Zobrazovani a schovavani objektu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazovani a schovavani objektu – CSS – Fórum – Programujte.comZobrazovani a schovavani objektu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matouch0
Newbie
11. 11. 2007   #1
-
0
-

zdravim,
chci se zeptat jestli jde nejak v css, (a asi za pomoci MouseOver efektu) schovavat a zobrazovat obsah stranky.
napr mam jenom nadpis clanku, a kdyz na nej kliknu zobrazi se i cely clanek, kdyz na nej kliknu podruhe clanek se zas schova

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.96.–
Reklama
Reklama
pawlik0
Grafoman
11. 11. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Petroff0
Věrný člen
17. 11. 2007   #3
-
0
-

to pawlik
To co uvádíš je hover efekt, ten se dá dělat bez JS.
JS je nutný pro případ kdy odkaz se chová jako přepínací tlačítko.
<h3 onclick="switch(this)">xxxxxx</h3>
to matouch
Zkus pohledat v nějaké JS galerii, příp. ti mohu upravit overovou verzi (a zbavit ji těch id, k funkci není nutný ani jeden !!!) chceš-li

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.211.–
pawlik0
Grafoman
17. 11. 2007   #4
-
0
-

To Petroff : jestli jsem dobře pochopil tvůj příspěvek,
Toto jsem odkázal, kdyby si to chtěl předělat třeba na onClick a tak..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Petroff0
Věrný člen
18. 11. 2007   #5
-
0
-

to matouch
Dotáhl jsem ten javascript do konce, testovací stránku i s popisem jsem hodil na web: http://exstream.atlasweb.cz/library/show_hide_text.html
Umožňuje odkrývat a skrývat články i lidem s vypnutým JS (css).
Rád bych věděl jak to funguje v ostatních browserech (ladil jsem ve Firefoxu). Tak napiš.

Dále mě napadly ještě 2 další způsoby - možná že výhodnější, event. dodám později.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý