V zájmu seberealizace nabízím, že udělám flash na přání pro toho, kdo se ozve.
Fórum › Flash
Udělám flash!
To Tocimanko : No ja fakt nechápem, čo je na tom také smiešne, že sa chce niekto realizovať a nechce si dávať len nejaké nezmyselné ciele, ale chce urobiť aj niečo, čo by bolo pre niekoho užitočné. Pre niektorých ľudí nie sú motiváciou peniaze, ale stačí im dobrý pocit z dobrej práce, ktorá ich baví. Ja viem, takých ľudí dnes nie je veľa, ale z tvojich príspevkov mám pocit, ako keby to bol pre teba nonsens, ako keby bol daný človek nenormálny.
"Davaj si sam ulohy a ciele.. Tak sa da velmi dobre ucit :)"
<IMHO>Človek si dáva podvedome také úlohy, ktoré vie splniť a tak sa veľa nových vecí nenaučí. Ale to závisí od sile vôle, alebo od čoho... Naopak, keď dostane úlohu od niekoho iného, môže sa vyskytnúť problém, ktorý nebude hneď vedieť vyriešiť -> čo ho dovedie k ďalšiemu štúdiu a zdokonaľovaniu sa.</IMHO>
To mylan4 : Poznám tie pocity, ale zdá sa mi neuveriteľné, že niekto, kto sa odváži ponúkať svoje služby to robí zadarmo. Asi som moc veľký kapitalista, ale je to už pekne starý topic, to musím uznať :D Oživuješ mi staré spomienky na moje chabé zážitky z minulosti :D
To di3Z3L : no ahoj....
newiem ci by si to vedel spravit, ale potreboval by som nieco ako prehravac hudby na stranku, nieco uplne jednoduche... Play - pause - stop, mozno hlasitost...
Ale aby to vedelo hlavne prehravat aj radia z netu...
Vedel by si mi s tym pomoct... ja s Flashom newiem ani zatat :D
zatial diki
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Udělám jakoukoliv grafiku — založil pkubicek
Jak si udělám zásobník objektů? — založil Matěj Andrle
Jak udelam v HTML skryte presmerovani na jinou stranku — založil Ivmal