Konzole - zpoždění – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Konzole - zpoždění – C / C++ – Fórum – Programujte.comKonzole - zpoždění – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bhu0
Duch
7. 11. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, mám tu malý dotaz: Chci udělat v C++ (v konzoli, výše zatím nesahám) prográmek, který bude napodobovat instalaci. A než bych psal 100 echo Prosím čekejte, napadlo mě vypsat jen jedno a nastavit určité zpoždění. Poradíte mi?

A ještě jeden dotaz - už jsem to skoro měl, ale zapomněl jsem příkaz, kterým vymažu z příkazové řádky předchozí příkazy, abych 'začal nanovo'.

Díky moc
Bhu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Reklama
Reklama
Bhu0
Duch
7. 11. 2007   #2
-
0
-

Ten příkaz už mám - cls!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
tmi0
Věrný člen
7. 11. 2007   #3
-
0
-

pouzi knihovnu ctime.h a napis treba toto

const int sekundy = 100;
clock_t start = clock();
clock_t konec = clock() + sekundy*CLOCKS_PER_SEC;
while(start + clock() < konec);

abys ale "uspal" program, tedy nechal procesor obsluhovat ostatni procesy, musis pouzit nejake API protoze to C podle standardu . toto pouze zatizi procesor do doby nez uplyne dana doba. stejne tak bys mohl jen tak napsat while(i++<1000); to by ale na jinych pocitacich trvalo ruzne dlouho

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Bhu0
Duch
8. 11. 2007   #4
-
0
-

Díky, s tím ctime je to super ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 131 hostů

Podobná vlákna

C# zpoždění — založil Karlos

Zpoždění v CSS3 — založil Nikishek

Zpozdění vlákna — založil Cesar

Konzole a čeština. — založil jisla

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý