Nepouzitelnos scriptu na jinem webhostingu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nepouzitelnos scriptu na jinem webhostingu – PHP – Fórum – Programujte.comNepouzitelnos scriptu na jinem webhostingu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

micro.210
Návštěvník
12. 11. 2007   #1
-
0
-

Mam tproblem s jednim scriptem v php .. doma mi bez problemu bezi ale kdyz ho nahraju webhosting od pipni tak mi to hodi chybu:
Warning: fopen(odehrano.dat) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /DISK5/WWW/czprojekt.com/nyronic/rs_odehrano_zpracuj.php on line 7

tady je ten script u ktereho mi to tu chybu hazi:



<?php
$logged = $_GET['logged'];
$master = $_GET['master'];

if ($logged == 1) {
if ($master == 1) {
echo "
<form action=\"rs_odehrano_zpracuj.php\" method=\"post\">
<table width=\"200\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\" border=\"0\" align=\"center\">
<tr>
<td height=\"25\" align=\"right\">
protihráč:
</td>
<td height=\"25\" align=\"center\">
<input type=\"text\" name=\"protihrac\" value=\"\" size=\"15\" />
</td>
</tr>
<tr>
<td height=\"25\" align=\"right\">
score:
</td>
<td height=\"25\" align=\"center\">
<input type=\"text\" name=\"score\" value=\"\" size=\"15\" />
</td>
</tr>
<tr>
<td height=\"25\" align=\"right\">

</td>
<td height=\"25\" align=\"center\">

</td>
</tr>
<tr>
<td height=\"25\" align=\"right\">
národnost:
</td>
<td height=\"25\" align=\"center\">
<select name=\"narodnost\" value=\"\" size=\"1\" />
<option value=\"CZ\">Česko</option>
<option value=\"SK\">Slovensko</option>
<option value=\"DE\">Německo</option>
</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td height=\"25\" align=\"right\">

</td>
<td height=\"25\" align=\"center\">

</td>
</tr>
<tr>
<td height=\"25\" align=\"center\" colspan=\"2\">
<input id=\"tlacitko\" type=\"submit\" value=\"Spracovat\" />
</td>
</tr>
</table>
</form>
";
} else {
echo "<b>Nemáte dostatečná oprávnění pro přístup k tomuto editačnímu nástroji!</b>";
}
} else {
echo "<b>Nejste přihlášen!</b>";
}
?>


Nevite nekdo jak to zprovoznit na tom pipni? Myslim si ze bude problem v tom a+ ale tezko rict premyslim nad tim uz dost dlouho a reseni nenachazim tak pozadam o pomoc vas..

Predem dekuji za vsechny odpovedi..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
12. 11. 2007   #2
-
0
-

musis nastavit souboru prisupova prava.... napr pomovi total commanderu

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
micro.210
Návštěvník
13. 11. 2007   #3
-
0
-

To hrach : badal jsem nad tim totalcmd ale nikde tam nemuzu najit vlbu pro nastaveni pristupovych prav mohl bys mi to pls priblizit..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
13. 11. 2007   #4
-
0
-

oznacit soubor, s potom pres menu: Soubor->Změnit atributy

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
mates0
Grafoman
13. 11. 2007   #5
-
0
-

To micro.21 : Označ si soubor pravým tlačítkem -> Soubor-> změna atributů
he tak hrach mě předběhl

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
micro.210
Návštěvník
13. 11. 2007   #6
-
0
-

dikec :smile4: zkusim to..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
13. 11. 2007   #7
-
0
-

a nebo pak přes chmod :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý