Niekedy sa mi stane, ?e pracovn? plocha sa ?plne deaktivuje alebo ?o a proste ke? na ?u kliknem tak to vyd? tak? zvuk ako ke? kliknete pri kritickej spr?ve mimo hl??ky a ni? sa nestane, proste to nereaguje. V?etko ide, menu ?tart, hry aj Internet Eplorer ale pracovn? plocha nie. Neviete v ?om m??e by? probl?m?
Fórum › Offtopic
Desktop
Problém budou microsofti :D Stačí zapnout správce úloh (ctrl + alt + del) a dát spustit novou úlohu -> explorer
ne, to nebude tím, skúšal som to a otvorilo mi prieskumníka a stále sa nedá kliknúť na plochu. Keď dám procesy, tak tam explorer beží
reinstall, poznám to, ale když nepomáha ani obnovenie systému, alebo diagnostika pomocou programov (napr. norton utilities) na zistenie chyb v systéme, tak iba a iba reinstall ;)
A když explorer vypne? A pak zapne? Nepomůže to?
to som e?te nesk??al, ke? budem na mojom kompe tak to sk?sim. Ale t? plocha neni v?dy neakt?vna, to len niekedy sa jej nechce ?:))?. A keby?e pou?ijem "met?du reinstall" tak ma fo?o zabije
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů
Podobná vlákna
3d desktop — založil myky
Desktop skřín — založil Stanislav Ospalý
Dobrej Desktop?... — založil Anonymní uživatel
Multiplatformost pro Desktop a Smartphone — založil fisher55
Výtisk dvourozměrného pole v desktop application — založil skysoul202
Moderátoři diskuze