Pro začátečníky – Photoshop – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pro začátečníky – Photoshop – Fórum – Programujte.comPro začátečníky – Photoshop – Fórum – Programujte.com

D-Fox0
Stálý člen
1. 11. 2007   #1
-
0
-

Zajímalo by mě, jak jste začínaly v PS a co by ste doporučily začátečníkům (se zaměřením na webdesign).
Koukal jsem se po nějakeých knížkách, ale žádná mě nezaujala. Plánuju si přečíst nějaký seriál a pak se učit podle tutoriálů.

Taky by mě zajímalo jaká verze Photoshopu je pro webdesign nejlepčí, vím že se nebudou moct lišit. Ale někteří lidé raději používaji PS7 než třeba CS2(CS3 - v této verzi je prý Image Ready spojen se samotným Photoshopem), ale to bude asi jen pravděpodobně ze zvyku.
Dík za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.207.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
1. 11. 2007   #2
-
0
-

To D-Fox : Mě se zalíbila kniha od CPRESS.cz - Velká kniha k Photoshopu CS
Recenze na knihu je i na našem ezinu - http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2006042002-velka-kniha-k-adobe-photoshop-cs
Jinak je jedno v které verzi Photoshopu děláš, já osobně používám dost často PS 7, pač sem si na něj zvyknul. Nedávno jsem však nainstaloval PS CS3. Pokud budeš používat starší Photoshop vůbec to nevadí, jen budeš ochuzen o nějaké ty nové funkce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
don_Dominique0
Super člen
1. 11. 2007   #3
-
0
-

To JMM : No já musim na NB ( 1GB RAM ) používat PS7, protože další verze mi žerou tolik RAM že mi to zaseká celej komp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.176.–
schimpanze0
Návštěvník
2. 11. 2007   #4
-
0
-

Tenhle dotaz už sem pokládal už na diskusi JPW. Ale řeknu ti upřímě, že to co jsemse dozvěděl mi moc nedalo. Určitě, odzvíš se jak začínali ostatní, můžeš začít stejně, asi ti to i pomůže, ale pak dál už musíš sám. Já sem se taky pak musel protloukat sám. A aby ti nekdo psal tady jak se máš učit ve Photoshopu od začátečníka po profíka, tak teda nevím.... :) Ale to je můj osobní názor a i trochu zkušenost.

K Photoshopu sem se dostal asi tak před rokem a půl, s ním sem se začal učit před půl rokem a od té doby je to mejch nejpernějších šest měsíců neustálého hledání, zkoušení, poučování se z chyb, spoustu nepovedených návrhů a grafiky, ale taky pomálu nějaké ty povedené kousky.

Myslím si že každý si můsí cestu najít sám.

PS: Tady je ta diskuse z JPW - http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=24&topic=50950

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.250.–
Nejlepší způsob jak se připravit na budoucnost je, vymyslet si jí.
21. 11. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
New Media Enthusiast[br] http://about.me/lukaschadraba
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Kniha o C# pro začátečníky — založil fujinos

Kódy pro začátečníky — založil Vypsání textu-spuštění pr

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý