Jak zjistit možná rozlišení monitoru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak zjistit možná rozlišení monitoru – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak zjistit možná rozlišení monitoru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Col8B
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
31. 10. 2007   #1
-
0
-

Nevíte někdo, jak lze vypsat všechna rozlišení, které monitor podporuje? Chci udělat hru, kde by šlo přepínat rozlišení, ale jen na ta, která jsou podporována.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.43.–
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
31. 10. 2007   #2
-
0
-

Jaký OS?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Col8B
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 11. 2007   #3
-
0
-

Windows

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.86.–
janc10
Návštěvník
24. 11. 2007   #4
-
0
-

na to sluzi funkcia Win32 API EnumDisplaySettings

vsetko co potrebujes vediet najdes tu:

http://www.builder.cz/art/delphi/screenres.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.45.–
tmi0
Věrný člen
25. 11. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
janc10
Návštěvník
25. 11. 2007   #6
-
0
-

To tmi : standart jazyka C/C++ nema takuto funckiu... tak som sem dal funkciu Win32 API (a aj ty) a ta nezalezi na programovacom jazyku ale na OS, staci ze ma windows. je jedno ci to je v delphi, c++, buildery alebo hocicom inom. ide len o princip,
lahsie sa cita v cestine ako anglictine :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.246.–
tmi0
Věrný člen
25. 11. 2007   #7
-
0
-

To janc1 : mas pravdu, ja jen nevim jestli jsou API uplne stejna pro pascal a C++... a je lepsi cist oficialni manual nez nejaky tutorial)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 76 hostů

Podobná vlákna

Jak zjistit soubory — založil XRobotRobocop

Jak zjistit jmeno PC? — založil machis

Jak zjistit IP adrsu PC — založil machis

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý