V článcích o c++ mizí text (většinou úkol, nebo něco takového na konci článku) když pohnete myší... :((
Fórum › Návrhy na vylepšení
Error
V které lekci? Jsou totiž postupně pozpátku opravovány a aktualizovány, je tedy docela možné, že je něco zatím neopraveno.
0. lekce, 1. lekce, 1. -dodatek, 2.lekce, 3.lekce,test, 6.lekce......
myslim , že to mizí u všech... :((
U mě všechno O.K. Jaký používáte prohlížeč?
IE 6
Nevim, jestli sem todobre popsal... kdyz sjedu dolu tak mi nad fotkou a popisem autora zmizi text... Nekdy treba zmizi jen nadpis, nekdy cely odstavec.. Vetsinou pomuze kdyz scrolluju kousek nahoru ci dolu a pak nehybu mysi...
Tak? mi u n?kter?ho(jedin?ho) ?l?nku mizel text nad obr?zkem, ale nepamatuji si jej. Prad?podobn? byl n?kde nedolad?n? JavaScipt.
Jinak ve zbytku prohl??e??(IE6,Opera 8.54, Firefox 1.5) se mi zobrazen? nejev? nijak neobvykle, akor?t IE hl?s? n?sleduj?c? javascriptov? chyby:
i(nebo j[omlouv?m se, ale ?patn? vid?m a nejde ctrl+c]) nen? definov?no, ??dek 130, znak 1;
byl o?ek?v?n znak ), ??dek 638, znak 1741;
Ob? chyby se objevuj? na tituln? stran? a ta s i/j b?hem prohl??en? ?l?nku.
nap??klad u Win32 Api - 4.d?l mi miz?
[i]
Pro dne?ek v?e. V p???t?m d?le si pov?me n?co o GDI, dolad?me detaily okolo textu, odhal?me funkci TextOut() a za?neme n?co m?lo kreslit :-)
Zat?m :-)
?[/i]?
(ne ?e by mi zrovna tyhle t?i v?ty vadili...)
Wow, tak o tomto nevim.. Toto chovani jsem opravdu jeste nevidel a uz vubec ne s tou hlaskou. Vsechny testovane je to ok.. a urcite by mi to nekdo ohlasil drive, kdyby to delalo.. s javascripty jsem 3 tydny nehybal..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Tak to asi musi byt neco u me... :((
no nic,nebudu vas s tim otravovat
No tak ja to sk?sim pop?sa? nejak podrobnej?ie, mne to rob? tie?, konkr?tne vtedy ke? vid?m na obrazovke ten r?m?ek s autorom tak vtedy zmizne v?etok text nad n?m, ale ke? to zoskrolujem hore tak aby ho nebolo vidno tak mi ten text znova uk??e. Ke? ho nevid?m tak ho m??em my?ou obtiahnu? a to ho zvidite?n? norm?lne biele na modrom. A e?te sa mi niekedy st?va, ?e ke? som si chcel obtiahnu? my?ou text, ?e si ho skop?rujem a vytla??m aby som sa to mohol u?i? aj offline tak sa mi text nedal obtiahnu?, ale toto je fakt ?udn? chyba lebo raz to ide raz nie a niekedy to nejde a ke? str?vim na str?nke dlh?? ?as tak sa to zrazu zpojazdn? tak neviem. M?m Win XP, IE6. A e?te po na??tan? sa mi v stavovom riadku nap??e: "Na str?nce se vyskytla chyba" alebo "Hotovo, ale s chybou v str?nke". Curo m??em ti posla? aj screeny na ICQ ak chce?. V mozzile mi to nerob?, aspo? mysl?m ale t? m?m aj tak len do po?tu, surfujem cez IE.
Jo, to vim ze IE hlasi "Stranka obsahuje chyby" - ovsem u IE to neni nic noveho :D
Na funcnosti to vliv nema. S tim auteorem mi poslete email se scrennama (kliknete na muj nicke vlevo -> email)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Omlouvám se, ty obrázky jsou trošičku větší...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming
Moderátoři diskuze