Mám RS, který generuje názvy souborů z názvů článků (pokud vytvořím článek s názvem Testovací článek 1, bude přístupný přes soubor testovaci-clanek-1.php). Do tohoto souboru uložím funkcí fwrite() id článku ($id=1), podle kterého se načítá obsah článku z databáze, a PHP kód, který naincluduje šablonu. Problém je v tom, že při vyvolání tohoto souboru v prohlížeči se mi zobrazí prázdná stránka, zkrátka šablona se nanaincluduje. Pokud ovšem tento soubor zkopíruju k sobě na disk, na serveru ho smažu a poté ho z disku překopíruju na server, v prohlížeči se obsah načte... mohli byste mi poradit, čím by to mohlo být?
Fórum › PHP
Do souboru vytvořeného PHPkem nelze includovat obsah
Upřesnění :) :
při vytváření článku vytvořím funkcí fwrite soubor např. age-of-empires.php, do něj vložím proměnou id, která obsahuje id hry a šablonu stránky (podle id se bude měnit obsah šablony)... problém je v tom, že po vytvoření souboru se šablona nezobrazí
To Khamos : .htaccess nelze, myslim, ze php ho ani nevidi, pokud prohlizi adresar
kdyz ho vytvoris a na ftp das editovat, tak co je obsahem souboru?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů
Podobná vlákna
Ikona vytvořeného souboru — založil gygabyte
Spuštění c# exe souboru vytvořeného v xamarinu v os x — založil Hammic
Chyba při čtení z vytvořeného souboru — založil Martin
Jak dostat do proměné obsah souboru včetně php? — založil fswolf
Jak includovat stránku? — založil tonez
Moderátoři diskuze