Pomoc se switch – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc se switch – PHP – Fórum – Programujte.comPomoc se switch – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
8. 11. 2007   #1
-
0
-

popisu ve strucnosti muj problem: kdyz se mi nacte main.php (menu,hlavicka) musím kliknou na odkaz v menu :
<a class="menulink" href="main.php?page=hlavni">Home</a> aby se mi nacetl zbyvajici obsah stranky, prestoze mam hlavni.php nastaveno jako defaultni. tento problem odpada kdyz odstranim radek if(isset($_GET['page'])), ale to zas hazi prohlizec error : unidentified index: page. poradte prosim co s tim, budu dost vdecny



<?php
if (isset($_GET['page']))
{
switch ($_GET['page'])
{
default:
require_once ("hlavni.php");
break;
case 'hlavni':
require_once ("hlavni.php");
break;
case 'blog':
require_once ("blog.php");
break;
case 'galerie':
require_once ("galerie.php");
break;
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.96.–
Reklama
Reklama
pawlik0
Grafoman
8. 11. 2007   #2
-
0
-

Není lepší



<?php
if (isset($_GET['page']))
{
switch ($_GET['page'])
{
case 'hlavni': print "hlavni"; break;
case 'blog': print "blog"; break;
case 'galerie':print "galerie"; break;
default:
print "hlavni";
}
}
?>

Hledej chyby a uprav si to..
EDIT: sry, špatně jsem si to přečetl..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
insider0
Věrný člen
8. 11. 2007   #3
-
0
-

zdravim,

je to jednoduche, cele to mas v podmince isset(), ale kdyz najedes na stranku bez parametru, tak isset vrati false a do case se to vubec nedostane, takze za podminku pak musis dat

else require_once ("hlavni.php");

dale je zbytecnost psat
default:

require_once ("hlavni.php");
break;
case 'hlavni':
require_once ("hlavni.php");
break;

kdyz staci ten default ...

takze po uprave by to mohlo vypadat:
if (isset($_GET['page']))

{
switch ($_GET['page'])
{
case 'blog':
require_once ("blog.php");
break;
case 'galerie':
require_once ("galerie.php");
break;
default:
require_once ("hlavni.php");
}
}
else
require_once ("hlavni.php");

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
pawlik0
Grafoman
8. 11. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
8. 11. 2007   #5
-
0
-

Bezva, díky všem moc už to běhá :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

Podobná vlákna

Switch — založil geon

Switch — založil belze

Switch — založil Onsi

Nefunkční switch? — založil kojor44

Nefunguje switch — založil dragon124

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý