Prosím radu, jak obdělat dialogy bezbolestně v MSVS – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosím radu, jak obdělat dialogy bezbolestně v MSVS – C / C++ – Fórum – Programujte.comProsím radu, jak obdělat dialogy bezbolestně v MSVS – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Huge0
Návštěvník
5. 11. 2007   #1
-
0
-

Zdravím všechny,
potřeboval bych udělat následující: při zapnutí programu se objeví výzva k přihlášení usera či registraci. Po přihlášení se mu nabídne další okno, kde by měly být nějaké edit boxy, z kterých si po potvrzení tlačítka opět uložím hodnoty. Podle těchto parametrů se pak vytvoří pomocí WinApi a OpenGL scéna - toto poslední zvládám,
potřebuji tedy pouze poradit, jak jednoduše a bezbolestně udělat ty nabídky, nejlépe pomocí resources a designeru ve Visual Studiu 2005.
Snažil jsem se něco najít v nápovědě, ale našel jsem jen nějaký Windows Forms, které se mi i celkem líbily, ale mám podezření, že jsou určeny jen pro .net framework. Já bych chtěl čisté WinApi, ale aby to šlo jednoduše napojit na to okno s OpenGL.

Díky za jakoukoli radu, či odkaz na tutoriál pro MSVS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.203.–
Reklama
Reklama
tmi0
Věrný člen
5. 11. 2007   #2
-
0
-

no nejvic ti asi pomuzu odkazem na vycerpavajici WinAPackej manual primo od vyrobce http://www.microsoft.com/cze/msdn/default.aspx (je dokonce cesky)), kde bych predpokladal bude i neco o Visual Studiu. ovsem vzhledem k politice microsoftu budou urcite vsechny zminky o OpenGL titernym pismem uplne dole. proc to ale nedelas cely v OpenGL? uzitim WinAPI prijdes o multiplatformitu OpenGL...
este existuje kniha Triky pro MS Visual C++ nebo nejak tak, ktera sice neco stoji ale priklady se daji stahnout, takze bys tam taky neco vycist mohl... kdyztak mi pak napis a ja ti to poslu, nebo si to na stazeni najdi, uz presne nevim kde to bylo

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Jeyekomon0
Stálý člen
6. 11. 2007   #3
-
0
-

To Huge :
Nejvic ti asi pomohl CuroBOT, ktery sem hodil par podnetnych odkazu.. :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.33.–
jjk
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý