Nejde nainstalovat phpRS – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nejde nainstalovat phpRS – PHP – Fórum – Programujte.comNejde nainstalovat phpRS – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Nebúkadnezzar
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
31. 10. 2007   #1
-
0
-

Mám nainstalovaný AMP balík EasyPHP. Stáhl jsem si phpRS (s kódováním windows-1250) a překopíroval soubory z archivu do složky [rs], kterou jsem vytvořil ve složce [www] v kořenovém adresáři EasyPHP (takže se k souborům phpRS dostanu přes http://localhost/rs/). Spustil jsem soubor db_phprs.php, vyplnil formulář (všechno nechal defaultní, jen změnil heslo) a klikl na {akce} a napsalo mi to "Spojeni se serverem nelze vytvorit!". Neví někdo co může být za problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.124.–
DeathHumanCZ0
Stálý člen
1. 11. 2007   #2
-
0
-

To Nebúkadnezzar : A máš vytvořenou MySQL datábázi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.0.–
Vskutku...
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
1. 11. 2007   #3
-
0
-

Zkontroluj si znovu údaje k připojení k DB a taky se podívej, jestli máš MySQL vůbec spuštěnou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
Nebúkadnezzar
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 11. 2007   #4
-
0
-

MySQL je spuštěná (automaticky po spuštění EasyPHP) a databáze phprs by se měla vytvořit automaticky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.164.–
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
1. 11. 2007   #5
-
0
-

Potom ti doporučím jít tedy na specializované fórum phpRS, kde ti určitě poradí nebo si řešení najdeš sám ve starších tématech (doporučuji udělat dříve než se zeptáš).

phpRS Fórum - http://www.phprs.cz/forum/

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
20. 11. 2007   #6
-
0
-

To Nebúkadnezzar : konkrétně se jedná o o soubor config.php viz níže
//--[db server]-------------------------------------------------------
// adresa db serveru
$dbserver="locahost";
// uzivatelske informace (user information)
$dbuser="uzivatel";
$dbpass="heslo";
// jmeno databaze
$dbname="jmeno";
// rozlisujici db predpona phpRS
$rspredpona="rs_";

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
RudeCZ0
Newbie
20. 11. 2007   #7
-
0
-

Chyba bude spíse v tom EasyPHP osobne doporucuji XAMPP ptz EASYPHP píše nesmyslne chyby i kdyz to jede!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
mates0
Grafoman
21. 11. 2007   #8
-
0
-

Zrovna mi taky přes easyphp jede phpRS. a tohle to hazí pokud nemáš tu databázi vytvořenou. normálně vlez do phpmyadmina localhost.cz/phpmyadmin a dej hned na hlavní stránce vytvořit databázi phprs. pak by to mělo jít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

PhpRS — založil Krausik

PhpRS - plugin — založil Karel Bouchal

Soutěž phpRS — založil Lukáš Churý

Seo v phprs — založil flyer

Instalace phpRS — založil Tomix

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý