Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s výběrem mobilního telefonu. Ještě nemám žádnou představu, žádný vyhlédnutý mobil, tak bych byl rád, kdybyste mi napsali jaký mobil máte nebo jaký doporučuje, vaše zkušenosti atd ..
Cena by se měla pohybovat okolo 7000 Kč ..
Dík předem
Fórum › Offtopic
Výběr mobilního telefonu
To chceš nějaký Extra-pařanský? Jestli ti stačí obyčejný, tak k750i[http://k750i.net/, od 4300kč].
Záleží co na něm chceš dělat..
Já jsem majitelem http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&catitem=874 tohoto kousku a jsem spokojenej. Cena je nízká, zavolám si, sms napíšu, mms pošlu/přijmu, email klient, vyfotím si co potřebuji (na focení mám přeci jen foťák), nějakou tu hru ve vlaku/autobuse si zahraji, když mám chuť, nebo si poslechnu rádio/mp3. Je levnej, dostaneš k němu head-set, připojuješ ho jako USB a má M2 paměťovou kartu, za zbytek si můžeš koupit nějakej lepší kousek M2 :) Filmy na něm běhají taky pěkně.
To pin2k : Moc ses mu netrefil do ceny :smile14:
Ale vážně, podle toho cenového rozmezí to má bejt fakt dělo :D, ale jestli to má mít na volání, což pochybuju, tak si koupí nějaký křáp, jestli chce na něm mít hry, tak doporučuju k750i a lepší..
TAk nevim, pokud vyzadujes OS tak mozna N70,bez OS w810 a tady takovyty.....
JInak ja sam jsem majitelem Siemens SX1 uz nekolik let, a jsem celkem spokojenej....
ja si budu porizovat Nokia 6300 asi 5-6.000,-Kč
Nokia 6600. skvělý telefon. sice trochu starší ale umí toho dost. vím z vlastní zkušenosti. na s60ku je spousta programů a her. líbivej design. mohu doporučit já jsem s ním spokojenej a to ho mám už 3tí rok. před 3 rokama jsem ho kupoval za 5000 tak dneska ho seženeš levněji. do těch 7000 bys sehnal třeba i n70ku ;-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Odblokování telefonu — založil tanned88
Android - MediaPlayer & AudioManager - Přehrát zvuk pouze z reproduk… — založil Beepvix
Výběr hodnoty — založil Hranicarrr
Náhodní výber — založil zonda
Výběr mikroprocesoru — založil dominik tinka
Moderátoři diskuze