #2
-
0
-

No vyriesil som to ale len ciastocne..

ak je odoslany formular tak sa nastavi window.location.hash = "#add_comment";

a po odoslani chybneho/prazdneho formularu sa mi nastavi url na index.php?page....#add_comment, lenze problem ostava v tom ze FF1 && FF2 ostane aj tak na zaciatku a presunie sa tam az po refreshi.. v ie6 to ide v poho

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.34.–
www.milankohut.com
mORb0
Stálý člen
28. 10. 2007   #3
-
0
-

tak nic.. stacilo len do <form action=""> zadat adresu s id divu a islo to bez problemov.. nenapada vas vsak iny sposob.. poznam napr stranky v ktorom sa listuje strasne vela informacii (na jednej stranke) a ak idem potom niekam inam a vratim sa tak ostanem tak kde som prestal.. hoci v url nie je ziadne #id.. neviem ako to funguje.. dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.34.–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Přesun do VRAM — založil Anton

Presun súboru — založil jozo0025

Presun OS na jine PC — založil Laco797

Přesun kurzoru — založil kaqpa

Rychlý přesun souborů? — založil soudruh

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý