Error – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error – Delphi – Fórum – Programujte.comError – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Morgue0
Newbie
6. 11. 2007   #1
-
0
-

Potřebuju poradit...
Můj první program v Delphi, takže si odpustte kritiku.

Hází to errory, netušim, proč. Podle mne, a ani podle některých dalších lidí tam není nic špatně, ale přesto to nefunguje tak, jak má :-(

Zatim tu mam jenom ten program, vyzkoušejte, nedostanete se k chybě hned, bude potřeba se k ní trochu "proklikat"

Zdroják připojem až budu doma


Kdyby náhodou někdo věděl, co to je už teď, budu mu moc vděčná



Morgue

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.84.–
gully0
Newbie
6. 11. 2007   #2
-
0
-

To Morgue : Me to zadnou chybu nehazi. Akorat se mi nelibi, ze to rozlisuje velky a maly pismenka. Nesly by ty odpovedi udelat napr. pres ComboBox, ve kterym by si clovek vybral odpoved ze vsech nazvu prvku z tabulky prvku, ktere bys tam predtim vlozila ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.143.–
Off-line verze seriálu o programování v C#: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/ [br] Off-line verze seriálu o programování v Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Morgue0
Newbie
6. 11. 2007   #3
-
0
-

To gully : Jo, to by jistě šlo, mně jde jenom o to, že se, nepravidelně, občas objeví místo značky něco jako Ś€B
Hodí to nějakou hlášku...
A pak to jede znovu dál v pohodě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.4.112.–
gully0
Newbie
7. 11. 2007   #4
-
0
-

To Morgue : Jo, mas pravdu. Obcas se to tam objevi. Ale tezko radit, kdyz clovek nevidi, jak je to uvnitr realizovane ...
Zkus poslat zdrojak na muj e-mail a ja se podivam, v cem to je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.143.–
Off-line verze seriálu o programování v C#: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/ [br] Off-line verze seriálu o programování v Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Morgue0
Newbie
7. 11. 2007   #5
-
0
-

To gully : Jo, jasně, dík :-)
Pošlu hned jak si vzpomenu //a budu doma ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.84.–
Morgue0
Newbie
9. 11. 2007   #6
-
0
-

Tak jo, mam tu zdroják :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.4.112.–
gully0
Newbie
12. 11. 2007   #7
-
0
-

To Morgue :

Jen jsem do toho kouknul. Ale podle toho, co vidim, mas zrejme chybu ve funkci Random.
V helpu je mimo jine k fci Random psano toto:

Random returns a random number within the range 0 <= X < Range.


To by Ti melo k odstraneni te chyby snad stacit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.143.–
Off-line verze seriálu o programování v C#: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/ [br] Off-line verze seriálu o programování v Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
audiotrack
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
12. 11. 2007   #8
-
0
-

i:=random(73);
zameň za:
i:=random(73)+1;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error C# — založil maxiking27

Error — založil karel

Error — založil Matyas

GL Error — založil Kenvelo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý