Jaký hudební žánr / kapelu máte nejraději? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jaký hudební žánr / kapelu máte nejraději? – Offtopic – Fórum – Programujte.comJaký hudební žánr / kapelu máte nejraději? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

tmi0
Věrný člen
10. 11. 2007   #1
-
0
-

jakou poslouchate nejradsi hudbu? do ankety jsem uvedl jen zakladni zanry, od kterych se daji vsechny ostatni odvodit (kdybych mel jit do detailu a zarazovat sem zvlastnosti typu aggrotech ci hairspray metal tak by ta anketa byla velmi dlouha), doufam ze se kazdy aspon castecne najde...
jinak do prispevku piste jake mate nejradsi sub-zanry, kapely... pripadne jaky styl nejradsi sami hrajete;)...
no a abych rekl neco za sebe, tak nejradsi mam metal (Godflesh, Manowar, Iron Maiden, Judas Priest, Rhapsody of Fire, Gamma Ray, Iron Savior, Helloween, Hammerfall, Skymning, Notre dame, Black Sabbath, Nightwish, Death SS, John5, Cradle of Filth, Demons & Wizards, Iced Earth, Ministry, Apocalyptica, J.S.Bach, R.Wagner, System of a down), pak trochu rock (AC/DC, Satriani, Kabat, Motorhead, Pink Floyd, Prazsky vyber, Yngwie Malmsteen) a pak samozrejme Plastic People...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
palynko0
Návštěvník
10. 11. 2007   #2
-
0
-

presnejsie punkrock

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.18.–
tmi0
Věrný člen
10. 11. 2007   #3
-
0
-

ajo zapomel sem na punk... tak sloucim folk a psychedellic)

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
10. 11. 2007   #4
-
0
-

JO no tak ja zanrove nejsem nejak extra vybiravej,ale v posledni dobe se mi celkem libi NIrvana a Sum41.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.66.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Proxymus0
Stálý člen
10. 11. 2007   #5
-
0
-

Rock, zejména ten britský a může to být jak starší tak ten současný tj. The Hives, The Kinks, AC-DC, Deep Purple, Arctit Monkeys, Kaiser Chiefs, Europe,Mando Dioa, Matchbox twenty, The Killers ad.Ale nepohrdnu ani ostatními žánry jako pop, něčím lehce punkovým nebo něčí úplně jiným :smile1: Z dalších mých oblíbenýh skupin by to teda byly:Boney M., A-teens, Cascada, Mňága a Ždorp, Glen Hansard a jíní, je toho hodně...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
tmi0
Věrný člen
10. 11. 2007   #6
-
0
-

To palynko : ja punkrock moc nemusim, dneska si spousta kapel rika punkrock, ale s punkem uz moc spolecnyho nemaji

To Proxymus : britska hudba je celkove dost dobra a vlivna... Sex pistols, Iron Maiden, Killing joke, Rolling stones, Beatles... kterej stat ma tolik vyznamnejch kapel ve vsech zanrech? ale pokud se nemylim tak moc klasickejma skladatelama se UK pochlubit nemuze... treba ve srovnani s Nemeckem, Rakouskem, Italii...

To yaqwsx : nirvana je docela dobra, ale pride mi ze treba Smells like teen spiriti se hraje az moc, kdezto takovy supr kusy jako Jesus doesn't want me for a sunbeam nebo Mexician seafood nikdo nezna... hodne lidi co "posloucha nirvanu" vlastne posloucha jen "Smells like..., lithium, rape me atd."

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
10. 11. 2007   #7
-
0
-

yo prefiero metal:-)

power metal,gothic metal,metal...

Nightwish, Cradle Of Filth, Folkearth, Epica, Within Temptation (starý), etc..

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
tmi0
Věrný člen
10. 11. 2007   #8
-
0
-

To Chrasty : Oboji dvoji souhlasim, ale nova zpevacka nightwishu me moc nezaujala... ale uvidim, treba jsem soudil predcasne. znas Iron Savior, Iced Earh nebo Demons&Wizards ? docela kvalitni power... a k tomu gothicu: co treba XIII.Stoleti?

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
10. 11. 2007   #9
-
0
-

To tmi : VSak jo,to me taky stve.Malokdo uz ale zna takovy dobry pisnicky jako LAke of fire,nebo Where did you sleep last night, nebo Pleatau, Longue Act,Dumb atd....
Abych rekl, tak mexican seafood se mi moc nelibi.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.66.–
tobel0
Návštěvník
10. 11. 2007   #10
-
0
-

Ja ujizdim na takovy ty klasice. Mettalica, Dream theater, slipknot, AC/DC, Led Zeppelin, Mike Oldfield, Opeth, Iron Maiden. Konkretne nemam oblibeny zadny zanr, spis posloucham takovy ty metalovejsi kusy a pokud se v ni hraje dobre na kytaru :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.74.–
Kdyz mas chut, dej si rtut
tmi0
Věrný člen
10. 11. 2007   #11
-
0
-

To tobel : elektricka kytara rulez... Metallicu moc nemusim (obzvlaste ty novy typu St.Anger sou dost na nic; znas Megadeath? - docela podobny Metallice, hraje tam Dave Mustaine co puvodne hral v Metallice),
Dream theater sou super, obzvlast Petrucci (par jeho videii na YouTube sou fakt obdivuhodny, napr. koncert se Satrianim a s Vaiem)
Iron Maiden: klasika, predevsim se mi libi jak tam hraje Steve Harris na basu - rek bych jeden z nejlepsich metalovejsich basaku, nehraje tam jen takovyto pro metal typicky basovy duneni v pozadi.
u AC/DC se mi strasne libi zpev... nechapu jak to ten zpevak muze vydrzet)

Nahlásit jako SPAM
janc1
~ Anonymní uživatel
98 příspěvků
10. 11. 2007   #12
-
0
-

rock/metal

najradsej metallicu hlavne kvoli ich hudbe, skvela gitara v podani K. Hammeta (podla jedneho rebricka je 12. najlepsi gitarista na svete) a bicie v podani L. Ulricha :)

to tmi: ak si videl dokument some kind of monster tak vies preco ten posledny album bol na*ovno... ale tento novy bude dobryyyy

z ostatnych napr. iron maiden, nickelback, green day, nirvana, heloween, RHCP, children of bodom, acdc...
zo slovenskych skuspin najradsej desmod

a nemam rad hip hop a vsetku elektronicku hudbu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.182.–
Santas0
Věrný člen
10. 11. 2007   #13
-
0
-

ja mam najradsej staru klasiku vpodani gnr a ac/dc a potom hammerfall, nighwish, the backstreet girls (mam len jednu livku :( ) a kapely tymto podobne

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
mates0
Grafoman
10. 11. 2007   #14
-
0
-

Rock/metal. Spíš tvrdej metal. Hlavně Slipknot, ale i P.O.D, Guano Apes, Korn a další.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
k
~ Anonymní uživatel
144 příspěvků
10. 11. 2007   #15
-
0
-

Metal od Slipknot-u je moja srdcovka ;) Hlavne tie starsie ako People=Shit, Heretic Anthem a cely Slipknot album.
Dalej Metallica (stare aj nove, aj St.Anger), Korn, Nirvana, Limp Bizkit, Iron Maiden a System of a Down.
A nenavidim vsetky naznaky Hip-Hopu. Neviem ako v Cechach ale tu v SR je trapny slovensky hip-hop na kazdom kroku a uz ma to ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
ps2console0
Super člen
10. 11. 2007   #16
-
0
-

To co je za Blbost? kde je rap/hip-hop?

alebo este lepsie Gangsta Rap ?

zaco mam teraz hlasovat

Nahlásit jako SPAM
Today was a good day... ICE CUBE
10. 11. 2007   #17
-
0
-

Rock. Rock a Rock a Rock. Moje naprosto nej jsou Red Hot Chili Peppers (mám skoro kompletní diskografii), pak tvorba Johna Fruscianta (GENIÁLNÍ!!!), dál experimental rock od Ataxia, klasickej rock od Uriah Heep, pak punkrock (nebo kýhošlaka to je) od Green Day, nepohrdnu rockem od Deep Purple, teď jsem narazil na skvělý rock Pink Floydů a nakonec, něco, co s rockem nemá moc společného, je Apocalyptica (též kompletní diskografie), metal, hraný na violoncella. Jinak celkově nemusím metal typu "UUÁÁÁ, fighting for METAL, UUÁÁÁ, kill all the people, UUÁÁÁ, we are the godfigters, UUÁÁÁ, burn, UUÁÁÁ, kill, UUÁÁÁ, METAL IS MY GOD", dál NAPROSTO nesnáším hip-hop (včetně takového image a "životního stylu"), nemusím dance/techno (i když, The Chemical Brothers špatní nejsou...) a nemám rád pop :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
mates0
Grafoman
10. 11. 2007   #18
-
0
-

k napsal:
Metal od Slipknot-u je moja srdcovka ;) Hlavne tie starsie ako People=Shit, Heretic Anthem a cely Slipknot album.
Dalej Metallica (stare aj nove, aj St.Anger), Korn, Nirvana, Limp Bizkit, Iron Maiden a System of a Down.
A nenavidim vsetky naznaky Hip-Hopu. Neviem ako v Cechach ale tu v SR je trapny slovensky hip-hop na kazdom kroku a uz ma to ....

Jo album slipknot je taky moje nejoblíbenější. Nejvíc ale poslouchám Live.

Nahlásit jako SPAM
Colpik0
Super člen
11. 11. 2007   #19
-
0
-

Techno, trance, rave, house, ambientní hudba, klidně i remixovanej orchestr... prostě všechno elektronický. Interpreti: The Prodigy (ti prostě rulezz), The Chemical Brothers nebo třeba ten blonďatej frajírek a.k.a. David Guetta :smile1: (ikdyž to je na můj vkus krapet moc taneční, poslouchat se to dá) a další... a z těch mírumilovnějších, nekomerčně orientovaných interpretů: Bjorn Lynne (bývalý zvukař v TEAM17), Jan Morgenstern (převážně synteticko-orchestrální hudba - složil soundtrack k 11minutovému filmečku Elephants Dream), trošilinku i Mike Oldfield (moc ho neznám, jen 2 písničky...) a Yogi Rulez (Retrafo, nynější znělka Programujte Podcast, je hodně povedená).

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.124.–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Proxymus0
Stálý člen
11. 11. 2007   #20
-
0
-

Mě by docela zajímalo, jaký máte názor na klasickou hudbu?Jelikož, jestli jste někdy na něco hráli, museli jste k ní alespoň trochu načuchnout...A vůbec, hrajete někdo na nějaký hudební nástroj?Já osobně hraju na klavír a momentálně se učím na kytaru... :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
Colpik0
Super člen
11. 11. 2007   #21
-
0
-

Proxymus napsal:
Mě by docela zajímalo, jaký máte názor na klasickou hudbu?Jelikož, jestli jste někdy na něco hráli, museli jste k ní alespoň trochu načuchnout...A vůbec, hrajete někdo na nějaký hudební nástroj?Já osobně hraju na klavír a momentálně se učím na kytaru... :smile1:

Klavír, kytara, klávesy, kompl (:smile1:). Ale stejně... noty, prstoklad, klasika... k čemu to je? Hlavní je sluch, fantazie, umění improvizovat :smile3: (a zvuková karta s možností kvalitně nahrávat :smile1:)

Nahlásit jako SPAM
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
pawlik0
Grafoman
11. 11. 2007   #22
-
0
-

Red hot chilli pappers, Metallica a pár songů z Placeba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
11. 11. 2007   #23
-
0
-

To Proxymus : Hraju už asi 11 let na kytaru, začínal jsem sedm let na španělku (chodil jsem na uměleckou školu), pak jsem dostal jumbo a s ním jsem začal hrát muziku, která se mi líbí (RHCP, Frusciante RULEZZ!) a poslední rok jsem začal na elektriku.

Nahlásit jako SPAM
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
tobel0
Návštěvník
11. 11. 2007   #24
-
0
-

To Proxymus : Nevim, co myslis klasickou hudbou. Jestli myslis takovy ty orchestry a mozarty, tak to bych nazval spis vazna hudba. Slipknot je pro me klasika :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.74.–
Kdyz mas chut, dej si rtut
tmi0
Věrný člen
11. 11. 2007   #25
-
0
-

vazna hudba je naprosto skvela, z ni vychazi naprosto vsechno... nejradsi mam bacha a wagnera, zajimava je skladba Carmina Burana od Orffa... hraju na elektrickou kejtru a hrat klasicky skladby se zkreslenim je skvely (nebo taky vanocni koledy, metalova verze Tiche noci))
Apocalyptica je naprosto vytecna, neco mezi metalem a vaznou hudbou, nejradsi mam Somewhere Around Nothing.

To Colpik : jo Prodigy je taky docela dobry (Out of Space je skvele srandovni skladba), spolu s Chemical brothers je mam z elektronicky hudby asi nejradsi (kdyz nepocitam takovy ty aggrotechovy variace typu Feindflug)

To ps2console : sorry nejak me ten rap nenapadl protoze ho totalne nesnasim)) az na vyjimky typu Gypsy.cz nebo ta kapela
co zpivala o svistich na golfovym hristi ale uz nevim jak se jmenuje)... stejne tak rappersky image s nasravacima kalhotama (nic ve zlym) neni moje gusto

To Garret Raziel : to mela bejt narazka na Manowar? nejak mi to podezrele pripomina jejich texty). ale mas vcelku pravdu, s tim metalem by se to nemelo prehanet. nekde sem videl hezky srovnani Judas Priest a Iron Maiden, kde bylo receno ze zatimco Halford z Judas Priest si do bundy narve dalsich sto kovovejch hrebu a bude zpivat o Metalovym bohovi, Dickinson z Maidenu si oblikne ruzovy tricko a bude ve videoklipu Holysmoke behat mezi slunecnicema).

To mates : Korn je dobrej, poslechni si ministry - sou podobny, budou se ti libit

obecne ste vsichni nejak moc na metallicu, slipknot a red hot chilli pempers, trochu sem prekvapenej... je to dobra hudba, ale znam lepsi) pro fanousky metallicy: zkuste si poslechnout megadeath, prijde mi dost podobnej metallice, ale o trosku lepsi

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
11. 11. 2007   #26
-
0
-

To tmi : dík zkusim se po nich podívat.
jinak já na nic nehraju, ale chtěl bych se naučit na kytaru.

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
11. 11. 2007   #27
-
0
-

To mates : ale trochu pozor, na zacatku hrali neco mezi sladackym popem a new-wawe, to s kornem nema nic spolecnyho) a pak trochu zmenili smer... doporucuju songy Jesus built my hotrod, Stigmata, Burning Inside, Unsung
a na kytaru hraj, je to vytecnej nastroj... ale zacni radsi s akustickou a pak az na elektrickou. obracene je to tezsi

Nahlásit jako SPAM
ps2console0
Super člen
11. 11. 2007   #28
-
0
-

To tmi : no neurazim sa, lebo sak kazdy ma svoj vkus...lenze Rap nepocuvam len ja, ale dost ludi

Nahlásit jako SPAM
Today was a good day... ICE CUBE
don_Dominique0
Super člen
11. 11. 2007   #29
-
0
-

Jak koukam tak je to tady samej metal a rock :smile3: Já mám rád Junle a D'n'B. :smile8:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.176.–
mates0
Grafoman
11. 11. 2007   #30
-
0
-

To tmi : jj dík. To bych se asi divil kdyby mi tohle začlo hrát ze sluchátek.
já bych ani na elektrickou nechtěl. akustická je akustická. nevíte jak se pohybujou ceny nějakých starších kytar??

Nahlásit jako SPAM
12. 11. 2007   #31
-
0
-

To mates : Hmm, od dvou do čtyř tisíc? Já mám jumbo Ibanezku, stála čtyři tisíce a hraje jak víno.

Nahlásit jako SPAM
.
Earl Cash0
Věrný člen
12. 11. 2007   #32
-
0
-

taky nechapu proc jste nezaradili hip-hop/rap....:( samej metal, rock a podobny "urvany" zanry....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
mates0
Grafoman
12. 11. 2007   #33
-
0
-

To Earl Cash : nj hiphop tam chybí. to je takovej ten "ukacenaj" žánr ;)

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
12. 11. 2007   #34
-
0
-

Garret Raziel napsal:
To mates : Hmm, od dvou do čtyř tisíc? Já mám jumbo Ibanezku, stála čtyři tisíce a hraje jak víno.

tak na to bych peníze sehnal, ale jestli bych se na to naučil no :-D. Mám dobrej hudební hluch ;)

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
12. 11. 2007   #35
-
0
-

To mates : na kytaru se da naucit celkem snadno, koukni na nejaky stranky typu supermusic.sk, kde si stahni akordy pro nejaky znamy pisnicky a to si hraj (nebo si je odposlouchej sam jestli mas ten sluch), cvic si zakladni hmaty.... pak prejdi na barrecka a sola (hraj treba sola nejakejch metalovejch kapel, na tom se da naucit snadno). ale na kytate nesetri, nektery levnejsi se hodi spis na podpal. rid se znackou, ibanez je urcite dobra volba

To ps2console : to ze to pocuva dost lidi jeste neznamena ze to je dobrej zanr) ne mas pravdu ze tu asi mel bejt... ovsem kdyz se clovek nad rapem tak zamysli, je to vicemene jen recitovana poezie s hudebnim pozadim. takze spada spis do kategorie literatura nez hudba)

To don_Dominique : D'n'B neni spatnej zanr, nejlepsi je takova znelka co hraje v Dobrym ranu na Ct1 pri Dopravnim zpravodajstvi... sice sem nezistil co to je za interpreta ale kazdy rano na tom ujizdim)

Nahlásit jako SPAM
Al0
Věrný člen
12. 11. 2007   #36
-
0
-

tak taky se trochu pridam. Nejvíc poslouchám asi punk-rock,rock a metal. Jen víčet Totální Nasazení,Houba,Vysací zámek E!E, Punk Floyd,Ine Kafe(škoda jich), Slobodná Eúropa, Anti-Flag,Sum 41,Post-it, 4th face,Harlej(Martin Volák je mocnej kytarista), Metallica, Slipknot(ti ted asi nejvíc), Korn,Chidren of Bodom, Dream Theatre(Metropolis rulez), Black Sabbath a Ozzy,Six feet under a kupy dalších..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Al0
Věrný člen
12. 11. 2007   #37
-
0
-

a hraju na el. Kytaru, prozatím mám vybavení Adonis(kopie stratocoaster) a efekt Boss Distortion DS-1, ale ted budu kupovat nové vybavení, a to kytara-ESP LTD M100FM-STBL a zkreslení Line6 POD. TAk dálší otázka, co máte za nástroje, a zkrelení? ;)

Nahlásit jako SPAM
palynko0
Návštěvník
12. 11. 2007   #38
-
0
-

aj tak najlepší sú red hot chilli peppers a green day môže byť tiež a este simple plan tu nikto nespomenul

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.14.–
12. 11. 2007   #39
-
0
-

To Al : Já mám již výše řečenou Ibanezku jumbo (na model si nevzpomenu :(), před tím jsem měl španělku Furcha. Táta má, a od něho si půjčuju, elektriku Kort (krásnou, černou, ale model též nevím). Zkreslení má jenom na zesáku...

Nahlásit jako SPAM
.
tmi0
Věrný člen
12. 11. 2007   #40
-
0
-

To Al : dobrej vyber hudby! uz sem se bal ze vsichni co reknou punk rock poslouchaj Green Gay... konecne nekdo kdo umi ocenit kvalitni ceskou scenu!
jinak ja mam elektrickou kejtru, neznackovou ( :(), radoby stratocaster, uz mi zacinaj blbnout snimace takze zni jak nachlazenej tucnak (nic proti tucnakum), kombo neznackovy ( :( ).... a efekt (digitech - znackovej!!) se suprovym automatickym bubenikem! + 40 prednastavenejch a 40 volnejch modelovatelnejch efektu... za 2.500 (nebo 1.900 bez expression pedalu) docela dobrej multiefekt... ted si planuji kejtru, uvazuju mezi Ibanezem, Yamahou a ESP LTD... jaky s nima mate kdo zkusenosti?

Nahlásit jako SPAM
midin0
Věrný člen
12. 11. 2007   #41
-
0
-

To tmi : Konečně nějakej kytarista v řadách programátorů :) Jak dlouho hraješ, co hraješ, máš nějakou grupu...
Jinak muzika co poslouchám - hehe, vezmu to letem světem - Aiden (znáte? ve středu v Práglu:-)), Silverstein, Funeral For A Friend, From Autumn to Ashes, Jimmy Eat world, Boy Sets Fire, Protest the Hero... jinak hodně věcí od labelu Fat Wreck... z muziky co by jste mohli znát spíš SOAD, Serj Tankian, NoFx...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.4.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
midin0
Věrný člen
12. 11. 2007   #42
-
0
-

Jinak kvalitním metalem nepohrdnu, ale spíše z kytarové stránky... Jinak, tmi, znáš vůbec starý "Green Gay" ? Poslechni si... TO je punkrock...

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
12. 11. 2007   #43
-
0
-

To midin :
no z toho vyctu se musim trapne priznat ze znam jen Jimmy Eat world, SOAD a Tankiana....
hraju asi tak dva roky takze zatim zadnej supr skill, snazim se hrat vsemozne, nejcasteji asi metal a rock (ted me chytl Summer song od Satrianiho, ackoli nez ho zahraju celej bez chyb... preci jen Satriani je o par trid vejs nez ja), docela me bavi bluesovy sola (hral si nekdy neco od Hametta z metallicy? docela dost jeho sol sou psany v pentatonice, takze takovej metal-blues)), a taky tradicni cinska hudba - dance of Miu)))
grupu sem mival, zacali sme hrat kratce pred tim nez sem si koupil kejtru (no proto sem si ji taky koupil)), hrali jsme extremni psycho punk (tezko si to predstavit... na koncerte sme nemeli co hrat, tak zpevak vzal krabici od džusu a zacal zpivat slozeni + ty kecy okolo....) jinak tam byl jeste fletnista, hrac na krumpac, borec kterej mlatil nunchackama (nevim jak se to pise) do obracenyho umyvadla jako na buben, hrac na bonga, hrac na triangl... a tak dal) slozeni se menilo velice casto, zkousky sme meli asi tak 4, a pred asi rokem se kapela rozpadla... konecne) pro uplnost dodam ze nazev zavisel na dni)

... ano s tim starym Green dayem mi to hodne lidi uz take rikalo, drive jsem proti nim nic nemel

Nahlásit jako SPAM
midin0
Věrný člen
12. 11. 2007   #44
-
0
-

To tmi : Jo a ten "multiefekt" jsem kdysi před pár lety koupil taky a teď ho používám tak maximálně na ladění... proboha, kup si radši nějakej single, to je zvuk! (teda, záleží přes co ho vedeš no...)

Nahlásit jako SPAM
midin0
Věrný člen
12. 11. 2007   #45
-
0
-

To tmi : No, nevadí :-) Jinak to new album od Jimmy jsi asi neslyšel? Škoda... Například i ten jejich popec si moc rád poslechnu, je v tom šílená energie.. Protest The Hero výrazně doporučuju! Jsou to vynikající mladý klucí a tady se pozná, co dělá chuť hrát... Mají brutálně složitý songy a ani jednou nic neopakujou, žádný refrény, nic, což je úžasné... Kreativita na 100%.. Jinak já hraju tuším už osmým rokem, bandu mám hrajeme přibližně se to dá nazvat metalcore řízlej vším možným a kejtra je vážně úžasněj nástroj :-) zkoušky třikrát týdně, koncerty jsou taky... btw čistě náhodou neznáte našince Suffer? ;-)

Nahlásit jako SPAM
Al0
Věrný člen
12. 11. 2007   #46
-
0
-

to tmi> jo hele s tím multiefektem digitech, nezdá se ti ten zvuk takovej umělej?

Nahlásit jako SPAM
midin0
Věrný člen
12. 11. 2007   #47
-
0
-

To Al : Umělej a ubohej? Taktak:-)

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
12. 11. 2007   #48
-
0
-

To midin : Protest The Hero neznam, ale diky za tip! o Jimmy jsem bohuzel jen slysel, nikdy nic primo od nich. k tomu "multiefektu": kdyby ti kejtra taky tak nehorazne prasila zvuk, tak by ti ten multiefekt ani neprisel... byl snad vas prvni efekt naprosto uzasnej? a to kombo taky zadna hvezda. jinak jakou mas kytaru, popr. zkusenosti s kytarovejma znackama?

no a postahoval sem nejaky songy od tech Sufferu;), a musim rict ze docela slusny! "trochu" jina uroven nez byla moje kapela... pekne to slape, prijemnej zpev, kejtry vyrazny... jeste to parkrat prozenu usima a pak zkritizuju)
znate ceskou kapelu Black pearl? taky docela dobra, ale nevim esi este hrajou, nejak jim nebehaj stranky

Nahlásit jako SPAM
midin0
Věrný člen
12. 11. 2007   #49
-
0
-

To tmi : Od Jimmy zkus Big Casino, je to trhák z toho nového Cd a řeknu ti že víc energickou věc už jsem dlouho neslyšel... Já mám epiphona sg (sg miluju) a nemůžu si stěžovat, jako druhou používám strata od českýho fokuse (fakt jen náhradovka...), kombo Marshall, na poslednim konzáči jsem měl od kámoše skvělý repro od Marshalu + hlavu od Peavey v celkový hodnotě asi 40000, takže fakt brutus :-), efekt Metal zone MT-2 od bossu jejich efekty neznaj mezi... jinak znacky - zalezi co chces epiphone je kvalitni, ibanez co vim tak taky... jo ty drazsi gibsony to je jen pohadka:)

Nahlásit jako SPAM
13. 11. 2007   #50
-
0
-

midin napsal:
To tmi : Konečně nějakej kytarista v řadách programátorů :) Jak dlouho hraješ, co hraješ, máš nějakou grupu...
Jinak muzika co poslouchám - hehe, vezmu to letem světem - Aiden (znáte? ve středu v Práglu:-)), Silverstein, Funeral For A Friend, From Autumn to Ashes, Jimmy Eat world, Boy Sets Fire, Protest the Hero... jinak hodně věcí od labelu Fat Wreck... z muziky co by jste mohli znát spíš SOAD, Serj Tankian, NoFx...

Počkej, mě jako nepovažuješ za kytaristu, nebo programátora?

Nahlásit jako SPAM
.
Earl Cash0
Věrný člen
13. 11. 2007   #51
-
0
-

To mates : :) ukecanej ale obcas o necem...demoni a jine bestie mi nepripadaj jako dobre tema o kterem se da zpivat. ale kazdemu se libi neco jineho...ja vam to NEBERU.

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
13. 11. 2007   #52
-
0
-

samozrejme existuje i hnusny hip/hop (veskery cesky)... kdo neslysel N.W.A., Rakim a dalsi, nezna h/h...

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
13. 11. 2007   #53
-
0
-

Earl Cash napsal:
To mates : :) ukecanej ale obcas o necem...demoni a jine bestie mi nepripadaj jako dobre tema o kterem se da zpivat. ale kazdemu se libi neco jineho...ja vam to NEBERU.

jasný já taky beru pokud někdo poslouchá HH nabo rap. jen jsem si chtěl rejpnout za to "uřvaný žánr" ;-)

Nahlásit jako SPAM
pin2k0
Stálý člen
13. 11. 2007   #54
-
0
-

Metal a jeho větve (KoRn, System Of A Down, POD, Limp Bizkit, Iron Maiden ...) na odreagovačku i ten punk-rock (Green Day (nejčastěji starší alba), Blink 182, Sum 41, Box Car Racer, Good Charlote, Simple Plan ...), českej punk podle chuti, poslední dobou jsem fixovaný na Pink Floyd, jinak hraji na kytaru asi 6 let (akustika), na el. se chystám ve velmi blízké budoucnosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Earl Cash0
Věrný člen
13. 11. 2007   #55
-
0
-

To mates : jj pochopil jsem :) ja jen ze je to urcita diskriminace...:( ze jste nezaradili reggae bych pochopil ale H/H ?!! cert to vem..stalo se..

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Colpik0
Super člen
13. 11. 2007   #56
-
0
-

Ajajaj... Techno/Dance valí dolů na čtvrtý místo... :smile11:

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
13. 11. 2007   #57
-
0
-

To Earl Cash :
ajo sakra reggae a ska taky celkem chybi... ono tam je totiz omezenej pocet mist na mozne odpovedi (a nedokazal jsem obievit zadnej zpusob na extenzi...)
je mily ze mi metal neberes, ale ja ti ten rap stejne brat budu). argument ze demoni a bestie nejsou dobre tema na zpev nema hodnoty, protoze ja co se tyce hudby vnimam predevsim hudbu, a to i u vokalu (pravda ze u hodne metalu melodicke vokalove linky takrka neexistuji, ale metal nastesti neni jen o vokalech). pokud chce nekdo text, at si precte basnicku nebo knizku, hudbu at posloucha kvuli hudbe. pokud je nekdo linej cist, muze si pustit tu basen recitovanou: tedy napriklad jako rap. skutecne na rapu a z nej derivovanych zanrech nevidim nic hudebniho.
pokud mi tyhle argumenty vyvratis uznam ze to je diskriminace. neber si to nikterak osobne, nedelam to z nejake sve psychicke nestabilty ci komplexu, pouze logicky nepovazuji rap za hudebni zanr.
To Colpik : jak se mohl dostat pop na druhy misto?! to bych tam techno/dance videl urcite radsi... znas kapelu Feindflug? hrajou styl zvanej aggrotech (ackoli netusim proc se to tak jmenuje), odvozenej od techna) a zni docela dobre

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
13. 11. 2007   #58
-
0
-

To tmi : nevim jak ty ale ja kdyz poslocham tak se snazim vnimat o cem zpivaj/rapuji. dneska se by se dalo rict ze hlavni naplni pisnicek je jen melodie. vypada to tak ze hraje "jakztakz" hudba a zpevacka si placa o destniku.. co to sakra je?? je to rytmicke, da se na to tancit ale je to balast hovadin. nechci tady davat pouze za priklad H/H ale asi to nebude jinak jelikoz posledni dobou nic jineho neposloucham. uz prave kvuli textovemu obsahu modernich pisnicek a to je taky duvod proc vetsina lidi neposloucha ceske umelce. jestli je H/H hudebni zanr nebo ne zalezi ciste jen na DJ ktery dela hudbu. ja osobne rozdeluju H/H na ten "typicky" kde na pozadi je hafo bassu a semtam tuknuti do cinelu (moje laicka charakteristika :)) ) za coz povazuju napriklad A Tribe called Quest a na ten "rytmicky" ktery by se dal prirovnat k ceskemu CHAOSU.. priklad je treba Naughty by Nature...

ale stejne je to jedno...:) radeji nebudem nahravat na strhnuti FLAMU...

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
13. 11. 2007   #59
-
0
-

tmi napsal:
To Chrasty : Oboji dvoji souhlasim, ale nova zpevacka nightwishu me moc nezaujala... ale uvidim, treba jsem soudil predcasne. znas Iron Savior, Iced Earh nebo Demons&Wizards ? docela kvalitni power... a k tomu gothicu: co treba XIII.Stoleti?

všechno co píšeš znám,je to kvalitka:) máš pravdu,nová zpěvačka mě taky moc nezaujala...v každém případě na koncert do Prahy v únoru jedu:)už mám lístek:))

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
13. 11. 2007   #60
-
0
-

To Chrasty : ale amaranth-orchestral version se mi libi moc) nightwish je jedna z kapel ktere hudbu berou skutecne vazne, snazi se vytvorit nejake dilo (predevsim asi ten klavesak... moc sikovnej skladatel)
a prijemne si me prekvapil, prijde mi ze ty kapely moc znamy (bohuzel) nejsou... aspon tedy v kruzich ve kterych se pohybuju.
no a treba se v praze potkame)

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
13. 11. 2007   #61
-
0
-

Earl Cash napsal:
To mates : jj pochopil jsem :) ja jen ze je to urcita diskriminace...:( ze jste nezaradili reggae bych pochopil ale H/H ?!! cert to vem..stalo se..

No i tmi je jen člověk a asi zapoměl. (nebo nechtěl ??? :smile5: ) Ale o nic nejde. Víme že už by tam od tebe jeden hlas :smile2:

Nahlásit jako SPAM
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 11. 2007   #62
-
0
-

Já poslouchám hipec (ale spíš jen českej a slovenskej...nějaky songy plny motherf***er a uh yeah fakt nemusim :D), takže co bych jmenoval je Indy&Wich, H16, Kontrafakt pak jsou to různý featuringy - Zverina, Miki Mora, Strapo...a potom poslochám raggae (Bob Marley :-P)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
tmi0
Věrný člen
15. 11. 2007   #63
-
0
-

To Nefaritus : bob je supr... poslouchas treba i YoYo band? prijde mi ze jinak u nas moc reggae moc rozsireny neni... pokud nekdo o necem kvalitnim vite napiste!

Nahlásit jako SPAM
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 11. 2007   #64
-
0
-

To tmi : jo občas...pravda že u nás to nemá takovou tradici (jamajčani se maj :-P)...znám jednu českou reggae kapelku...nevím jestli ti to něco řekne - Urban Bushman

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
15. 11. 2007   #65
-
0
-

To tmi : hej tak YOYO band jsem poslouchal za mlada. ještě mám od nich jednu kazetu (:-D) jó to byly časy :-D
Jinak jsem taky poslouchal rap, ale ještě když to začínalo. pak se tam začli s**t i ti rádoby rapeři a zhnusilo se mi to.

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
15. 11. 2007   #66
-
0
-

Urban bushman sem driv neznal, ale stah sem naky demace a zni docela pekne, diky za tip. ale myslim ze se situace co se tyce reggae kultury zacina lepsit, posledni dobou je to samej ethno/world music/reggae/ska workshop)
no ja za mlada poslouchal nohavicu s plihalem) pak sem plynule presel na manowar...

Nahlásit jako SPAM
pawlik0
Grafoman
16. 11. 2007   #67
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
croniak0
Newbie
16. 11. 2007   #68
-
0
-

K programovani posloucham zasadne a jedine system of a down, jinac tak ruzne predevsim rock, numetal, punk, punkrock ovsem ten se me vetsinou moc nelibi od ty doby co se vyrojila tuna kapel co ten zanr zprasila a nazvala to neopunk.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.84.145.–
tmi0
Věrný člen
16. 11. 2007   #69
-
0
-

jojo s tim punkrockem presne souhlasim. systemy k programovani taky celkem posloucham, ale prijde mi ze na to aby se daly poslouchat pouze oni maji malo pisnicek: kdyz bych programoval prumerne 4 hodiny denne (coz se muze stat celkem snadno)), tak bych kazdou pisnicku slysel zhruba jednou denne, coz se celkem rychle omrzi... ted mam v playlistu neco prek 5k pisnicek s nahodnym vyberem a stale se snazim ziskavat dalsi, to se tak rychle neoposloucha

Nahlásit jako SPAM
croniak0
Newbie
16. 11. 2007   #70
-
0
-

To tmi : No ja prave hudbu u programovani posloucham jen kdyz potrebuju neco rychle doprgat, takze na to tech par alb systemu staci ... i kdyz uz se me parkrat stalo ze sem se do toho programovani nejak zazral a nevnimal ze me to jede porad dokola, takze jsem za jeden den slysel toxicity asi 10x :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.114.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
17. 11. 2007   #71
-
0
-

To mates : Jn 80% rapu je fakt děs...Kontrafakti o nich maj jeden pěknej track :D

Nahlásit jako SPAM
Astro0
Newbie
17. 11. 2007   #72
-
0
-

Metal - Nightwish (WMP 10 ->Google Desktop)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.249.–
Al0
Věrný člen
17. 11. 2007   #73
-
0
-

no třeba nemusím ty komerční americký sráče(Green day) i když některý písničky se mi líbí. Ale teba Iné Kafe jsou dobří(A do ha*zlu s těma, co říkaj že byli komerční..

Nahlásit jako SPAM
palynko0
Návštěvník
18. 11. 2007   #74
-
0
-

na Iné Kafe som vyrastal :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.16.–
18. 11. 2007   #75
-
0
-

Mimochodem, když jsme u té hudby, byl jste někdo na Blues Alive? Já jo a i přes to, že poslouchám pouze rock jsem si fest naprosto užil. Joe Walker je naprosto famózní kytarista.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
.
Vasek0
Stálý člen
22. 11. 2007   #76
-
0
-

Já neposlouchám žádný určitý žánr, poslouchám to, co se mi zrovna líbí .), někdy hip-hop, někdy rock, ale může to být i cokoliv jiného...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.60.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
22. 11. 2007   #77
-
0
-

To Vasek : Zajímavý...

Nahlásit jako SPAM
palynko0
Návštěvník
22. 11. 2007   #78
-
0
-

to vasek: ale približnú predstavu si myslím že máš, lebo ja napr. viem že nikdy nebudem počúvať hip-hop a to viem na 99,999%

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
sn3d0
Věrný člen
23. 11. 2007   #79
-
0
-

Waw tu su gitaristi? Seriozne cvicite ci len tak hravate pre zabavu? Ja sa poctivemu cviceniu venujem kazdy den tie 2-3 hodinky a takto to taham uz cez 2 roky. Momentalne hravam na limitovanej edicii Gibson SG classic s P90 snimacmi z roku 2006. Bola to bohovska kupa. Tohle je ma laaska:

Mne akosi superstraty ala Ibanez velmi nevyhovuju, ale to je tym ze som proste odchovany na Les Pauloch.
Co sa tyka zvuku a aparatu mal som Peavey Classic 30tku ale predal som ho, prestal som hrat v kapele a doma mi bol zbytocny.Ostal mi vsak POD XT life cez ktory doma hravam. Nejake home-made ukazky su tu www.bandzone.cz/sodess .Su nahravane pomerne dost nezodpovedne takze tie bendy pretahujem a obcas mi uleti nejaka ta kukurica.

Ked mate niekto este ukazky tak ich sem hodte ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.208.–
shutdown -h now
Jarda0
Stálý člen
23. 11. 2007   #80
-
0
-

Já zas hraju na cello, 6 let, přemejšlel jsem o basovce, i jsem to zkoušel a docela mi to sedí (až na ladění v kvartách, na který nejsem zvyklej :D ), ale ještě jsem se nějak nerozhodl jestli jít do baskovky, kytary anebo pokračovat s cellem

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.226.–
Hehe :D
Al0
Věrný člen
23. 11. 2007   #81
-
0
-

Když hraješ na cello, tak di do bassovky;)

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
23. 11. 2007   #82
-
0
-

To sn3d : krasna kejtra... ale me zase spis vyhovujou straty, maj takovej hezci design - ale to je asi vec osobnich preferenci kazdeho. zkousel jste nekdy nekdo hrat na nejakou takovou patvrovanou kytaru od B.C.Rich typu

? asi bych se bal abych se nebodl do ruky...
ty ukazky jsou hrany pekne, fakt pilne cvicis)
svoje ukazky radsi hazet nebudu, je o tom debata vyse)

Nahlásit jako SPAM
Zavi - zas me to samo unloglo
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
25. 11. 2007   #83
-
0
-

ja posloucham nejvic trance a rock
oblibeni interpreti:
Infected Mushroom
Nine Inch Nails
Sash
Pendulum
Scooter
Celldweller
Kai Tracid
a dalsi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.150.–
3xore0
Newbie
25. 11. 2007   #84
-
0
-

ja pocuvam rock/alternative rock a potom uz iba trocha classic rock ale ostatne vobec....
taky briblizny rebricek

john frusciante
red hot chili peppers
pearl jam
rem
pink floyd

a na gitaru hram asi od zaciatku tohto roka takze ziadna slava:P

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.78.–
Život je krutý :)
25. 11. 2007   #85
-
0
-

To 3xore : Naprosto vystihuješ! Nevěřil bych', že v ČR vůbec naleznu nějákýho příznivce sólové tvorby Johna Fruscianta, natožpak na fóru programujte. RHCP jsou taky moji, Pink Floyd v poslední době.

Nahlásit jako SPAM
.
3xore0
Newbie
25. 11. 2007   #86
-
0
-

Garret Raziel napsal:
Nevěřil bych', že v ČR vůbec naleznu nějákýho příznivce sólové tvorby Johna Fruscianta, natožpak na fóru programujte.

tak to by ani mna nenapadlo btw aky je tvoj naj song /album od johnyho?
moj momentalne asi to record only water for ten days

Nahlásit jako SPAM
Vasek0
Stálý člen
25. 11. 2007   #87
-
0
-

To all: Co takhle založit nové vlákno -> Vaše nejoblíbenější píseň?
Každý by napsal název své oblíbené / nejoblíbenější písně a dal ji ke stáhnutí pro ostatní ... :smile8:

Nahlásit jako SPAM
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 11. 2007   #88
-
0
-

To Vasek : tak nevim) tezko bych se rozhodnul ktera z tech 4238. pisni v mem oblibenem playlistu je zrovna ta nejoblibenejsi))
To Garret Raziel : od pink flojdu se mi posledni dobou dost libi Run like hell. mam jakysi Metal tribute to pink floyd album, zni naprosto suprove...
To Zavi - zas me to samo unloglo : Nine inch nails jsou dobry, znas Godflesh? industrial metalova kapela, ktera (pry) slouzila Nine Inch Nails jako inspirace, mohla by se ti libit

Nahlásit jako SPAM
Onsi0
Stálý člen
25. 11. 2007   #89
-
0
-

Metal - Within Temptation

a este niekedy Gorillaz ale to neviem zaradit :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.224.–
25. 11. 2007   #90
-
0
-

To 3xore : Těch je víc, obecně album Shadows Collide With People, The Will to Death či A Sphere in the Hearth of Silence, ale mě se líbí prostě všechny jeho alba/písničky až na Niandra laDes and Usually just a T-Shirt. Písničky... standartně Past Recedes (jak moc rád jsem byl, když jsem se ji naučil sám hrát a zpívat!), Chances, Anne (začátek nic moc, ale to vyvrcholení!)... nevím, nemůžu si z té spousty vybrat :-). Slyšel jsi někdy Ataxiu? Je to trochu jinej styl, než má Frusciante ve zvyku, ale taky se mi moc líbí, uvádím to jako jednu ze svých nejoblíbenějších "kapel".

Nahlásit jako SPAM
.
3xore0
Newbie
25. 11. 2007   #91
-
0
-

oh past recedes to viem zahrat ale zaspievat naraz ani za nic...P ale anne zvladam no a pocul som vsetko od niandry po aw2 uz len dufam ked nabuduci rok vyde novy album ze urobi europske turne... :smile2:

Nahlásit jako SPAM
midin0
Věrný člen
25. 11. 2007   #92
-
0
-

Mě Frusciante taky oslovuje, mám kompletní diskografii. Některé věci jsou vynikající, u jiných se mi zdá, že byly spíchnuty hodně narychlo (něco z jeho 6 alb za půl roku). Ovšem nejradši mám Shadows Collide..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.5.–
11. 12. 2007   #93
-
0
-

A teď se podržte, táta si koupil novou (no dobře, už jetou) kytaru a není to nic jiného než FENDER STRAROCASTER (žádny Mexico, z U.S.A.!)!! Lak má candy apple red, javorovej krk (táta nesnáší palisandr) a úderní desku hnědo-červenou. Moc hezkej kousek, opravdu moc :-)

Nahlásit jako SPAM
.
Zeleny_Muzik0
Návštěvník
11. 12. 2007   #94
-
0
-

No já poslouchám kromě Evy a Vaška skoro vše, ale úplně nejvíc miluji Keltskou hudbu, Černošské gospely, a hlavně Hip Hop. V současné době poslouchán nejvíce Eminem, Justin Timberlake a Gipsy CZ. Pokud jsem ve správném rozpoložení, tak si rád poslechnu i klasiku. Taková Vanessa Mae, není k zahození. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.19.–
Lidi pomáhají mě a já pomáhám lidem.
mates0
Grafoman
11. 12. 2007   #95
-
0
-

To Zeleny_Muzik : keltská hudba je nádherná ;)

Nahlásit jako SPAM
Zeleny_Muzik0
Návštěvník
11. 12. 2007   #96
-
0
-

To mates : To je. Teď právě poslouchám něco jako keltský rock. Je to takový kompromis, ale výsledek je nádherný. Dobře se u toho pracuje :)

Nahlásit jako SPAM
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
11. 12. 2007   #97
-
0
-

Znáte někdo In Extremo? :P

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
11. 12. 2007   #98
-
0
-

To Zeleny_Muzik : já jsem měl taky takový modernější, ale výsledek byl dobrej. akorát už nevim název.
To Nefaritus : neznám ;)

Nahlásit jako SPAM
Zeleny_Muzik0
Návštěvník
11. 12. 2007   #99
-
0
-

To Nefaritus : Nic mi to neříká. :(
To mates : Je to Psychique Celtique a DJ Tocca z toho udělal takový super mišmaš, že do toho zakomponoval snad všechny žánry. A přitom zachoval ten keltský styl. Hold jsou i šikovní lidé :)

Nahlásit jako SPAM
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
11. 12. 2007   #100
-
0
-

To Zeleny_Muzik : [URL]http://youtube.com/watch?v=I0X-9gu8I-A[/URL]

Nahlásit jako SPAM
Zeleny_Muzik0
Návštěvník
11. 12. 2007   #101
-
0
-

To Nefaritus : To jsem neznal, ale je to boží. A ta lyra je fakt hustá. :smile6: Jo takovouto hudbu můžu taky. Je to drsné a přitom jemné umění. Ty dudy jako kontrast jsou vynikající a násoběj tu atmosféru.

Teda doufám, že nejsi jejich manager, protože jsem si poslechl pár písní a jdu koupit CD. Díky za typ. ;)

Nahlásit jako SPAM
Danstahr0
Newbie
12. 12. 2007   #102
-
0
-

Hey ho, let's go! Ramones forever!

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.32.–
mates0
Grafoman
12. 12. 2007   #103
-
0
-

To Nefaritus : zní to dobře. fakt se mi to líbí a ty dudy jsou nádherný

Nahlásit jako SPAM
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
12. 12. 2007   #104
-
0
-

To Zeleny_Muzik : Ee bohužel :P ale jak říkáš, je to parádní :)

Nahlásit jako SPAM
Zeleny_Muzik0
Návštěvník
12. 12. 2007   #105
-
0
-

To Nefaritus : Už mám CD, takže se kochám. :D Měl bys zažádat o provizi. :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.7.–
tmi0
Věrný člen
13. 12. 2007   #106
-
0
-

To Nefaritus : moc zajimava hudba!
To Zeleny_Muzik : Vanessa Mae je taky dobra, znas Apocalyptica? vazna hudba v metalovem aranzma hrana na tri cela...

Nahlásit jako SPAM
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
13. 12. 2007   #107
-
0
-

To Zeleny_Muzik : Jo nějak to pořeším :D

Nahlásit jako SPAM
Vasek0
Stálý člen
14. 12. 2007   #108
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
Colpik0
Super člen
18. 12. 2007   #109
-
0
-

vazna hudba v metalovem aranzma hrana na tri cela...

Ehm vlastně 4 cella + bicí :smile1:

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
19. 12. 2007   #110
-
0
-

To Colpik : no bubny maj spis az od poslednich alb (driv meli jeste session drummera, ted uz maji stalyho), nejznamejsi skaldby jsou bez bubnu. zpocatku meli cella 4, ale pak Max Lilja odesel, a uz jsou jenom tri. jenom s nima na Live sessions nekdy hraje Antero Manninen (ktery byl asi do druheho alba plnohodnotnym clenem kapely)

Nahlásit jako SPAM
da11niel0
Návštěvník
24. 12. 2007   #111
-
0
-

cradle of filth

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.95.–
adam1280
Stálý člen
24. 12. 2007   #112
-
0
-

Metallica yeaaaaaaah :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.88.–
tmi0
Věrný člen
29. 12. 2007   #113
-
0
-

To da11niel : nejlepsi je song Rise of pentagram, ta recitace na zacatku je fakt super... a navic maji ceskyho bubenika)

Nahlásit jako SPAM
da11niel0
Návštěvník
29. 12. 2007   #114
-
0
-

To tmi : ted mam nejoblibenější album the principle of evil made flesh

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.95.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
1. 1. 2008   #115
-
0
-

hehe,já po HODNĚ dlouhé době oprášil Epicu... Sensorium je prostě nádhera:)

mimochodem,jak se vám líbim v santovské čepičce?:D

Nahlásit jako SPAM
Hula0
Návštěvník
1. 1. 2008   #116
-
0
-

Vidím že Metal je tu celkem oblíbený byl jste někdo na BA07?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.30.–
tmi0
Věrný člen
2. 1. 2008   #117
-
0
-

To Hula : bohuzel... ale obecne moc OA festaky moc nemusim, clovek si tu hudbu vic vychutna ve sluchatkach... a co se tyce atmosfery, myslim ze v nejakym malym klubu dejme tomu pro padesat lidi s nejakou energickou divokou kapelou je o dost lepsi...

To Chrasty : vypadas dobre, ale ten chlapik co te drzi je osklivej, mel by ses ho zbavit!

Nahlásit jako SPAM
Hula0
Návštěvník
2. 1. 2008   #118
-
0
-

Koncerty v klubech nejsou vůbec špatný, ale atmosféra letošního BA byla fakt super, to s koncertem v klubu nemůžeš vůbec srovnat.Ještě když se sejde dobrá parta lidí..

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.30.–
2. 1. 2008   #119
-
0
-

Symphonic, power, gothic, progressive a folk metal

Last.fm to vsechno vi...http://www.last.fm/user/CommanderZ/

Btw...chystate se tady nekdo na wishe (20.2 - T-mobile arena) nebo Epicu (10.2, Lucerna Music Bar)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
tmi0
Věrný člen
2. 1. 2008   #120
-
0
-

To CommanderZ : no jo klasicka hudba) avantasia je skvely originalni dilko. btw: ted sem videl supr video dvou metalovejch kytaristu hrajicich 4 rocni obdobi od Vivaldiho)... koncerty mi bohuzel uniknou, nebudu mit cas... ale u nightwish verim ze to bude excelentni zazitek

Nahlásit jako SPAM
2. 1. 2008   #121
-
0
-

Avantasia mi az zas tak dobra neprijde, je desne nevyrazna. A kdyz chci neco decentniho, tak si pustim spis Ayreon.

Nahlásit jako SPAM
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
tmi0
Věrný člen
2. 1. 2008   #122
-
0
-

To CommanderZ : jo tak v porovnani treba s hammerfall nevyrazna je, me napoprvy vubec neoslovila, ale pak jsem se do ni zaposlouchal a musim rict ze treba The Seven Angels je uplne skvelej epic song. musim se ovsem priznat ze o Ayreonu jsem jeste neslysel, ale co jsem se podival na jmena podilejicich se umelcu tak predpokladam ze to bude velice kvalitni dilko(ackoli na muj vkus moc malo kytaristu, pricemz o zadnem z nich jsem na rozdil od ostanich nastroju neslysel)-inu zkusim sehant a uvidim

Nahlásit jako SPAM
2. 1. 2008   #123
-
0
-

Hm, nevím jestli to tady tuhle bandu metálistů bude zajímat, ale oběvil jsem super progressive rockovou skupinu The Mars Volta, píšou o ní jako o nástupcích King Crimson, Pink Floyd a Led Zeppelin, tak jsem si sehnal tři CD a nedaří se mi od nich odtrhnout, progressive rock je prostě vznešenej a dobrej.

Nahlásit jako SPAM
.
2. 1. 2008   #124
-
0
-

Ayreon opravdu moc kytarove zamereny neni - treba na The Dream Sequencer nejsou skoro vubec. Je pravda, ze Human Equation nebo nove 01011001 jsou na tom o trochu lip, ale stejne to oopravdu sotva staci na to, aby se to dalo oznacit za progressive metal...tim rozhodne nerikam ze je to spatne! Jestli chces neco podobneho, ale vice kytarove zamereneho, tak se koukni na dalsi Lucassenuv projekt - Star One.

Jinak, jestli chces opravdovou kytarovou onanii, tak si sezen Aina: The Days of Rising Doom...tam je taky sposta mega jmen (Glenn Hughes, Marco Hietala, Tobias Sammet, Michael Kiske) a jak kytarova, tak zpevacka prace je tam uplne bozi. Bohuzel to je jenom jedna deska.

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
2. 1. 2008   #125
-
0
-

jojo o ty sem slysel, konkretne to bylo v recenzi v Pevnosti a bylo to tam hodnoceno dost negativne. autor byl priblizne toho nazoru ze ac jsou vykony muzikantu vytecne a pisnicky mohou zaujmout, tak cele to budi dojem rozevlate brecky...

ale az nebudu mit co poslouchat, taky se ji pokusim sehnat... tedka si proplachuju usi In Extremo a myslim ze mi jeste par dni vydrzi

Nahlásit jako SPAM
3xore0
Newbie
3. 1. 2008   #126
-
0
-

To Garret Raziel : jj mars volta je super take psycho ze mi ide hlava odletiet ved ich gitariska omar rodriquez lopez ci ako sa to pise:P je dobry kamarat s johnom:) nahral mu aj nejake sola na curtains a zase john nahral jemu aj na jednom albume mars volta nahral tusim vsetky riffy:D

Nahlásit jako SPAM
3. 1. 2008   #127
-
0
-

tmi napsal:
jojo o ty sem slysel, konkretne to bylo v recenzi v Pevnosti a bylo to tam hodnoceno dost negativne. autor byl priblizne toho nazoru ze ac jsou vykony muzikantu vytecne a pisnicky mohou zaujmout, tak cele to budi dojem rozevlate brecky...

ale az nebudu mit co poslouchat, taky se ji pokusim sehnat... tedka si proplachuju usi In Extremo a myslim ze mi jeste par dni vydrzi

Me to naopak prijde docela dost kompaktni, alespon hudebne. Nevim, mozna to hodnotili z hlediska pribehu, ten jsem sam moc nezkoumal, ale prijde mi to rozhodne lepsi nez treba u Rhapsody...

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
3. 1. 2008   #128
-
0
-

To CommanderZ : ja se snazim pribehy (obecne texty) radis neprekladat (ackoli u toho refrenu se tomu vetsinou nevyhnu, a blabolovitost kapel typu Manowar me dostava na kolena, ac jejich hudba je docela kvalitni)... preci jenom muzika a literatura jsou dle me dve odlisne veci, a chci li zazitek epicky pak si radsi prectu nejakou kvaltini knihu

Nahlásit jako SPAM
3. 1. 2008   #129
-
0
-

Pokud chces zkusit ten ayreon, tak se tomu nedoporucuju vyhybat. Tam jednak to neni blabolovite fantasy a jednak to docela nuti k zamysleni...holt koncepcni alba opravdu maji sve kouzlo. Pokud se ti nechce studovat jednotlive texty, tak si to vzdycky alespon precti na wikipedii, tam je to u vsech alb pekne popsane. Vcetne toho, kdo zpiva koho, referenci atd. Tam si nekdo opravdu dal zalezet.

Nahlásit jako SPAM
4. 1. 2008   #130
-
0
-

To 3xore : Jjj, dokonce s The Mars Volta nahrával spoustu písniček aji Flea z RHCP :-). Přitom hrají progressive rock, který jsem si z cdček Pink Floydů či Ataxie hodně zamiloval. Mám teď kompletní diskografii a co píseň to docela skvost. Nejprogresivnější je album Amputechture, tam bortí snad všechny stadarty hudby, to se musí poslouchat album jako celek a nijak nerozlišovat mezi písničkama. Je to hodně progresivní album :-).

To tmi : Co ti vadí na propracovaných filozofických textech? Progressive rock je na nich přímo založenej, je to jedna z podmínek progressive rocku (viz. wikipedia), když si vezmeš třeba Pink Floydovsky Dark side of the Moon, či The Wall...

Nahlásit jako SPAM
.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
4. 1. 2008   #131
-
0
-

CommanderZ napsal:

Btw...chystate se tady nekdo na wishe (20.2 - T-mobile arena) nebo Epicu (10.2, Lucerna Music Bar)

na Nightwish jdu:)

Nahlásit jako SPAM
4. 1. 2008   #132
-
0
-

Chrasty napsal:

CommanderZ napsal:

Co rikas na Anette? Ja jsem asi jedinej v sirokym dalekym okoli, kdo ji vylozene zere. Prvni uvedena Eva me nechala chladnym (lepe receno...libila se mi, ale zaroven mi nahnala docela hruzu - az moc pripomina Silent Force od WT. A z meho pohledu je Silent FOrce sice OK, ale zaroven byla zacatkem konce jmenem The Heart of Everything) a Amaranth z toho druheho singlu se mi sice libila, po par pustenich se mi ale oposlouchala, coz nebyl moc dobry vykon.

Ale uz po dvou minutach z The Poet and the Pendulum mi bylo jasne, ze Nightwish jsou zpatky. Novi a lepsi. A neni to jenom TPaP, na DPP je i dost dalsich super pisnicek...Bye Bye Beautiful (ta ma uzasny klip :) ), Master passion Greed, Sahara, The Heart I Once Had, Last of the Wilds (tu fakt zeru), 7 Days to the Wolves a zapomenout se nesmi ani na The Escapist. A ze Amaranth a BBB zni trochu popove? Vzdyt Nightwish mivali po celou dobu sve existence na svych albech songy, ktere se libily i rockovemu mainstreamu...viz treba Nemo nebo OtHaFA .

Posledni dobou uz mi Tarja dokonce leze docela krkem...od starych NW uz si jen tu a tam pustim nejakou pisnicku, DPP sjizdim mnohem casteji. A to co ted predvadi na te sve singlovce? Pfuj!

Nahlásit jako SPAM
Manq0
Věrný člen
4. 1. 2008   #133
-
0
-

To Al : Jo, Volák je dobrej. Byl jsem na nich 29.12. v Havlíčkově Brodě :-).

Jinak já metal jako Iron Maiden (jedu na ně v srpnu :-)), Edguy, jinak vše co jste zde z metalu řekli - Nightwish, ale asi nejvíc ty Maideny.

Z českejch asi Harlej, Visací zámek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.63.–
(x)HTML & CSS kodér webových stránek → http://manq.name
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
4. 1. 2008   #134
-
0
-

CommanderZ napsal:

Chrasty napsal:

CommanderZ napsal:

viz o post výše:)

hehe,začnu tím v čem máme jiný názor:)

mě se Nightwish s Tarjou líbily o dost víc, a Tarjiva sólovka je podle mě jedním slovem skvělá:)

nové klipy se mi vůbec nelíbí, jak se Anette hýbe a tváří...no fuj:)vůbec mi to k té hudbě nesedí

ale teď něco pozitivního: jejich nová hudba sama o sobě je krásná, hlavně Poet jak si říkal, ta vede:) Líbí se mi ta pohádková atmosféra celého DPP... Celkově mi noví Nightwish vyhovují, i když na Tarju budu vzpomínat pořád:)

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
4. 1. 2008   #135
-
0
-

No tak mě teď chytnul Serj Tankien (kdo nezná je to zen z system of a down) fakt good cd tak dobrý jsem dlouho neslyšel. a taky trochu totální nasazení začínám poslouchat.

Nahlásit jako SPAM
billie0
Duch
4. 1. 2008   #136
-
0
-

A co třeba Sex Pistols, Buzzcocks nebo Clash (Anglie 70. léta). Pak třeba Green Day a Ramones ale o těch se už mluvilo. No a když už jste se ptali na co hrajete tak já sem se sám naučil na flétnu a foukací harmoniku a momentálně se 2 roky učim na kytaru (mam elektriku i akustiku) a muj bubeník z kapely mě učí na bicí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.162.–
billie0
Duch
4. 1. 2008   #137
-
0
-

A vůbec jaký máte oblíbený muzikanty? Já Billie Joe Armstronga (kytarista) a Tré Coola (bubeník) oba z Green Day a pak basák Flea z Red Hot Chili Peppers.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.162.–
geckon0
Návštěvník
5. 1. 2008   #138
-
0
-

Hodne posloucham klasiku. Jako napr. Iron Maiden, Guns n' Roses, Black Sabbath, etc. Zanr nemam jeden jediny oblibeny, spis si vybiram podle toho, jak se mi ktera pisnicka libi. Prevazne je to ale Metal a Rock.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.121.–
"Neberte život tak vážně. Stejně z něj nevyváznete živí."
tmi0
Věrný člen
13. 1. 2008   #139
-
0
-

To billie : ale po dlouhe dobe nejaky punk). sex pistols sou klasika, ze starsiho punku se mi jeste docela libi The Stooges/Iggy Pop...
co se tyce oblibenejch muzikantu tak v podstate kazdej kvalitnejsi metalovej/rockovej kytarista plus jeste Pierre Benusan, J.S. Bach a R.Wagner).
To CommanderZ : tak ted posloucham od Ayreonu 01011001 a na prvni dojem me to az tak neoslovilo - na to abych to bral jako energickou hudbu tam je malo kytar a je to moc pomaly; a na to abych to bral jako relaxacni hudbu mi to az tak kompozicne dobre pusobici neprijde. ale zatim sem slysel sotva tri ctvrtky alba a to jen jednou, takze je me hodnoceni tezce unahlene. parkrat to pustim hlavou a uvidim...

Nahlásit jako SPAM
13. 1. 2008   #140
-
0
-

Sezen si spis Dream Sequencer 1, Human Equation nebo Final Experiment. Ja sam jeste 01011001 moc naposlouchane nemam, ale neni tak dobre jako ty predchozi. Nemluve o tom, ze je to pomalu jeden velky odkaz na predchozi alba, takze kdyz chapes ten pribeh, ktery se celym Ayreonem (vyjma HE a Actual Fantasy) tahne, tak na to ziskas zase jiny pohled.

Nahlásit jako SPAM
forstec0
Návštěvník
14. 1. 2008   #141
-
0
-

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<He´s the one :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.103.–
forstec
14. 1. 2008   #142
-
0
-

Nejoblíbenější je John Frusciante. JF 4eva :-D

Nahlásit jako SPAM
.
SucharX0
Duch
20. 1. 2008   #143
-
0
-

tak u mě vládne metalcore kdo nezná je to novej žánr trochu podobenej hardcore ale leze hodně do metalu a kapely Hatebreed, Atreyu, Trivium ale poslechnu si rád i trash metal nebo i klasiku jako Iron maiden či Helloween

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.72.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 1. 2008   #144
-
0
-

Niekto by mohol toto vlákno rozdeliť na viac strán :DD No hrozné... Ja inak očúvam Linkin Park a nejaký ľahší rock...

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
20. 1. 2008   #145
-
0
-

blinkin park sou lamy.
hardcore fakt nemusim, podobne jako noize to nema ani melodicnost jako power/heavy/speed/atd., a ani takovou drsnou rytmicnost jako industrial... navic i kdyz to v nazvu ma "hard", tak mi to zas tak tvrdy nepride - ve srovnani s death metalem (kterej prekvapive muze bejt dost melodickej) nebo zminenym industrialem...

Nahlásit jako SPAM
21. 1. 2008   #146
-
0
-

Když už se tady bavíme o hudbě, tohle jsem nahrál před nedávnem http://www.last.fm/music/Garret+Raziel, všechno to jsem takřka zatím jenom koncepty, snažil jsem se frusciantovskej styl říznout decánko progressivem a pak jsem hrál, co mě napadlo :-D

Nahlásit jako SPAM
.
21. 1. 2008   #147
-
0
-

Potrebujes kapelu a trening ;)

BTW, z v tom popisu mas minimalne jednu do oci bijici chybu.

Garret Raziel is pseudonym for young guitarist from Brno, Czech republic, which loves...

Kytarista je ziva vec (no...kdyz se divam na ten avatar...ale ja nemam moc co rikat).

A vlastne...ona je to wiki, tak jsem ti to opravil rovnou tam ;)

Loool, jsem tvuj top listener :P

Nahlásit jako SPAM
21. 1. 2008   #148
-
0
-

To CommanderZ : :-D bohužel, nikdo v mym okolí nemá účet na last.fm, takže se do top listeners nepřidávají a když zadáš do vyhledávání "Garret Raziel" zatím nic nenajde, pančto jsem ten účet udělal teprve dneska, takže jedinej způsob jak by mohl někdo cizí přijít na Garreta je takž se se podívá do "Recently listened" u lidí kolem mě.

Nahlásit jako SPAM
.
21. 1. 2008   #149
-
0
-

Last.fm musis sirit krvi i potem. Ja sam uz na nejkonvertoval nekolik lidi :D

Pomahej nam buh v boji proti zlotrilemu myspace.

Nahlásit jako SPAM
22. 1. 2008   #150
-
0
-

To CommanderZ : Jjj, zjistil jsem, že last.fm je oproti Myspace music pro lidi, kteří rozumí hudbě :-D. Snažil jsem se dostat nějaky písničky aji na Myspace a 1)Natahování písniček na Myspace je paprosto vyloženě DEBILNÍ 2) Myspace ani neumělo natáhnout ID tagy písniček 3) Myspace se název mýho prvního songu dlouhej, musel jsem ho zkrátit o DVĚ slova 4) na Myspace ani nešel dát do názvu skladby vykřičník. Nehledě na to, že Myspace ani nenabízí relevantní odkazy, podobné kapely, prostě last.fm je dobrá Web 2.0 služba, zatímco Myspace je nepohodlná Yahoo služba pro lidi, co se snaží být cool. Ozkoušeno na vlastní kůži :-)

Nahlásit jako SPAM
.
21. 2. 2008   #151
-
0
-

Tak co, byl jste nekdo vcera na nightwish? Pokud ne, tak mate ceho litovat :P

Nahlásit jako SPAM
Gabo0
Newbie
21. 2. 2008   #152
-
0
-

Ja počúvam rap, hip-hop, taktiež techno, dance, ale niekedy aj hocičo iné :) .

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.4.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 2. 2008   #153
-
0
-

To CommanderZ : já tam samozřejmě byl! bylo to naprosto perfektní,úžasný a skvělý :smile1: Anette fakt hodně překvapila:) nejlepší nakonec byla Wish I had an angel, dali do toho úplně všechno a líp to ukončit nemohli, Poet potěšila a Wishmaster pobavil :smile2: "I will give you my water!!! SAHARA!" :smile18:

EDIT: mimochodem, kde jsi vůbec stál/seděl? já (my :smile20: ) stáli, za takovým chlápkem v červený péřovce :smile5: ten se fakt nedal přehlídnout

Nahlásit jako SPAM
21. 2. 2008   #154
-
0
-

Ja byl primo uprostred kotle. A byl to kotel :P

Poet byla uzasna, to se to tam poradne varilo. Z wishmastra jsem mel trochu strach, nakonec mi ale prislo, ze v tomhle typu pisnicky jde jenom o kytary a rytmus, takze to bylo uplne jedno.

Konec koncu, me anette neprekvapila, ja jsem jeji fanda uz od doby co jsem si poprvy poslech DPP. A i Amaranth me prekvapil, jaky je to nazivo narez. Z cedecka se to fakt nezda, to je to spis takova popem riznuta podivnost.

A i pain byli dost dobry.

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 2. 2008   #155
-
0
-

My byli taky tak nějak uprostřed, spíš trošku doleva. Psal jsem, že Wishmaster pobavil, protože bylo vtipné jak se už při prvních tónech okolo začalo ozývat "no ty vole", "do pr*ele" atd., ale nakonec se povedla :smile1: Amaranth byla vážně fantastická, byl to skutečně nářez... kdybych to měl celkově zhodnotit, tak to nemělo chybu :smile1: Ta poslední od PAINů, Shut Your Mouth, se mi hodně líbila, ty předchozí si vůbec nepamatuju:)

Nahlásit jako SPAM
23. 2. 2008   #156
-
0
-

Ja si Painy stahnul asi tyden pred koncertem, takze jsem z tech 6 nebo 7 pisnicek poznal tri :P

Nahlásit jako SPAM
8. 4. 2008   #157
-
0
-

METAL 4EVER :smile2: (DEAD, BLACK, OPERA, HAVY, POWER, SPEED, TRASH, DOOM, Grind, GOTHIC, Industrial, WHITE, DARk, Progresive, atd atd...) :smile18: :smile8:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.96.–
Jsem 16 letej "cosi" :D - www.johnjewel.net
tmi0
Věrný člen
10. 4. 2008   #158
-
0
-

To johnjewel : o havy metalu jsem jeste neslysel:), ale vsechny ostatni sou supr - co poslouchas konkretne za progresive?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.230.–
eWan0
Duch
15. 4. 2008   #159
-
0
-

Nejlepsi je industrial, melodic death, black, alternative. Folk, speed a power taky ujdou. Jinak obecne mam rad vsechny druhy metalu kde se blije do mikrofonu a reze do vseho co pride pod ruku:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.56.–
Minnoc0
Návštěvník
25. 4. 2008   #160
-
0
-

rock a metal, skupiny Hammerfall, Iron Maiden, Manowar, Kabát, Arakain, ......................... víc mě nenapadá

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.178.–
midin0
Věrný člen
25. 4. 2008   #161
-
0
-

To tmi : O "progresive" metalu jsem také jakživ neslyšel... Možná "progressive" metal, když už chceš napříště sám opravovat chybky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.74.–
25. 4. 2008   #162
-
0
-

Minnoc napsal:
rock a metal, skupiny Hammerfall, Iron Maiden, Manowar, Kabát, Arakain, ......................... víc mě nenapadá

Zacni si rozsirovat obzory, treba last.fm je na to skvele :) Existuje spousta skvelych power- a heavy metalovych kapel :D

Nahlásit jako SPAM
Minnoc0
Návštěvník
25. 4. 2008   #163
-
0
-

CommanderZ
Vím, ale jsem dost vybíravý, jednou heavy, jednou gothic, jednou popík ;)

Nahlásit jako SPAM
Minnoc0
Návštěvník
25. 4. 2008   #164
-
0
-

samozřejmně jich znám víc - Škwor, Children of Bodom, Metallica, Nightwish, Gorgoroth, Evanesence, Kataklysm, Sepultura, apocalyptica ............................. ;)

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
30. 4. 2008   #165
-
0
-

TAk konečně jsem našel nějákého pořádného zástupce grunge - Bush :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.106.–
30. 4. 2008   #166
-
0
-

Popik je pro deti :) To nejpopovejsi co jsem schopen prenest pres srdce jsou Evanescence, ty mam ale zase docela rad.

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
30. 4. 2008   #167
-
0
-

CommanderZ napsal:
Popik je pro deti :)

To jsem sice moc nepochopil(jako, jak to myslíš, nebo reakce na koho), ale souhlasím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.106.–
1. 5. 2008   #168
-
0
-

To bylo pro Minnoce :)

Nahlásit jako SPAM
Minnoc0
Návštěvník
1. 5. 2008   #169
-
0
-

to CommanderZ :
Ten popík byl samozřejmně vtip. ;)

Nahlásit jako SPAM
w3q0
Věrný člen
1. 5. 2008   #170
-
0
-

Bob Marley :) Komu sa nelení tomu sa zelení :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Colpik0
Super člen
1. 5. 2008   #171
-
0
-

To CommanderZ : Achjo. Nemůžete s tím přestat? Furt "popík je pro děti", "popík je neuměleckej"... I kdyby to byla pravda, je to dost slepý a už poměrně trapný tvrzení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.176.–
1. 5. 2008   #172
-
0
-

Ja vim, ze jsem v hudbe xenofobni (a to i pres to ze jsem jinak tolerantni clovek) a nehodlam s tim nic delat ;)

Ona je xenofobie vuci vetsine ostatnich zanru spolecna pro vetsinu lidi co poslouchaji nejakou formu metalove hudby.

Nahlásit jako SPAM
tmi0
Věrný člen
2. 5. 2008   #173
-
0
-

To midin : slovo "progresive" lze povazovat za foneticky zapis slova "progressive", zatimco "havy" analogicky k "heavy" nikoliv. a fonetizace zapisu je v cestine dost bezna (thema, these...). navic onoho slova uzil poprve Johnjewel, ja jsem pouze pristoupil na jim uzivany zapis.

To Colpik : prestat s tim muzeme, ale to z popu dobrou hudbu neudela.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.207.–
Colpik0
Super člen
4. 5. 2008   #174
-
0
-

To tmi : Podle toho, čemu říkáš dobrá hudba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.176.–
tmi0
Věrný člen
12. 5. 2008   #175
-
0
-

To Colpik :
subjektivne rikam dobra hudba takove sekvenci zvuku, ktera ve me vyvolava dobry emocionalni prozitek.
popu dobra hudba rikat nemohu, protoze toto kriterum nesplnuje.

objektivni kriterium uz bych asi formuloval obtizneji, kazdopadne pop za dobrou hudbu povazovat nemohu protoze instrumentalni cast, ktera je podle me pro hudbu stezejni, je v nem (dle me) dost nevyrazna - uz jen pro to, ze je takovy duraz kladen na zpevaka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.81.–
13. 5. 2008   #176
-
0
-

Dobra hudba je hudba, ktera se libi mne (neberte to egocentricky, at si to kazdy si to vztahne na sebe)

Objektivni kriterium neexistuje. Podle me by se nuceni hudby cizim lidem melo zaradit mezi 7 smrtelnych hrichu. Myslim, ze nektery by jsme si urcite mohli dovolit vyskrtnout, aby se tam udelalo misto. Na kritizovani hudby, co poslouchaji ostatni, se to ale nevztahuje...a i kdyby, stejne to vsichni budou vzdycky delat.

Nahlásit jako SPAM
Bengo0
Stálý člen
14. 5. 2008   #177
-
0
-

METAL !!! Slipknot, Cradle of Filth, apocaliptica, Celtic Frost, Therion, Sepultura, Satyricon, Korn, Children of Bodom, Deicide, Evanescence, King Diamond, Be Fading Fast, Sonata Arctica, Static-X, Kataklysm, Slayer a spoustu dalších ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
tmi0
Věrný člen
23. 5. 2008   #178
-
0
-

To CommanderZ : teoreticky by objektivni kriterium existovat mohlo, zalezi na tom jak velke jsou odlisnosti v ramci tech center mozku na ktera hudba pusobi u jednotlivych lidi, a take na tom, zdali za hudbu povazujes cistou melodii ci jeji konkretni interpretaci (takovej folk na elektrickou kytaru zahranej dvakrat rychleji zni pro me o dost lepe). navic nekdo hudbu neposuzuje jen podle hudby samotne, ale tez podle jejiho interpreta coz je dle me chyba. demagogicke nuceni hudby ostatnim nemam rad, ovsem na racionalnim presvedcovani bych nic spatneho nevidel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.230.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 5. 2008   #179
-
0
-

Tak kdo se chystáte v listopadu na Epicu?:-) Je to za dlouho, ale už vím, že tam chybět nemůžu... stejně jako na Nightwish posledně:)

Nahlásit jako SPAM
Bengo0
Stálý člen
24. 5. 2008   #180
-
0
-

já čekám na Slipknoty až budou koncertovat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
25. 5. 2008   #181
-
0
-

Chrasty napsal:
Tak kdo se chystáte v listopadu na Epicu?:-) Je to za dlouho, ale už vím, že tam chybět nemůžu... stejně jako na Nightwish posledně:)

Ja :D

Uz jsem se desil ze nam privezou tu carodejnici, co s ni hrali nekde v americe. Nakonec ale bude Simone. W00000000t :D

Nahlásit jako SPAM
helisek
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 6. 2008   #182
-
0
-

chybi tu HIPHOP

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.218.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
10. 6. 2008   #183
-
0
-

CommanderZ napsal:

Chrasty napsal:

Ja :D

Uz jsem se desil ze nam privezou tu carodejnici, co s ni hrali nekde v americe. Nakonec ale bude Simone. W00000000t :D

Já věděl, že zrovna ty půjdeš :D

Nahlásit jako SPAM
Al0
Věrný člen
10. 6. 2008   #184
-
0
-

to Bengo> No tak taky bych se zašel podívat.. Ale toho se asi nedočkáme, páč oni moc nekoncertujou..

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
10. 6. 2008   #185
-
0
-

To helisek : A proč asi? :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.75.–
Earl Cash0
Věrný člen
10. 6. 2008   #186
-
0
-

To yaqwsx : a proc asi?

Nahlásit jako SPAM
yaqwsx+9
Posthunter
10. 6. 2008   #187
-
0
-

To Earl Cash : Citace bezvadné citátu mého kamaráda "Jelikož HipHop je sra..."

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.75.–
Earl Cash0
Věrný člen
10. 6. 2008   #188
-
0
-

To yaqwsx : tvuj nazor....ale je videt ze jsi slysel/videl pouze "hity" z mtv (jestli vubec), ktere maji s hip hopem spolecne pouze obleceni a cernocha jako hlavniho interpreta....

ostatne vyblitek tveho kamarada se da pouzit na jakykoliv hudebni zanr bez rozdilu, protoze vzdy najdes nejakou tu skupinu nebo interpreta, ktery se ti nezda....

Nahlásit jako SPAM
10. 6. 2008   #189
-
0
-

Ono je to horsi, kdyz je v nejakem zanru problem najit interpreta, ktery se mi zda ;)

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
10. 6. 2008   #190
-
0
-

To CommanderZ : souhlasim....taky mam obcas ten problem.... :)

Nahlásit jako SPAM
10. 6. 2008   #191
-
0
-

Ne, tak metal nemám zrovna v lásce, techno mi nepříjde vůbec jako hudba ale jak někdo může poslouchat hip-hop... nedokážu si to moc představit :-D. Borca, ověšenýho zlatejma řetězama jak příjde ke svýmu PC a spustí MS Visual C++ :-D:-D. Je to možná proto, že lidé v mém okolí jsou rozumní (a neposlouchají hiphop), ale ještě jsem se nesetkal s člověkem, který by poslouchal hiphop a přitom to byl třeba rozumnej vzdělanej člověk, který (např. PC) opravdu rozumí a umí. Co jsem zatím potkal "hiphopery", byli to vypatlaní mentoši bez špetky sebeúcty a vkusu. "Mám novy PC." "Jo vole? A co tam máš za Windowsy?" či "Já teďka hraju Nít fór spít andrgraund, jako fakt hustě to tam kosím vole a taky hraju gétéáčko, vole, čtyřku, vole a fakt hustě to jako kalím teďka.". Přesně tohle je onen typ rozhovorů, které se mi s nimi podařilo navázat. BTW, četli jste někdo výborný článek od DFense (který byl nakonec zkopírován na tolika "blogíscích", že už jaksi ztratil uměleckou hodnotu) http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701? Výborně napsán.

Mnozí zlý jazykové by mohli tvrdit, že se teď vyjadřuju pouze ke "stylu" a ne k hudbě. Takže, 1) onen styl k té hudbě neodmyslitelně a neoddiskutovatelně patří, 2) to není hudba. To je regrese. Toť můj názor.

Nahlásit jako SPAM
.
10. 6. 2008   #192
-
0
-

Ne, tak metal nemám zrovna v lásce, techno mi nepříjde vůbec jako hudba

Hmm, dalsi clovek ktery bere metal asi takhle
metal == metallica || dimmu borgir

Nahlásit jako SPAM
MZetko0
Stálý člen
11. 6. 2008   #193
-
0
-

Nejlepší je Savage Garden, Simple Plan, Rufus Wainwright, Dima Bilan apod. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
orw0
Newbie
11. 6. 2008   #194
-
0
-

Mi tady chybí reggae.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.81.–
11. 6. 2008   #195
-
0
-

To CommanderZ : Ne. Ve škole máme metalovou třídu (to znamená, že tři lidi to poslouchají a zbytek se tak akorát oblíká) a tak si pod metalem představím Manowar, Iron Maiden, Amon Amarth a Cradle of Filth. A nezlobte se na mě, ale příjde mi to směšny. Ano, znám metal jako "oblíkám se do černýho protože to je pure 100%hardcore metal a taky rád zabíjím lidi, protože metal je černej a pure a všechno musí být drsny, protože černá je drsná, protože metal je drsnej" okořeněny "die for metal" či "kill for metal". Všichni se oblíkají do černých kožených plášťů a mají prsteny s lebkama. Příjde mi to jako vtip. Jako parodie.

Co se týče hudby, poslouchal jsem např. Green Carnation, či výše jmenované skupiny a musím uznat, že oproti např. King Crimson či Van Der Graaf Generator je to jednoduchá, nenápaditá hudba. Ale, někdo rád vdolky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.164.–
.
Earl Cash0
Věrný člen
11. 6. 2008   #196
-
0
-

To CommanderZ : to same delate s hip hopem....ja skutecne neposloucham 50centa, g-unit....ani takove rappery poradne neznam....http://last.fm/user/earl_cash/ ...

To Garret Raziel : kazdy styl ma neco....prijde ti normalni, ze nekdo chodi cely v cernem, i v tom nejvetsim vedru a na rukach ma "rukavice", na kterych je alespon jedna strana obita ostny a z druhe strany visi retez (osobne jsem takove lidi potkal).....

nedokážu si to moc představit :-D. Borca, ověšenýho zlatejma řetězama jak příjde ke svýmu PC a spustí MS Visual C++ :-D:-D.

ja se teda povazuju za uplne normalniho cloveka....nenosim mikinu po kolena, misto kalhot pytel na brambory a na hlave hrnec misto ksiltovky....pouze se mi libi cerna muzika, do ktere patri i rap....a MS Visual C++ opravdu nespoustim....mozna jsem divny, ale radeji dam prednost VIM+GCC..... :)

Nahlásit jako SPAM
11. 6. 2008   #197
-
0
-

e. Ve škole máme metalovou třídu (to znamená, že tři lidi to poslouchají a zbytek se tak akorát oblíká) a tak si pod metalem představím Manowar, Iron Maiden, Amon Amarth a Cradle of Filth. A nezlobte se na mě, ale příjde mi to směšny. Ano, znám metal jako "oblíkám se do černýho protože to je pure 100%hardcore metal a taky rád zabíjím lidi, protože metal je černej a pure a všechno musí být drsny, protože černá je drsná, protože metal je drsnej" okořeněny "die for metal" či "kill for metal". Všichni se oblíkají do černých kožených plášťů a mají prsteny s lebkama. Příjde mi to jako vtip. Jako parodie.

Ja tenhle styl taky neuznavam. A ty kapely, ktere jsi vypsal se daji bez problemu zaradit bud do jedne nebo do druhe z tech dvou skatulek ktere jsem nacrtnul. Podivej se sam ca ja povazuju za kvalitni hudbu. Ani jednu z techhle veci tam nenajdes (i kdyz se casto dostavam do nalady, kdy chci nejakou rubarnu. To pak prichazi ke slovu power metal.)

http://www.last.fm/user/CommanderZ

Nahlásit jako SPAM
11. 6. 2008   #198
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
.
11. 6. 2008   #199
-
0
-

Proti prog rocku nic nemam, jen mivetsinou prijde dost nezazivny. Treba takove Dream Theater nebo Ayreon si obcas rad poslechnu (i kdyz to je spis uz prog metal. Obzvlast ten Ayreon je ale dost na hrane). Takovi Green Carnation mi ale prijdou moc depresivni a nektere ty starsi zavaneji spis death metalem nez progem.

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
11. 6. 2008   #200
-
0
-

To Garret Raziel : jo...ten prispevek jsem si precetl az v zapeti....

progressive rock? to mi nic nerika a ani nevim co si pod tim predstavit....zkusim neco poslechnout na YT....

Nahlásit jako SPAM
j1rka
~ Anonymní uživatel
59 příspěvků
11. 6. 2008   #201
-
0
-

Taky mi tady schází hip-hop a rap. Občas sice poslouchám i techno ale spíše převážně ten hip-hop Rytmus,Kontrfakt,h16,eminem,IndyAWich...no spíše převážně český a slovenský

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.120.–
11. 6. 2008   #202
-
0
-

progressive rock? to mi nic nerika a ani nevim co si pod tim predstavit....

Predstav si to jako zanr, ktery si pro sebe vyhrazuje pravo na nejvyssi umeleckou hodnotu ze vsech :)

Nahlásit jako SPAM
12. 6. 2008   #203
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.164.–
.
Earl Cash0
Věrný člen
12. 6. 2008   #204
-
0
-

tak jsem si neco malo precetl, ale umelci uvedeni jako priklady mi nic nerikaji (az na Pink Floyd)....

Nahlásit jako SPAM
12. 6. 2008   #205
-
0
-

Tak si poslechni ty Floydy nebo Oldfielda a udelas si myslim celkem presny obrazek. Bud to budes milovat nebo te to bude nudit k smrti :)

Nahlásit jako SPAM
AnguS
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 6. 2008   #206
-
0
-

Nej skupina je AC/DC a nej je Brian Johnson který spívá vo dost lip než vtšina ninejších spváku a Angus Young který má snad nejlepší sóla v dějnách hudby

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.6.–
12. 6. 2008   #207
-
0
-

To CommanderZ : Tak, to není úplně přesny, nikomu se totiž nelíbí progressive na první poslech :-). Chce to trochu si na to zvyknout. Jako začátek do progressivu doporučuju DVD Live at Pompeii od Pink Floydů. Pink Floydi tam vystupujou ve starym amfiteátru v pompeích bez publika, jen oni a aparatura. Geniální koncert.

Nahlásit jako SPAM
.
Spectator0
Věrný člen
12. 6. 2008   #208
-
0
-

Nezapomněl někdo do té ankety zahrnout HIP-HOP, ne, že bych se k tomu hlásil, ale je to přeci jen silná kategorie

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.112.–
. . .
Earl Cash0
Věrný člen
12. 6. 2008   #209
-
0
-

To Spectator : bohuzel nezapomeli...duvody proc tomu tak je najdes v prubehu diskuze...

Nahlásit jako SPAM
orw0
Newbie
12. 6. 2008   #210
-
0
-

Já preferuji PULSE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.81.–
Spectator0
Věrný člen
12. 6. 2008   #211
-
0
-

To orw : CO to je? To je nějaký elektro? Vysedáváš u oscilárotu či co? :smile1: Ne fakt, co to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.112.–
. . .
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 6. 2008   #212
-
0
-

CommanderZ: Tak co, už máš lístky na Epicu? My je dneska koupili, někde jsem slyšel, že do Prahy je jich snad už posledních 100

Nahlásit jako SPAM
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
17. 6. 2008   #213
-
0
-

No,
ja jsem technar. Posloucham techno, hard-techno, schranz. Cili takovej DJ Rush, Felix Kroecher, Jeff Mills, Luke Slater, Mario Ranieri, Pet Duo, Robert Natus, Arkus P. a mnoho dalsich luxusnich interpretu. Ficite nekdo v patek na Áčko??

Vite,jak se to rika,ne? Hiphop je zivot, ale TECHNO JE VSECHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.122.–
D-Fox0
Stálý člen
21. 6. 2008   #214
-
0
-

No vypisovat skupiny nebudu... hodim jen profil na last.fm :)
http://www.last.fm/user/D-Fox/

Ted me tak napada.. co takhle vytvorit groupu programujte.com na last.fm :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.62.–
Onsi0
Stálý člen
21. 6. 2008   #215
-
0
-

To D-Fox : pozerám že si ho už aj vytvoril...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.38.–
D-Fox0
Stálý člen
21. 6. 2008   #216
-
0
-

Kdyžtak jsem už skupinu na last.fm založil:

http://www.last.fm/group/programujte.com

bylo by dobrý tam hodit avatar a nejakej popisek..

ADD:Jo a jestli by byl problem ze tu skupinu vedu ja a ne treba curo. kterej stranku vlastni. tak mu prava na tuhle skupinu muzu prenechat, popr nekomu jinymu kompetentimu.

To Onsi: jj presne tak :)

Nahlásit jako SPAM
D-Fox0
Stálý člen
21. 6. 2008   #217
-
0
-

Nechce nekdo udelat avatar? ...

Maximum size 160 x 160 pixels. gif/png/jpg only

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 6. 2008   #218
-
0
-

Tak mě tam máte... honem, pojďte všichni, ať nám to vytváří tabulky:D

Nahlásit jako SPAM
D-Fox0
Stálý člen
22. 6. 2008   #219
-
0
-

To Chrasty : Presně tak.. zatim tam sme jenom 3.. a k tomu aby se nám delaly statistiky potrebujem minimalne 10..

Nahlásit jako SPAM
22. 6. 2008   #220
-
0
-

Chrasty napsal:
CommanderZ: Tak co, už máš lístky na Epicu? My je dneska koupili, někde jsem slyšel, že do Prahy je jich snad už posledních 100

Jj, minuly tyden jsem si koupil

To Chrasty [#77623]: Presně tak.. zatim tam sme jenom 3.. a k tomu aby se nám delaly statistiky potrebujem minimalne 10..

4

Nahlásit jako SPAM
duchan0
Newbie
22. 6. 2008   #221
-
0
-

u mna ako kapela vedie SOAD ..ale tak dam sancu hocicomu a vypocujem si aj take co bezne nemusim, ale to vecsinou v radiu

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.65.–
Earl Cash0
Věrný člen
22. 6. 2008   #222
-
0
-

To CommanderZ :

„To Chrasty [#77623]: Presně tak.. zatim tam sme jenom 3.. a k tomu aby se nám delaly statistiky potrebujem minimalne 10..“

4

5

Nahlásit jako SPAM
Onsi0
Stálý člen
23. 6. 2008   #223
-
0
-

To Earl Cash : už je nás 6 :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.132.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 6. 2008   #224
-
0
-

A je nás 7:-) No tak, lidi, pojďte:D

Nahlásit jako SPAM
D-Fox0
Stálý člen
24. 6. 2008   #225
-
0
-

Nejak se to zaseklo na 7.... cmon lidi.. takovou komercarnu jako last.fm ma snad kazdej ne? :)

Nahlásit jako SPAM
Al0
Věrný člen
24. 6. 2008   #226
-
0
-

co todle..

Jinak ted hodne poslocham tri sestry co na ne rikate?

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
24. 6. 2008   #227
-
0
-

To Al : pekna ikonka...ale mozna by mohla nest barvy programujte.....

tri sestry neznam.....

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
24. 6. 2008   #228
-
0
-

Tři sestry znám, ale nemám tenhle žánr vůbec rád:)

Nahlásit jako SPAM
D-Fox0
Stálý člen
24. 6. 2008   #229
-
0
-

No tu ikonku sem tam hodil... lepsi neco nez nic... tim nechci rict ze je to nejakej smejd :)... ale kdyby se objevila lespi verze tak by to nevadilo..

Nahlásit jako SPAM
MZetko0
Stálý člen
24. 6. 2008   #230
-
0
-

Tak už je nás 9. Ještě jeden. No tak, pospěšte :-) ! :- ) !

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Ace McIntosh0
Super člen
24. 6. 2008   #231
-
0
-

Tak jsem tam:-) Stejně jsem to Last.fm delší dobu chtěl vyzkoušet, rozhoupali jste mě k tomu pánové:-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
29. 6. 2008   #232
-
0
-

Lol, uz jsou tam ty staty :)

Jen je skoda ze jsou podstatne mene vazene nez jsem si myslel. To by se vzhledem k poctu poslechu staty grupy == moje staty :P

Ale i tak je to vitezstvi kvalitni hudby na cele care :)

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 6. 2008   #233
-
0
-

Jojo, a těší mě, že jsem se o tu Epicu zasloužil hodně i já, posledních pár dní jsem neposlouchal skoro nic jiného :smile1:

http://www.last.fm/user/chrasty

EDIT: Asi si teď večer dám pár alb od Iced Earth, ať je trochu posunu dopředu:)

Nahlásit jako SPAM
29. 6. 2008   #234
-
0
-

Ja je zas tak ve velkych mnzostvich nemusim - spis tak tu a tam nejaky album.

Jinak - myslim ze se to ani nehodnoti podle toho, kolik jsi toho poslech, ale spis jestli si to poslech. Podivej se na to tak - Ja mam od Machinae Supremacy naposlouchano skoro tolik, co ma naposlouchano zbytek grupy celkem, takze by meli byt suverenne prvni. On je ale neposloucha nikdo jiny, takze maji 1 a jsou nekde vzadu ;)

Nahlásit jako SPAM
Ace McIntosh0
Super člen
3. 7. 2008   #235
-
0
-

Tak co, pojedete někdo teďka v létě na nějaký hudební festival? Myslím že skutečně je z čeho vybírat, pro mě byla volba od začátku jasná - Masters Of Rock:-) (Mighty Sounds musely ustoupit kvůli nedostatku financí:-( )

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.190.–
14. 7. 2008   #236
-
0
-

Prave jsem se vratil z Masters :)

100% hustota, obzvlast Avantasia, Sirenia a Korpiklaani :D

Nahlásit jako SPAM
Ace McIntosh0
Super člen
14. 7. 2008   #237
-
0
-

jj, taky jsem se vrátil před několika chvílemi. Atmosféra super, není co dodat, snad jen: Sabaton, Sabaton, Sabaton!!!:-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.190.–
14. 7. 2008   #238
-
0
-

Na sabatony jsem byl jen na posledni pisnicku, ale nevypadalo to zle. Zato jsme si zaskakali na Annihilatory a Oomph kteri byli po nich...i kdyz jsem o ani jedne z tech kapel nikdy predtim neslysel, tak jsem pri om skoro vypustil dusi :)

Docela me ale na konci zklamali Within Temptation. Nejak jsem toho od nich proste cekal vic i kdyz nevim presne co. Asi nejaky atmosfericky narez a la Nightwish na jare...

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 7. 2008   #239
-
0
-

Byli jste včera/dneska někdo na Motomanii v Liberci v Krásné Studánce? Já byl jenom dneska na jedné kapele (Nobody Knows) a byl to docela nářez :smile1: A jako bonus byl náš ožralý třídní profesor:D

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
19. 7. 2008   #240
-
0
-

To Chrasty :

A jako bonus byl náš ožralý třídní profesor:D

co je na tom tak zvlastniho? jste si mysleli ze je vas tridni ucitel kyborg? :D

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 7. 2008   #241
-
0
-

Earl Cash napsal:
To Chrasty :

A jako bonus byl náš ožralý třídní profesor:D

co je na tom tak zvlastniho? jste si mysleli ze je vas tridni ucitel kyborg? :D

To ne, ale zlitýho jsem ho ještě neviděl:D

Nahlásit jako SPAM
Onsi0
Stálý člen
24. 7. 2008   #242
-
0
-

idete niekto na Tarju v októbry??? kedže príde aj na slovensko tak si ju nemôžem nechať ujsť :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.24.–
24. 7. 2008   #243
-
0
-

Tarja od doby co ji vykopli NW sucks. Z toho jejiho posledniho alba se da poslouchat vseho vsudy jedna pisnicka (Poison...ta je alespon srandovni) a na pochybne zahrany stary pecky wishu me nedotahnou. Je to par mesicu co byla ve Zline a co jsem cet, tak zadny zazrak.

Nahlásit jako SPAM
Akacko0
Návštěvník
24. 7. 2008   #244
-
0
-

To CommanderZ : asi tak nejak

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
Onsi0
Stálý člen
24. 7. 2008   #245
-
0
-

Tak to súhlasim že keď spievala za nightwish tak to bolo lepšie. Teraz je jej hudba nejaká iná. Ale páči sa mi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.24.–
Akacko0
Návštěvník
24. 7. 2008   #246
-
0
-

To Onsi : je nestastne, ze odesla. Anette Olzon nema zdaleka jeji kvality, aspon hlasove ne :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
24. 7. 2008   #247
-
0
-

Anette rocks. Sice se chudak neumi hybat ani oblikat, zpiva ale uzasne. Remains of the dark passion play, performed by his friends without shame, spitting on his grave as they caaaaaaaaaaaaame...

Co se tyce Tarji mi prijde ze se neumi rozhodnout, jestli chce delat pop music nebo metal. Na pop neni My Winterstorm dost libive a na metal je moc malo metalove :(

Nahlásit jako SPAM
cepin
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
25. 7. 2008   #248
-
0
-

ja poslouchám hiphop,ale zadny ty americky sra*** o drogách,gangsterech,penezich a kurvach.Spis CR/SK,hlavne sk.Z kapel treba Nazov stavby,Ideafatte atd.,z jednotlivcu-vsechny z nazvu stavby:D(Dano,DNA,Bacil,Slipo,Šegi),danosť.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.145.–
Earl Cash0
Věrný člen
25. 7. 2008   #249
-
0
-

To cepin : musis si umet vybrat spravneho rapera ;) otazka je co je horsi, poslouchat americke rappery (zejmena ty cerne), kteri v prostredi kde jsou drogy, gangsteri vyrostli a nebo poslouchat nase ceske "rappery", kteri se pouze snazi ten dojem nabudit...o SK se s tebou prit nebudu, protoze jsem nic nikdy neslysel a mozna je kvalita uplne nekde jinde....

pokud, ale "americkou sra***" myslis 50centa, g-unit a dalsi hruzy, tak to mame na vec stejny nazor ;)

Nahlásit jako SPAM
31. 7. 2008   #250
-
0
-

Prekapela pred Epicou v listopadu bude Amberian Down. Taky zajimava female-fronted kapela :)

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
31. 7. 2008   #251
-
0
-

To CommanderZ : O Amberian Down jsem nikdy neslyšel, ale co to teď poslouchám, zní to dobře:) Chvilkama jako Tarja, chvilkama jako Visions of Atlantis

Nahlásit jako SPAM
31. 7. 2008   #252
-
0
-

Je to lepsi nez VoA, protoze tam "nezpiva" ten gay (a zpevacka nevypada jako sefova z Kobry 11 - viz klip k pisni Lost) a je to lepsi nez Tarja pac nektery ty motivy jsou docela kreativni a proste si s tim celkove vic hrajou. V kytarach maji ale jeste urcite prostor ke zlepseni, obcas mi tam krapet nesedi.

Nahlásit jako SPAM
sin_x0
Newbie
11. 8. 2008   #253
-
0
-

Tak já poslouchám nejvíc progressive a folk rock.
Uriah Heep, Jethro Tull, King Crimson...
Jinak poslechnu si taky metal, ale ten klasickej Black Sabath atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.218.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 10. 2008   #254
-
0
-

Jdete někdo zítra na Tarju do Prahy? :-)

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
20. 10. 2008   #255
-
0
-

jede nekdo na Rock the Bells do Prahy? :))

Nahlásit jako SPAM
20. 10. 2008   #256
-
0
-

Jde te někdo na Večer legend do Brna :))? Pink Floyd revival, Led Zeppelin revival, Depp purple revival a Queen revival, bude to paráda.

Nahlásit jako SPAM
.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
20. 10. 2008   #257
-
0
-

Teď jsem asi měsíc zpátky obejvil Irie Révoltés a dost se mi zalíbilo :)

Nahlásit jako SPAM
Earl Cash0
Věrný člen
20. 10. 2008   #258
-
0
-

FAJN!! vzdavam to... :))

Nahlásit jako SPAM
20. 10. 2008   #259
-
0
-

Earl Cash napsal:
jede nekdo na Rock the Bells do Prahy? :))

Tarja sux. S wishema byla jeste vpoho, ale to co plodi solo je fakt des.

Ja se uz tesim na Epicu a Korpiklaani :P

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 10. 2008   #260
-
0
-

Ten koncert Tarji neměl chybu, přišlo mi to 100x lepší než Nightwish. Nádherný hlas bez chybek, narozdíl od té upištěné Anette (omlouvám se fanouškům :-)). Zpívala i pár nových písniček, The Seer a Enough, hlavně ta Enough se mi líbila. Příště jedu rozhodně zas:)

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
7. 11. 2008   #261
-
0
-

Tak včera byla Epica :-) U Amberian Dawn mě pobavil ten trochu obézní kytarista, připomínal mi Paroubka a ještě vrhal takový fanatický pohledy :smile8:

Škoda špatného ozvučení v Rock Café, ty Simoniny výšky mi nepřišly úplně ok. A u Solitary Ground a ještě jedné písničky trošku chcípal mikrofon. A mimochodem, chytili jsme jednu flašku s vodou když je házeli :smile1:

Nahlásit jako SPAM
7. 11. 2008   #262
-
0
-

Ja mam zase fotku s Amberian Down :P

A jinak...vedel jsem, ze Simone je hezka, ale takovou kocku jsem necekal. Mas pravdu ze ozvuceni nebylo uplne 100%, ale i presto to byla pecka, treba Chasing the Dragon, Menace of Vanity nebo Phantom Agony. Taky me prekvapilo jakej je ve skutecnosti Sancta Terra narez.

Btw, jsem blbej nebo opravdu nehrali Never Enough? Ne ze bych tu pisnicku mel tak rad, ale podle last.fm se jedna o jejich nejposlouchanejsi kousek z Divine Conspiracy, tak by me to prekvapilo.

Ti Amberian Down me spis zklamali, i kdyz to asi bylo castecne zase mikrofonem. Ta vec, co rikala ze je z jejich nadchazejiciho , alba ale znela dost dobre.

Nahlásit jako SPAM
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
11. 4. 2009   #263
-
0
-

Jde někdo 17. 4. na The Darkest Tour v Praze? Cradle of Filth + Moonspell + Turisas

Nahlásit jako SPAM
D-Fox0
Stálý člen
12. 4. 2009   #264
-
0
-

To Chrasty : Ja jsem o tom premyslel ale zatim to vypada ze tak na 80% nepujdu :( Leda by sel nekdo z mych znamich se mnou..

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.112.–
Lordest0
Super člen
12. 4. 2009   #265
-
0
-

No ja milujem Jazz/Blues alebo pravy rap len veci ako Chaozz, Prago Union, 2Pac, Nase Vec, De Fuck To, a pod., potom milujem aj metal ako System of a Down, Slipknot, Metallica, Static-X.. proste veci ktore sa mi pacia..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
D-Fox0
Stálý člen
17. 12. 2009   #266
-
0
-

Jdete nekdo na The Big Four? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý