Error – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comError – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

23. 5. 2006   #1
-
0
-

V článcích o c++ mizí text (většinou úkol, nebo něco takového na konci článku) když pohnete myší... :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeněk Lehocký
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
23. 5. 2006   #2
-
0
-

V které lekci? Jsou totiž postupně pozpátku opravovány a aktualizovány, je tedy docela možné, že je něco zatím neopraveno.

Nahlásit jako SPAM
* Šéfkorektor *
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
23. 5. 2006   #3
-
0
-

0. lekce, 1. lekce, 1. -dodatek, 2.lekce, 3.lekce,test, 6.lekce......

Nahlásit jako SPAM
23. 5. 2006   #4
-
0
-

myslim , že to mizí u všech... :((

Nahlásit jako SPAM
Zdeněk Lehocký
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
23. 5. 2006   #5
-
0
-

U mě všechno O.K. Jaký používáte prohlížeč?

Nahlásit jako SPAM
* Šéfkorektor *
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
23. 5. 2006   #6
-
0
-

IE 6

Nahlásit jako SPAM
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
23. 5. 2006   #7
-
0
-

Nevim, jestli sem todobre popsal... kdyz sjedu dolu tak mi nad fotkou a popisem autora zmizi text... Nekdy treba zmizi jen nadpis, nekdy cely odstavec.. Vetsinou pomuze kdyz scrolluju kousek nahoru ci dolu a pak nehybu mysi...

Nahlásit jako SPAM
Duch
23. 5. 2006   #8
-
0
-

Tak? mi u n?kter?ho(jedin?ho) ?l?nku mizel text nad obr?zkem, ale nepamatuji si jej. Prad?podobn? byl n?kde nedolad?n? JavaScipt.

Jinak ve zbytku prohl??e??(IE6,Opera 8.54, Firefox 1.5) se mi zobrazen? nejev? nijak neobvykle, akor?t IE hl?s? n?sleduj?c? javascriptov? chyby:
i(nebo j[omlouv?m se, ale ?patn? vid?m a nejde ctrl+c]) nen? definov?no, ??dek 130, znak 1;
byl o?ek?v?n znak ), ??dek 638, znak 1741;
Ob? chyby se objevuj? na tituln? stran? a ta s i/j b?hem prohl??en? ?l?nku.

Nahlásit jako SPAM
23. 5. 2006   #9
-
0
-

nap??klad u Win32 Api - 4.d?l mi miz?

[i]
Pro dne?ek v?e. V p???t?m d?le si pov?me n?co o GDI, dolad?me detaily okolo textu, odhal?me funkci TextOut() a za?neme n?co m?lo kreslit :-)

Zat?m :-)

?[/i]?

(ne ?e by mi zrovna tyhle t?i v?ty vadili...)

Nahlásit jako SPAM
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
24. 5. 2006   #10
-
0
-

Wow, tak o tomto nevim.. Toto chovani jsem opravdu jeste nevidel a uz vubec ne s tou hlaskou. Vsechny testovane je to ok.. a urcite by mi to nekdo ohlasil drive, kdyby to delalo.. s javascripty jsem 3 tydny nehybal..

Nahlásit jako SPAM
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
27. 5. 2006   #11
-
0
-

Tak to asi musi byt neco u me... :((

no nic,nebudu vas s tim otravovat

Nahlásit jako SPAM
Samuel Lehotský0
Stálý člen
27. 5. 2006   #12
-
0
-

No tak ja to sk?sim pop?sa? nejak podrobnej?ie, mne to rob? tie?, konkr?tne vtedy ke? vid?m na obrazovke ten r?m?ek s autorom tak vtedy zmizne v?etok text nad n?m, ale ke? to zoskrolujem hore tak aby ho nebolo vidno tak mi ten text znova uk??e. Ke? ho nevid?m tak ho m??em my?ou obtiahnu? a to ho zvidite?n? norm?lne biele na modrom. A e?te sa mi niekedy st?va, ?e ke? som si chcel obtiahnu? my?ou text, ?e si ho skop?rujem a vytla??m aby som sa to mohol u?i? aj offline tak sa mi text nedal obtiahnu?, ale toto je fakt ?udn? chyba lebo raz to ide raz nie a niekedy to nejde a ke? str?vim na str?nke dlh?? ?as tak sa to zrazu zpojazdn? tak neviem. M?m Win XP, IE6. A e?te po na??tan? sa mi v stavovom riadku nap??e: "Na str?nce se vyskytla chyba" alebo "Hotovo, ale s chybou v str?nke". Curo m??em ti posla? aj screeny na ICQ ak chce?. V mozzile mi to nerob?, aspo? mysl?m ale t? m?m aj tak len do po?tu, surfujem cez IE.

Nahlásit jako SPAM
Dustm@n -Junks are my life
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
27. 5. 2006   #13
-
0
-

Jo, to vim ze IE hlasi "Stranka obsahuje chyby" - ovsem u IE to neni nic noveho :D
Na funcnosti to vliv nema. S tim auteorem mi poslete email se scrennama (kliknete na muj nicke vlevo -> email)

Nahlásit jako SPAM
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
27. 5. 2006   #14
-
0
-

Omlouvám se, ty obrázky jsou trošičku větší...

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error C# — založil maxiking27

Error — založil Morgue

Error — založil Matyas

GL Error — založil Kenvelo

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý