Visual studio + QT – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Visual studio + QT – C / C++ – Fórum – Programujte.comVisual studio + QT – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

staf0
Duch
11. 11. 2007   #1
-
0
-

urobil som program v c++ vo VS vyuzivajuc QT, ale neviem ho rozchodit na pocitaci kde Qt nie je nahodene. ked k exe-cku pripojim pozadovane kniznice tak to vyhodi chybove hlasenie odporucajuce preinstalovanie programu.
s Qt som robil teraz prvykrat a tak neviem ako dalej
ak viete poradit budem len rad

dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.231.–
tmi0
Věrný člen
11. 11. 2007   #2
-
0
-

a zkousel si dynamicke knihovny? pripadne pripojil si k programu knihovny ktere jsou kompatibilni s OS pocitace na kterem jsi to zkousel spustit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
staf0
Duch
11. 11. 2007   #3
-
0
-

To tmi : no ja som proste nakopiroval do priecinku k exe-cku tie dll-ka ktore to vypisovalo ze tomu chybaju

ak, tak by si mi mohol napisat postup ako s tymi dynamickymi kniznicamim. a chcem to spustat normalne pod windowsom
vopred diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.231.–
tmi0
Věrný člen
11. 11. 2007   #4
-
0
-

s dynamickejma knihovnama je to naprosto jednoduche, proste das tu potrebnou knihovnu do nejakeho adresare OS (u windows myslim system32 ci neco takeho), nebo do adresare s exe souborem. musis si hlidat aby ta knihovna obsahovala vse potrebne, tedy aby byla stejne nebo vyssi (zpetne kompatibilni) verze jako hlavickove soubory ze kterych jsi program kompiloval, a zaroven aby to byla knihovna pro dany OS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
staf0
Duch
11. 11. 2007   #5
-
0
-

To tmi : jaaaj, no ved to som pisal ze prikopirovanie k exacu nepomohlo.
nedalo by sa poradit nejak vseobecne, napr: "k exe prikopiruj tuto, tuto a tuto kniznicu" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.231.–
tmi0
Věrný člen
12. 11. 2007   #6
-
0
-

prave proto sem psal at zkontrolujes verze, tedy kompatibilitu verze kniznice a headeru ze kterych jsi kompiloval
obecne poradit? veris tomu ze existuje nejaka obecna, univerzlani kniznice?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
staf0
Duch
12. 11. 2007   #7
-
0
-

ok, tak na jednom kompe som to uz rozchodil. dal som k tomu qtguid4.dll a qtcored4.dll
ale na dalsich to stale nejde ...

mohlo by to byt absenciou .NETu na tych dalsich kompoch?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.96.–
DeaLer+2
Hero
12. 11. 2007   #8
-
0
-

To staf : jaký je to typ aplikace ... Win32 nebo Managed?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
staf0
Duch
13. 11. 2007   #9
-
0
-

To DeaLer : win32

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.96.–
DeaLer+2
Hero
13. 11. 2007   #10
-
0
-

To staf : Tak tam by absence .NETu vadit neměla - sice je možný kombinovat řízenej a neřízenej kód, ale to myslím nebude tvůj případ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
staf0
Duch
13. 11. 2007   #11
-
0
-

To DeaLer : tak kde by potom mohol byt problem?
jednemu kamaratovi to napr vypisalo toto:
spuštění této aplikace se nezdařilo protože konfigurace aplikace není zprávná

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.96.–
DjCzermino
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 12. 2007   #12
-
0
-

tak zaprve, jak tady nekdo pise "ze nejde napsat univerzalni postup" - to neni pravda, prave ze tohle se da vyresit naprosto univerzalnim linearnim postupem, napr tohle prilozit sem a zkomoplovat.. akorat ze ja to taky nevim :-)) a potreboval bych to taky.. :-D az na neco prijdu tak treba napisu i sem... :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.168.216.–
Pavlis
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 4. 2010   #13
-
0
-

Neprisel jste nekdo na reseni prosim? Mam uplne stejny problem s QT a VS2008. Predem diiky !

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.221.–
Palmik0
Super člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.177.–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Visual studio — založil Hlavinka

MS Visual Studio — založil samo

Ktere visual studio — založil optokos

Visual studio code — založil pazdy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý