FF a tento script? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

FF a tento script? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comFF a tento script? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dominik Fran0
Návštěvník
26. 5. 2006   #1
-
0
-

Mam dotaz, jakto že mi tenhle script ve FireFoxu nefunguje, ale v IE to běhá v pohodě...



<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.styleSheets[0].addRule(".dve-barvy","height:25px; float: left; width:" + (screen.width)/3.8 + ";");
// -->
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Reklama
Reklama
Ján Varhol0
Newbie
26. 5. 2006   #2
-
0
-

neviem z kontextu, aku ma tento skript d?le?itos?, ale ja by som generovanie layoutu nenech?val na javacsript, tkory vůbec nemus? by? pr?tomn?, alebo zapnut?...

v ka?dom pr?pade, v IE id? veci, ktor? by nemuseli, a neid? ak? by mali, tak?e by som sa ne?udoval...

ja sa obmedzujem iba na veci, ktore funguj? vo v?etk?ch majoritn?ch prehliada?och.. a d? sa to ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.varhol.sk/
Dominik Fran0
Návštěvník
26. 5. 2006   #3
-
0
-

no jde o to že v tom scriptu zjištuju rozlišení uživatelova obrazovky... a podle toho se určí šířka jednoho divu na stránce... jde o to, že v IE můžu dát tu velikost v procentech a nijak to nevybočuje, jenomže ve FF musím tu hodnotu mít v pixelech, procenta na to nefungují, a to přibližně tak jak to odpovídá děleno 3,9... chápu, že někdo může používat různé blbosti co změní okno prohlížeče, al eto už tolik nevadí....

a nenapadá mě jinej způsob jak zjistit rozlišení obrazovky a tuto hodnotu pak vpravit do CSS stylu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Ján Varhol0
Newbie
27. 5. 2006   #4
-
0
-

tro?ku nech?pem, ale e?te som nepo?ul, ?eby ff mal probl?m s percentu?lnou d??kou...
mne to v?dy ?lo dobre...

okrem toho, ?e by som asi prerobil ?trukt?ru webu mi u? napad? iba tro?ku kostrbat? rie?enie: zisti? si v php, alebo rovno na serveri, z ak?ho prehliada?a je po?iadavka na zobrazenie str?nky, a pod?a toho by som podsunul jeden, alebo druhy ?t?l...

ja osobne navrhujem tak? layouty, ktor? toto nepotrebuj?. naozaj sa d? vy?arova? v?etko mon?? aj bez pomoci tak?chto obch?dzan? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.varhol.sk/
Dominik Fran0
Návštěvník
27. 5. 2006   #5
-
0
-

prave ?e to pomoc? PHP o?et?en? mam... kdy? se jedn? o IE, tak tam vyp??u klasickej styl, kde nastavim ???ku jak pto?ebuju, bohu?el ve FF mi to nefunguje, tak tampotom je javascript (kter? je jen u FF), kter? m?l o?et?it ???ku...

bohu?el zat?m mne nenapadlo ?e?en? jak to vymyslet, abych ten javascript nemusel pou??t, d?? v to fungovalo pomoc? tabulkov?ho layoutu, ale ten p?ed?l?v?m na css layout a zat?m mam pouze tento probl?m, tak nevím no...

ale tak j? se na to tak za t?den pod?v?m v?c a uvid?me no...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
28. 5. 2006   #6
-
0
-

Zkusil jses v FF podivat do konzoly JavaScriptu? Co to pise?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Dominik Fran0
Návštěvník
29. 5. 2006   #7
-
0
-

Napíše to nic.. nepíše to právě vůbec nic...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Select tento týden — založil Luky

Co znamena tento kod? — založil Tayson

Script — založil papajohn

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý