psal jsem v sobotu na curo@programujte.com, že bych měl zájem o funkci redaktora,do emailu jsem napsal vše potřebné a chci se zeptat jak dlouho trvá curovo rozhodnutí? :smile5: Ptám se Cura tímto způsobem, protože mu nechci zbytečně spamovat ICQ (kdyby se ho každej ptal po ICQ, asi by se zbláznil) :smile1:
Fórum › Návrhy na vylepšení
Noví ředaktoři
To dinkin : během pár dní vždy odpovím.. Teď toho je hodně ve škole.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Já mám podobný problém. Odeslal jsem žádost před čtrnácti dny a pořád mi nedošla žádná odpověď :( Nezatoulal se někde můj e-mail? Mě by zas tolik nevadilo, kdybych redaktorem nebyl, psal bych články na svoji stránku, ale teď nevím, co mám s mými připravenými články udělat? EDIT: zkoušel jsem i ICQ..
Admin asi ne :-D. Ale redaktor, proč by ne? Pokud má zájem, něco o IT ví a umí aspoň trochu psát...
Pls chtěl bych se zeptat cura kdy mi odpoví mou první žádost jsem mu psal 9.3. 2008, 01:48 - před 14 dny .Doufám že se na mou žádost nezapomnělo.
hej, jako chlape, tak tos čekal málo :D Curo vybíra redaktory tak, že je nechá čekat, a jen ti, co opravdu chtějí, vydží :D :smile5:
Náááhodou, já čekal jenom 4 dny :smile7:
Me to jen pripada, ze me nechce, protoze to vypada jako dlouha doba, ale co se da delat, ja to misto chci, tak budu muset asi pockat.
klidně si připravuj články dopředu,pak zjistíč, že najednou nemáš čas na psaní, a co pak...
To EcLiPs3 : Stát se může, že email nedorazil. S tím bohužel já nic neudělám.
Zasílejte prosím na
admin zavináč programujte tečka com
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
ja som tiez viacmenej spokojny. sice stale nemam serial co som chcel ale clanky vychadzaju:)
To Tocimanko : a neda sa dako rozsirit pocet slovenskych korektorov?ak to je teda treba ovsem.. zas to tu spamujem offtopicom, pardon
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Redaktoři? — založil dinkin
Informácia o novinkách — založil Peppy
Pár oprav a pár novinek :-) — založil Curo
PHP přidání hry nebo nějaké novinky + hodnoceni.. — založil barny
Jak zrusit zasilani novinek? — založil Honza