Vertical-align – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vertical-align – CSS – Fórum – Programujte.comVertical-align – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Antabus
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
11. 11. 2007   #1
-
0
-

Nějak nechápu funkci vartical-align, ať zadám jakýkoliv parametr tak stejně nefunguje :( Co dělám špatně?

Předem díky za radu!

.body {

height:600px;
vertical-align:bottom;
text-align:center;
}
</style>


Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Reklama
Reklama
3xore0
Newbie
11. 11. 2007   #2
-
0
-

body {

height:600px;
vertical-align:bottom;
text-align:center;
}
</style>


niesom si isty ci je ta chyba tu ale myslim ze pri body sa to pise bez bodky lebo .body berie ako class="body"

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.78.–
Život je krutý :)
kaktus0
Newbie
11. 11. 2007   #3
-
0
-

Myslim že vertical-align lze použít pouze se SPAN, B, I apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.44.–
Antabus0
Newbie
11. 11. 2007   #4
-
0
-

Jak tedy můžu vertikálně vycentrovat obsah DIVu, když vartical-align nefunguje u class?

<div class="body">TEXT</div>


Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Programujte.com da best page!
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
12. 11. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Orcslayer0
Stálý člen
12. 11. 2007   #6
-
+1
-
Zajímavé

To Antabus : vertical-align určuje vertikální pozici v řádku -> tzn musíš změnit také výšku řádku. ,)
Například:



body {
vertical-align:middle;
text-align:center;
line-height:600px;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
Antabus0
Newbie
12. 11. 2007   #7
-
0
-

To Orcslayer : Díky, přesně tohle jsem potřeboval vědět!

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Programujte.com da best page!
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
12. 11. 2007   #8
-
0
-

To Orcslayer : taky děkuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Petroff0
Věrný člen
18. 11. 2007   #9
-
0
-

Nevím k čemu se to vlastně hodí - funguje to pro jediný řádek textu (ten se dá řešit nastavením: height = line-height)
Nebo pro vycentrování inline image nebo inputu.
Víceřádkový obsah to centruje jen v tabulkách.
Až bude i IE umět display:table-cell , tak to půjde i v DIVech...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.211.–
starbuck
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
7. 2. 2013   #10
-
0
-

To Orcslayer: diky moc
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.201.21.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
8. 2. 2013   #11
-
0
-

Petroff - Musis mit spravne doctype, aby ti v IE fungoval table-cell. Umi to uz od verze IE7 (5 let).

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý