Výhody x nevýhody – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výhody x nevýhody – Delphi – Fórum – Programujte.comVýhody x nevýhody – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
11. 11. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jaké jsou výhody a nevýhody Delphi v programování 3D her neurčitého žánru (v případě potřeby můžete rozvést). Prosím, vyvarujte se srovnávání s ostatními jazyky, děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Reklama
Reklama
ProgDan0
Stálý člen
16. 11. 2007   #2
-
0
-

S použitím DirectX nebo OpenGL je to podle me plnohodnotny nastroj I na tvorbu her...

Prosím, vyvarujte se srovnávání s ostatními jazyky, děkuji.


Nemuzu :) podle me by bylo vhodnejsi cecko, ale je to muj odobni nazor

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.161.–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
retriwr0
Stálý člen
21. 11. 2007   #3
-
0
-

Delphi nebylo vytvořeno tak, aby se v něm dělalo 3D, takže to moc nepodporuje, ale zase se na to dá taky něco sehnat (třeba myslim že je něco jeko Delphix co pak umožňuje pracovat s MS DirectX), vlastně by se dalo říct že Delphi se moc nehodí na věci, které samo neumí (ne že by se to nedalo udělat vůbec, ale většinou se už pak vyplatí použít jiný jazyk)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.81.–
You gotta do what you gotta do
soul_draco
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
21. 11. 2007   #4
-
0
-

Myslím, že v Delphi uděláš jakoukoli kvalitní 3D hru. DelphiX je mrtvý, mrkni na GLScene, je to úžasná komponenta, umožňuje import 3ds modelů, modelů z quake 2 a 3, mapy BSP, fyzikální engine atd. Mnoho tutoriálů

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.62.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Nevýhody mnohonásobného stahování — založil Matěj Andrle

Nevýhody procedury break — založil Petr Zakopal

Zbytečná alokace aneb nevýhody OOP — založil Matěj Andrle

Výhody C oproti C++ — založil PiranhaGreg

OOP a jeho výhody? — založil Rxm_cp

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý