Zobrazení zdrojového kódu pomocí JS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazení zdrojového kódu pomocí JS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZobrazení zdrojového kódu pomocí JS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mesma0
Duch
12. 11. 2007   #1
-
0
-

caf,potřeboval bych zobrazit zdroják pomocí js, přímo souboru co je na mym serveru, nevite někdo jak nato?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.12.–
Reklama
Reklama
kaktus0
Newbie
12. 11. 2007   #2
-
0
-

<input type=button onclick="window.location='view-source:'+window.location.href">


Teď jsem to zkoušel a nefunguje, ale před časem mi to šlo, takže zkuste.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.44.–
kaktus0
Newbie
12. 11. 2007   #3
-
0
-

<input type=button onclick="window.location='view-source:'+window.location.href">


Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.44.–
pawlik0
Grafoman
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Phoenix0
Super člen
12. 11. 2007   #5
-
0
-

to kaktus&pawlik: funguje jen ve FF (operu sem nezkoušel,IE 7 nejde)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
pawlik0
Grafoman
12. 11. 2007   #6
-
0
-

To Phoenix : co od javascriptu čekat? :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Petroff0
Věrný člen
14. 11. 2007   #7
-
0
-

Dodal jsem na svou testovací stránku 2 tlačítka: jedno zobrazí soubor se styly, druhé HTML zdrojový text
Oboje fungují v FF, Opeře, IE6/7. Je to maximum které jsem z toho dostal (žádný univerzální způsob neexistuje, řešení tedy musí testovat prohlížeč a podle toho se alespoň přiblížit jednotnému zobrazení)

Můžeš si z toho vystřihnout tu část JS která zobrazuje HTML - script je přímo vložený do HTML textu (není to externí JS, to už si udělej sám).
http://exstream.atlasweb.cz/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý