Urchin.js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Urchin.js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comUrchin.js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

mORb0
Stálý člen
1. 11. 2007   #1
-
0
-

Ahojte, mozno je to offtopic, ale potreboval by som poradit. Na svoju stranku som si pridal kod (pocitadlo) z google analytics http://www.google.com/analytics/ (urchin.js), zaregistroval som to, vyplnil som vsetko co treba, pridal som kod na stranku a nezobrazilo mi ziadnu chybu (teda kod by tam mal byt ulozeny spravne). Problem je v tom ze ked chcem pozriet hodnoty, ktore z navstevy vyplyvaju tak mam vsade 0 (teda nic mi to nepocita) ale urcite tam uz par ludi bolo. Neviem co som mohol urobit zle. Nemate s tym niekto skusenosti?

Moj web: www.milankohut.com

Dakujem

EDIT: Ja som tupoň! Nemal som zvolene spravne obdobie sledovania. Sice aj ked som to skusal aj predtym a neslo to, tak teraz to uz zrazu funguje. Nevsimajte si tento topic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.87.–
www.milankohut.com
Prog.0
Věrný člen
1. 11. 2007   #2
-
0
-

Tie googlove statistiky niesu "real-time", stale tam budes mat nejake oneskorenie cca den.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.114.–
Prog.
Tom@sQo0
Stálý člen
1. 11. 2007   #3
-
0
-

imho je problem v tom, ze ten script musis dat uplne NA KONIEC STRANKY(hned pred </body>) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
mORb0
Stálý člen
1. 11. 2007   #4
-
0
-

To Tom@sQo : ja som to dal to headu.. a funguje to.. aj ina inych strankach som si vsimol ze to tam je.. ja som to pochopil tak ze to moze byt hocikde pred tagom </body>, hlavne nie za nim..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.103.–
www.milankohut.com
perteus
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
8. 5. 2008   #5
-
0
-

To je dobre ja to vkladam kamkoliv a nic i kdyz to ve zdrojovem kodu vidim tak mi to porad pise ze neni kod na strance. Mam php-fusion a davam to jak do subheader.php tak i do themes.php tedy samo aby to byo jen jednou. Jenze porad to pise ze ne ne ne neni to tam :-) takze sledovani asi nebude. Stranka je www.phpfusion-mod.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.76.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý