Download suboru pomocou PHP skriptu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Download suboru pomocou PHP skriptu – PHP – Fórum – Programujte.comDownload suboru pomocou PHP skriptu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
george0
Newbie
12. 11. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,
chcel by som sa spytat ci by mi niekto vedel poradit ohladom nasledovnej veci. Mam na serveri chraneny adresar pomocou .htaccess . Skripty ale mozu nadalej pristupovat aj k polozkam toho chraneneho adresara, cize potreboval by som nejaky skript ktory dokaze nacitat subory z toho adresara a podla potreby niektore subory aj stiahnut k uzivatelovi. Inak povedane uzivatel klikne na odkaz ktory vedie k stiahnutiu prislusneho suboru, teda sa vyvola skript, ktory pomocou nejakych funkcii posle subor uzivatelovi... Toto je potrebne hlavne preto ze adresar je chraneny .htaccess a odkazy na subory nemozu viest priamo k suborom ale musi byt pouzity nejaky skript na ich stiahnutie. Ak by mi niekto vedel pomoct, tak poradte prosim. Za odpoved vopred dakujem...


Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.139.–
Reklama
Reklama
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
12. 11. 2007   #2
-
0
-

to co sem mel ted ja pro spoluzaky na prohlizeni a stahovani ukoly, z vedlejsiho adresdare, kterej nebyl public... no.. akorat mi to uz zakazal admin.. :'(

mel jsem to i zaheslovany, aby to oficialne slouzilo "jen pro mou potrebu.."

<?php

if(isset($_GET['file']) && $_POST['heslo'] == 'stahni')
{
Header("Accept-Ranges: bytes");
Header("Content-Length: ".filesize($_GET['file']));
Header("Content-Type: application/octet-stream");
Header("Content-Disposition: filename=\"".$_GET['file']."\"");
@readfile("../seminar/".basename($_GET['file']));
exit;
}
elseif(isset($_GET['file']))
{
echo "<a href=\"ukoly.php\">Zpět</a><form action=\"ukoly.php?file=".$_GET['file']."\" method=\"post\">Heslo: <input type=\"password\" name=\"heslo\" /><input type=\"submit\" value=\"Stáhni\"></form>";
}
else
{

$files = scandir('../seminar');

echo "<a href=\"http://www.cmsps.cz/marlib/sexta/du/du.html\">Úkoly</a><h2>Nahrané úlohy</h2><ul>";
foreach($files as $file)
{
if($file == ".." || $file == "." || $file == "hodnoceni_du") continue;
echo "<li><a href=\"ukoly.php?file=$file\">$file</a></li>";
}
echo "</ul><hr />";
echo nl2br(file_get_contents("../seminar/hodnoceni_du"));
}
?>


snad je princip jasny... proste fkc readfile()

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
george0
Newbie
12. 11. 2007   #3
-
0
-

To hrach : dakujem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.139.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 122 hostů

Podobná vlákna

GPR pomocou php — založil netman92

Úprava PHP skriptu — založil MaxDJ

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý